KORISNIČKA PODRŠKA: +385 (98) 131 2364       info@potepuh.hr   

FORMULA 1: Prva multimedijalna izložba u svijetu s uključenom ulaznicom – POSLJEDNJI TERMIN! 🏎✨

Beč, Austrija - Pogledaj na karti
  • 06.04.2024.
  • Trajanje: 1 Dan
  • Polazak: Prelog, Čakovec, Varaždin, Zagreb
  • Grupa: 50 putnika
Description

Za sve ljubitelje FORMULE 1:

Početkom 2024. godine u METAStadt Beču, nakon što je prva bila u Madridu, izložba Formule 1 demonstrirati će spektakularan i interaktivan audio-vizualni dizajn, nikad prije viđene filmove i slike, edukativne i interaktivne izložbe, ikonske artefakte i F1 bolide iz različitih razdoblja za nezaboravno iskustvo svim generacijama. Pružajući avanturu u šest posebno dizajniranih prostorija raspoređenih na 3000 m2 u suradnji s nagrađivanim dokumentarcima, umjetnicima i filmašima, izložba nudi jedinstveni uvid u neobičan svijet Formule 1. Posjetitelji započinju svoje putovanje prolaskom kroz “Bilo jednom u Formuli 1”, gdje dosad neviđene fotografije vode obožavatelje kroz najslikovitije i najvažnije trenutke sporta. “Vozači i rivalstvo” slave najlegendarnije vozače i legendarne utrke od početka Formule 1, prije nego što “Revolucija dizajna” predstavi blistave revolucionarne inovacije u sportu te istražuje nove tehnologije koje su pred nama. “Design Lab” vodi posjetitelje u tvornicu Formule 1, prije nego što posjetitelji uđu u Survival, gdje se nalaze ostaci spaljene formule HAAS ekipe Romaina Grosjeana iz njegove dramatične nesreće u Bahreinu 2020. koja danas služi kao počast sigurnosnim inovacijama u Formuli 1. Predstava tada doseže svoj vrhunac u “The Pit Wallu” – kinematografskom i impresivnom iskustvu koja zaustavlja šou i omogućuje obožavateljima da ponovno prožive najveće trenutke u povijesti Formule 1 kao nikada prije.

CURE, IDEALAN POKLON DEČKIMA ZA VALENTINOVO? 😏😍

Paket uključuje:
Prijevoz autobusom visoke turističke klase na relaciji Čakovec – Beč – Čakovec
Osiguranu ulaznicu za svjetsku izložbu Formule 1
Licenciranog turističkog pratitelja
Razgled Beča prema programu s voditeljem putovanja
Osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana
Organizaciju i realizaciju putovanja
FIRST MINUTE CIJENA: 80,00 €
Cijena od 25.03.2024. iznosi 90,00 €
Paket ne uključuje:
Osobne troškove hrane i pića
Paket putnog osiguranja (osiguranje od otkaza, osiguranje prtljage te dopunsko zdravstveno osiguranje)
Polazak:
PRELOG – 05:00 (DG Sport)
VARAŽDIN – 05:30 (Kod groblja)
ČAKOVEC – 06:00 (Dvorana GOC-a, parking)
ZAGREB - 04:00 (City Centar East, kod McDonaldsa) - GARANTIRANO!

* Satnica može varirati 5-10 minuta, ovisno o gužvi u prometu. Hvala na razumijevanju!

Plan putovanja:

Polazak iz Preloga te nastavak puta prema Čakovcu uz prelazak preko Murskog Središća do slovenske granice. Nakon upoznavanja grupe sa pratiteljem putovanja, slijedi ugodna vožnja kroz Sloveniju i Mađarsku, sve do veličanstvenog glavnog grada Austrije i desetog po redu najvećeg grada u Europskoj Uniji. BEČ je poznat kao grad bogatog, kulturnog i povijesnog naslijeđa, grad umjetnosti i raskošne arhitekture, sporta i pjesme, a za one koji ga prvi puta posjećuju zasigurno predstavlja pravi doživljaj. Po dolasku odmah idemo do MetaStadta gdje ćemo posjetiti trenutno NAJZANIMLJIVIJU IZLOŽBU NA SVIJETU koja se po drugi puta održava u Europi, pa je red da je vidimo.

Cijeli plan naveden je već u samome početku programa, tako da ćemo tamo provesti nekih 1.5 – 2h, ovisno koliko će nam trebati vremena za razgled, bez sile. SLIJEDI NAM ČISTO UŽIVANJE U NIKAD VIĐENIM STVARIMA, FILMOVIMA I TEHONOLOGIJAMA od samih početaka Formule 1. 

Nakon razgleda od nekih dva sata, odlazimo s pratiteljem putovanja do katedrale sv. Stjepana u centar grada kod gradske vijećnice. Slobodno vrijeme za ručak i istraživanje austrijske gastronomije.

Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme i odlazak u večernjim satima (oko 17:00h) iz Beča prema mjestu polaska. Ugodna vožnja Mađarskom i Hrvatskom, uz usputna zaustavljanja prema potrebi grupe. Povratak na mjesto polaska previđen je u pristojnim večernjim satima.

Plaćanje:

Putovanje mora biti plaćeno u cijelosti (100 %) najkasnije 7 dana prije putovanja. Uplate se mogu izvršiti virmanski ili internet bankarstvom.

Minimalni broj putnika potreban za organizaciju izleta: 40 osoba.

Ukoliko nema minimalnog broja putnika za organizaciju izleta, putnik će o tome biti obaviješten usmeno ili pismeno 5 dana prije putovanja.

Završno pismo biti će dostavljenom e-mailom 48h prije putovanja!

Molimo da prije uplate aranžmana pročitate Ugovor i Opće uvjete turističke agencije Potepuh, navedene na službenim stranicama. Uplatom na račun AGENCIJE, pristali ste na uvjete objavljenim na službenim stranicama Potepuh.hr.

Službena valuta Austrije je EURO.

Za ulazak na teritorij Austrije dovoljna je samo osobna iskaznica.


Zahvaljujemo Vam na Vašem povjerenju i želimo Vam sretan put! ☺️

Upute za plaćanje:

Molimo Vas da putovanje uplatite na račun agencije:

Otvoren kod :
Privredna Banka Zagreb d.d., Čakovec
IBAN: HR 17234 0009 11108 67300

PRIMATELJ :
Potepuh j.d.o.o. za usluge i turistička agencija
Kalnička ulica 44, Podbrest
OPIS PLAĆANJA : Ime i prezime, destinacija putovanja
MODEL 00, POZIV NA BROJ : datum putovanja (bez točke)

Najljepša hvala!

Lokacija

Original price was: 90.00 €.Current price is: 80.00 €.  

Ukupno
Options total
Grand total

Moguće rezervirati do: 6. 04. 2024.

Broj putnika

Unesite broj putnika za koje želite rezervirati putovanje: