KORISNIČKA PODRŠKA: +385 (98) 131 2364       info@potepuh.hr   

CRNA GORA: Ljetovanje u Budvi – 7 NOĆENJA s POLUPANSIONOM uz posjet Dubrovniku! 🌞🍹🌞

Budva, Crna Gora - Pogledaj na karti
 • 19.07.2024.
   -
  27.07.2024.
 • 26.07.2024.
   -
  03.08.2024.
 • 02.08.2024.
   -
  10.08.2024.
 • 09.08.2024.
   -
  17.08.2024.
 • 16.08.2024.
   -
  24.08.2024.
 • 31.08.2024.
   -
  07.09.2024.
 • Trajanje: 8 Dana
 • Polazak: Prelog, Čakovec, Varaždin, Zagreb
 • Grupa: 49 putnika
Description

Što imate zajedničko Vi, David Beckham i Marilyn Monroe? Pa oboje ćete ljetovati na istome mjestu – u BUDVI, srednjovjekovnom gradu starom više od 2.500 godina, poznatijem i kao “Crnogorski Miami“. Budvanska rivijera razvila se na malom poluotoku, na kojem se nalazi stari dio grada. Ono što najviše privlači turiste u ovaj dio Europe svakako je čisto more s čak 17 prelijepih plaža, više od 300 sunčanih dana godišnje, bogata povijest i ludi noćni život.

TOP PONUDA LJETA!

PREPORUKA SVIM LJUDIMA DOBRE VOLJE KOJI ŽELE ODMARATI, LJETOVATI, PARTYJATI I UŽIVATI 24h dnevno u najsunčanijem dijelu Europe. Ove godine u novom renoviranom smještaju, blizu plaže, restorana i kafića. 🍹☀️☀️☀️🍹

Fotografija: (Sveti Stefan, izvor: Potepuh)

VAŽNA NAPOMENA!

 • Cilj ovog putovanja je upoznati Crnu Goru, kupati se na predivnim plažama, lijepo se zabaviti u noćnom životu sa svakodnevnim koncertima, upoznati nove ljude i kulturu te ponijeti uspomene za cijeli život.
 • Kategorizacija hotelske i ugostiteljske usluge Crne Gore nije jednaka Hrvatskoj.
 • Ove godine promijenili smo hotel, tako da nas očekuje jedno lijepo ljetovanje u najsunčanijem dijelu Europe.
 • Imamo ograničeni broj mjesta, stoga molimo da se prijave ljudi bez obzira na dob, s dobrom i pozitivnom energijom koji će se družiti, piti, plesati, uživati i kupati 8 dana u prekrasnoj Crnoj Gori.
Paket uključuje:
Prijevoz autobusom visoke turističke klase (TV, video, klima) na relaciji Čakovec – Dubrovnik – Budva – Čakovec
Sedam noćenja u dvokrevetnim sobama (bračni kreveti) ili trokrevetnim, u “Apartments Venera”, Booking ocjena 8,5
Kontinentalni svježi jutarnji doručak tijekom cijeloga tjedna
Piće dobrodošlice
Razgled i pratnju po programu agencije s voditeljem putovanja
Licenciranog turističkog pratitelja
Osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana
Organizaciju i realizaciju putovanja
FIRST MINUTE CIJENA: 450,00 €
DJECA DO 4 GODINE: 300,00 € (u krevetu s roditeljima)
Paket ne uključuje:
Osobne troškove hrane i pića
Fakultativne izlete
Boravišnu pristojbu u hotelu: 1-2 € po danu/osobi (obvezno)
Paket putnog osiguranja (osiguranje od otkaza, osiguranje prtljage te dopunsko zdravstveno osiguranje)
Fakultative:
“VELIKA CRNOGORSKA TURA” – Budva stari grad – Kotor – Perast – Porto Montenegro

➡️ Uključeno: prijevoz autobusom, parking u gradovima, razgled prema programu sa stručnim lokalnim vodičem, taxa u Kotoru, Perastu i Tivtu, vožnja brodićem do otoka i ulaznica u Crkvu “Gospa od Škrpjela”.
✅ Cijena: 40,00 € 

 

“ALBANIJA & CRNOGORSKO PRIMORJE” Vidikovac Sveti Stefan – Shkodër – Bar

➡️ Uključeno: prijevoz autobusom do navedenih mjesta, ukrcaj/iskrcaj, stručni lokalni vodič
✅ Cijena: 40,00 € 

 

“KRALJEVSKA TURA” Cetinje – Njeguši – NP Lovćen (Mauzolej) – Bokotorski zaljev

➡️ Uključeno: prijevoz autobusom, razgled prema programu sa stručnim lokalnim vodičem, taxa u Cetinju, ulazak u Nacionalni park “Lovćen”, degustacija pršuta u Njegušima i ulaznica za Mauzolej Petra II Petrovića Njegoša.
✅ Cijena: 40,00 €

Ako uzmete sve fakultative, cijena je 110 € ✅   (plaćanje na licu mjesta)


NAPOMENA:

TRENUTNA CIJENA SVIH TERMINA (s doručkom) OSIM 02.08. (500,00 EUR) IZNOSI: 450,00 EUR

CIJENA SVIH TERMINA (s doručkom) OD 01.06. IZNOSI: 500,00 EUR

NADOPLATA ZA 7 VEČERA IZNOSI: 100,00 EUR


STRUKTURA SOBA:

DVOKREVETNE17x (bračni krevet)
TROKREVETNE – 5x
APARTMAN – 1x


Za osigurano mjesto, potrebno je uplatiti cjelokupnu uplatu nakon rezervacije po First minute cijeni!

Polazak:
PRELOG – 20:00 (DG Sport)
ČAKOVEC – 20:30 (Dvorana GOC-a, parking)
VARAŽDIN – 21:00 (Bus parking kod groblja)
ZAGREB – 22:00 (Buzin, trgovački centar Supernova, na parkingu kod McDonaldsa)

Točnu satnicu šaljemo u završnom pismu! Moguća korekcija 30 minuta /+-/.

Plan putovanja:

Polazak s petka na subotu u 20:00 sati iz Preloga te nastavak puta prema Čakovcu, Varaždinu i Zagrebu.

Nastavak puta. Upoznavanje s voditeljem putovanja. Ugodna vožnja autocestom turističkom autobusom u pravcu Dubrovnika uz kraća zaustavljanja radi odmora te kraćenje vremena uz filmove. Dolazak u ranim jutarnjim satima (kako bismo barem malo izbjegli gužve na granici) u DUBROVNIK, jadranski dragulj koji je poznati i kao grad – muzej te je pod zaštitom UNESCO-a, a više je puta proglašavan NAJLJEPŠIM GRADOM NA JADRANU. Iskrcaj na Pilama gdje krećemo s VODIČEM u kratki obilazak Starog grada s povijesnim znamenitostima Orlandov stup – Katedrala s relikvijama sv. Vlahe – Palača Sponza – Dominikanski samostan – Knežev dvor – Crkva sv. Ignacija – Revelin.

Nakon dva sata razgledavanja, slijedi nastavak putovanja prema Crnoj Gori. U poslijepodnevnim satima prijava u nedavno renovirane sobe VENERA (Booking 8,5 – https://www.booking.com/hotel/me/vila-dragnic)  koje je smještenu svega 500 metara od poznate Slovenske plaže, u centralnoj Budvi te je idealan za odmor u zelenilu, a opet tako blizu plažama i diskotekama. Odlazak u sobe na odmor. Slijedi slobodno vrijeme za kupanje i uživanje u ljetnoj atmosferi Budve. Noćenje.

NAPOMENA: Smještaj “Venera Apartmani” obiteljska je zgrada s ljubaznim osobljem, restoranom, barom, blizu plaže u ulici s restoranima, kafićima, suvenirnicama. Imaju restoran u kojem se poslužuje klasičan kontinentalni doručak (salame, sir, jaja, hrenovke, namazi i slično). Vjerujemo je da je u kategorizaciji smještaja u Budvi, ovo jedna jako dobra opcija.

Doručak. Slobodno vrijeme u Budvi za vlastite sadržaje i kupanje. Party. Noćenje.

Doručak. Slobodno vrijeme u Budvi za vlastite sadržaje ili mogućnost odlaska na fakultativni izlet – VELIKU CRNOGORSKU TURU. Najbolji način da upoznate obalnu Crnu Goru je na našoj MORSKOJ turi, koja obuhvaća mjesta od najvećeg značaja za kulturu i povijest Crne Gore. Uz stručnog lokalnog vodiča započinjemo turu razgledom staroga dijela BUDVE te nastavljamo vožnjom prema KOTORU, gdje ćemo u obilasku staroga grada upoznati sve čari ovog UNESCO-vog bisera.

Nakon obilaska Kotora, uputiti ćemo se u mjesto PERAST koje je malo primorsko naselje, poznatije kao najveći spomenik Boke Kotorske te je cijelo mjesto napravljeno od kamena. Nakon šetnje mjestom, odlazimo brodićom do otočića Gospe od Škrpjela, umjetnog otočića s istoimenim zavjetnim Svetištem pomoraca. Poslijepodne nas morski zrak nosi do Crnogorskog Beverly Hillsa gdje ćemo vidjeti luksuzne jahte i moderne ville napravljene u samoj luci. Povratak prema hotelu. Slobodna večer za uživanje. Party. Noćenje.

Doručak. Slobodno vrijeme u Budvi za vlastite sadržaje i kupanje. Preporučamo odlazak na plažu “Hawaii”, na otok Sv. Nikole s brodom. Svakako vrijedi vidjeti. Party. Noćenje.

Doručak. Slobodno vrijeme u Budvi za vlastite sadržaje i kupanje ili mogućnost odlaska na POLUDNEVNI izlet na MINI KRALJEVSKU TURU. Krećemo prema nacionalnom parku ˝Lovćen˝, sve do Jezerskog vrha 1657 m.n.v. Penjajući se 461 stepenicom, doći ćemo do veličanstvenog Mauzoleja Petra II Petrovića Njegoša, čuvenog crnogorskog vladike i pjesnika. Mauzolej je dizajnirao poznati Ivan Meštrović, pa ovo mjesto nikog ne ostavlja ravnodušnim.

Iz Lovćena, put nastavljamo ka NJEGUŠIMA, gdje imamo priliku degustirati tradicionalni specijalitet – Njeguški pršut i sir. U ovom krševitom kraju, smješteno je i CETINJEkraljevska prijestolnica Crne Gore, za koju je znao i kojoj se divio cijeli svijet. Razgled s lokalnim stručnim vodičem. Dolazak u poslijepodnevnim satima. Party u diskotekama i kafićima. Noćenje.

Doručak. Slobodno vrijeme u Budvi za vlastite sadržaje i kupanje ili fakultativni izlet u jednu novu državu na Vašoj listi –  ALBANIJU: Zemlju kiča, čarobne prirode i srdačnih ljudi. Rani jutarnji odlazak na cjelodnevni izlet. Prvo ćemo stati kod vidikovca s pogledom na otok SVETOG STEFANA, jednim od najskupljih resorta na svijetu. Nastavljamo naš put prema ALBANIJIzemlji orlova, sredozemnoj državi južne Europe.

Na površini od 28.748 četvornih kilometara živi 2.821.977 stanovnika. Službeni je jezik albanski, a valuta albanski lek (10 kn = 163 leka). Prema popisu stanovništva iz 2011. godine, 95 posto stanovništva čine Albanci, od toga je 70 posto muslimana, 20 posto pravoslavaca i 10 posto katolika. Vožnja prema crnogorsko – albanskoj granici, gdje skupljamo lokalnog vodiča na granici i odlazimo u grad Shkodër, koji je sa svoje 102 tisuće stanovnika peti je po veličini grad u Albaniji. Jedan je od najstarijih albanskih gradova i srce Albanije sa svojim uskim ulicama i antičkim kućama koje se sjedinjuju s kamenim zidovima i modernim zgradama, pa za ovaj grad možemo slobodno reći da je duša Albanije.

Nećemo ići dalje do Tirane jer je prema našem višegodišnjem ljetnom iskustvu na albanskim cestama jednostavno previše gužve, pa ćemo nakon razgled Skadra stati na granici u povratku gdje ćete moći kupiti jedinstveni Skenderbeg brandy i suvenire.

Krećemo dalje do najveće luke na Crnogorskom primorju – BARA, gdje ćemo prošetati središtem i uputiti se na poslijepodnevno kupanje.

Povratak u večernjim satima. Party. Noćenje

Doručak. Slobodno vrijeme u Budvi za vlastite sadržaje i kupanje. Pripreme za završni party. Noćenje.

Doručak. Ostaviti ćemo stvari u autobusu, odjaviti se iz hotela u 09:00 sati. Slijedi slobodno vrijeme do 10:00 sati za kupnju suvenira, šetnju ili jedno završno kupanje na Slovenskoj plaži. Polazak za Međimurje. Satnica polaska kući je podložna promjenama, ovisno o gužvama na cesti i dogovoru s vodičima te potrebama agencije. Povratak kroz Neum, gdje ćemo napraviti pauzu za popodnevni ručak. Dolazak u jutarnjim satima nedjelje. NEDJELJACIJELI DAN ZA ODMOR!

Plaćanje:

Putovanje mora biti plaćeno u cijelosti (100 %) najkasnije do 01.07.2024. Uplate se mogu izvršiti virmanski ili internet bankarstvom.

Minimalni broj putnika potreban za organizaciju izleta: 40 putnika.

Završno pismo dostavljamo 48h prije putovanja!

Ukoliko nema minimalnog broja putnika za organizaciju izleta, putnik će o tome biti obaviješten usmeno ili pismeno 7 dana prije putovanja.

Molimo da prije uplate aranžmana pročitate Ugovor i Opće uvjete turističke agencije Potepuh navedene na službenim stranicama. Uplatom na račun AGENCIJE, pristali ste na uvjete objavljenim na službenim stranicama Potepuh.hr.

Za ljetna putovanja vrijede sljedeća prava:

Ukoliko Putnik otkaže aranžman za putovanje, Potepuh j.d.o.o. od ukupne cijene aranžmana na ime naknade štete zadržava sljedeći iznos:

 • više od 30 dana prije polaska: 30 % cijene aranžmana
 • od 29 do 22 dana prije polaska: 40 % cijene aranžmana
 • od 21 do 15 dana prije polaska: 80 % cijene aranžmana
 • od 14 do 0 dana prije polaska: 100 % cijene aranžmana
 • nakon polaska: 100 % cijene aranžmana

Službena valuta je Euro.

Za ovo putovanje potrebna je važeća osobna iskaznica ili putovnica!


Zahvaljujemo Vam na Vašem povjerenju i želimo Vam sretan put! ☺️

Upute za plaćanje:

Molimo Vas da putovanje uplatite na račun agencije:

Otvoren kod :
Privredna Banka Zagreb d.d., Čakovec
IBAN: HR 17234 0009 11108 67300

PRIMATELJ :
Potepuh j.d.o.o. za usluge i turistička agencija
Kalnička ulica 44, Podbrest
OPIS PLAĆANJA : Ime i prezime, destinacija putovanja
MODEL 00, POZIV NA BROJ : datum putovanja (bez točke)

Najljepša hvala!

Lokacija

Original price was: 550.00 €.Current price is: 450.00 €.  

Ukupno
Options total
Grand total

Moguće rezervirati do: 16. 08. 2024.

Broj putnika

Unesite broj putnika za koje želite rezervirati putovanje: