KORISNIČKA PODRŠKA: +385 (98) 131 2364       info@potepuh.hr   

HEDONIZAM: 3 dana odmora i uživanja u TOP Hotelu – Plaža Duće! 🌞🌞🌞

Dubrovnik, Hrvatska - Pogledaj na karti
  • 29.04.2023.
     -
    01.05.2023.
  • Trajanje: 3 Dana
  • Polazak: Čakovec, Varaždin, Zagreb
  • Grupa: 40 putnika
Description

Tko je bio u ovom hotelu, sve zna i uvijek će se vraćati!

Hotel Plaža Duće jedan je od najboljih hrvatskih hotela, iako se nalazi u malenom mjestašcu pored Omiša. Kombinacija unutarnjih i vanjskih bazena, sauna, prelijepe pješčane plaže preko puta ceste i prostrane sobe, dio su hedonizma za sve putnike koji na NERADNI VIKEND ne žele trošiti vrijeme na autobus i razgledavanje, već na čisto uživanje unutar i van hotela.

Paket uključuje:
Prijevoz autobusom visoke turističke klase na relaciji Čakovec – Šibenik – Omiš – Čakovec
Dva noćenja u dvokrevetnim sobama, u VRHUNSKOME HOTELU “Plaža Duće” s četiri zvjezdice u Omišu, na samoj plaži, Booking ocjena, NEVJEROJATNIH – (Booking ocjena – 9.4.)
Dva polupansiona, Doručak – buffet, Večera – raznovrsna
Jutarnja kavica u Šibeniku
Wellness i SPA centar u hotelu (unutarnji bazen, vanjski bazen, unutarnji jacuzzi, vanjski jacuzzi, finska sauna, parna kupelj, infracrvena sauna)
Licenciranog turističkog pratitelja
Osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana
Organizaciju i realizaciju putovanja
FIRST MINUTE CIJENA: 195,00 €
Cijena od 10.04. iznosi: 210,00 €
Paket ne uključuje:
Osobne troškove hrane i pića
Izlet na Skywalk Biokovo = 30,00 € (po želji)
Boravišnu pristojbu u hotelu = 3-5 € / osobi (obvezno)
Paket putnog osiguranja (osiguranje od otkaza, osiguranje prtljage te dopunsko zdravstveno osiguranje)
Polazak:
PRELOG – 03:00 (DG Sport)
ČAKOVEC – 03:30 (Dvorana GOC-a, parking)
VARAŽDIN – 04:00 (Parking kod groblja)
ZAGREB – 05:00 (Buzin, trgovački centar Supernova, na parkingu kod McDonaldsa)

*Satnica varira 5-10 minuta, ovisno o gužvi u prometu. Hvala na razumijevanju!

Plan putovanja:

Polazak u 3:00 sata iz Preloga, skupljanje putnika te nastavak puta prema OMIŠU. Vožnja ugodnim turističkim autobusom kroz Zagreb i Karlovac uz zanimljive informacije voditelja putovanja.

Prva stanica je u najstarijem samorodnom hrvatskom gradu na jadranskoj obali – ŠIBENIKU. Šibenik je grad sjeverne Dalmacije, smješten na ušću rijeke Krke u Jadransko more. Glavni je grad Šibensko-kninske županije i po prvi se put spominje 1066. godine u povelji kralja Petra Krešimira IV., zbog čega se često naziva i Krešimirovim gradom. Službeni status grada koji dobiva u 13. stoljeću glavni je razlog početka gradnje njegovog glavnog simbola, KATEDRALE SV. JAKOVA, čuvene građevine uvrštene na UNESCO-ov popis spomeničke baštine. Krešimirov grad prvi je grad u svijetu koji je dobio javnu rasvjetu na izmjeničnu struju te je još poznat i kao rodni grad košarkaškog Mozarta, DRAŽENA PETROVIĆA. Tamo ćemo napraviti kratki razgled grada, pogledati najvažnije znamenitosti, popiti kavicu i krenuti dalje prema jugu.

Nastavak puta te prijava u jedan od najboljih hotela u Hrvatskoj, HOTEL “PLAŽA DUĆE” uz slobodno popodne za odmor, wellness i uživanje u morskome zraku. Večera u hotelu. Noćenje.

Doručak u hotelu. Slobodan dan za vlastite programe ili odlazak na fakultativni izlet SKYWALK BIOKOVO! Hodanje po oblacima na Biokovu, nevjerojatna nova šetnica jedinstvena je u Hrvatskoj, ali i Europi. Sagrađena je na visini od 1228 metara, a zovu je i “Pogled od milijun dolara”. Ispred Vas biti će pogled na srednjodalmatinske otoke te čak i do Italije, a ispod nogu kristalno čisti stakleni pod s više od stotinu metara provalije.

Kroz sami Park prirode BIOKOVO možete vidjeti divlje konje, magarce, poskoke te po želji kupiti neke od domaćih proizvoda kao što su rakija ili med. Sami izlet traje nekih četiri sata. Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme te odlazak prema hotelu. Slobodan ostatak dana za wellness ili druženje na terasi s ekipom. Večera u hotelu. Party na plaži. Noćenje.

Doručak u hotelu. Posljednje kupanje u bazenu i kasna odjava iz hotela. Usputno stajanje u GRADU IZNENAĐENJA za ručak. Polazak prema Međimurju. Dolazak u večernjim satima.

Plaćanje:

Putovanje mora biti plaćeno u cijelosti (100 %) najkasnije 7 dana prije putovanja. Uplate se mogu izvršiti virmanski ili internet bankarstvom.

Minimalni broj putnika potreban za organizaciju izleta: 40 osoba.

Ukoliko nema minimalnog broja putnika za organizaciju izleta, putnik će o tome biti obaviješten usmeno ili pismeno 5 dana prije putovanja.

Molimo da prije uplate aranžmana pročitate Ugovor i Opće uvjete turističke agencije Potepuh navedene na službenim stranicama. Uplatom na račun AGENCIJE, pristali ste na uvjete objavljenim na službenim stranicama Potepuh.hr.


Zahvaljujemo Vam na Vašem povjerenju i želimo Vam sretan put! ☺️

Upute za plaćanje:

Molimo Vas da putovanje uplatite na račun agencije:

Otvoren kod :
Privredna Banka Zagreb d.d., Čakovec
IBAN: HR 17234 0009 11108 67300

PRIMATELJ :
Potepuh j.d.o.o. za usluge i turistička agencija
Kalnička ulica 44, Podbrest
OPIS PLAĆANJA : Ime i prezime, destinacija putovanja
MODEL 00, POZIV NA BROJ : datum putovanja (bez točke)

Najljepša hvala!

Lokacija

Original price was: 250.00 €.Current price is: 210.00 €.  

Ukupno
Options total
Grand total

Moguće rezervirati do: 30. 04. 2023.

Broj putnika

Unesite broj putnika za koje želite rezervirati putovanje: