KORISNIČKA PODRŠKA: +385 (98) 131 2364       info@potepuh.hr   

💎 DRAGULJI DALMACIJE: Dubrovnik, Split, Međugorje – 4 dana u TOP HOTELU! 🌞🌞🌞

Dubrovnik, Hrvatska - Pogledaj na karti
  • 07.04.2022.
     -
    10.04.2022.
  • Trajanje: 4 Dana
  • Polazak: Čakovec, Varaždin, Zagreb
  • Grupa: 40 putnika
Description

Još u 19. stoljeću, slavni pjesnik Lord Byron napisao je kako je grad biser Jadranskog mora, a njegov kolega George Bernard Shaw jednom je rekao: “Tko traži raj na zemlji, trebao bi posjetiti Dubrovnik”…

Krećemo po prvi puta u ovoj godini s našom LEGENDARDNOM turom. Dubrovnik je posljednjih godina postao istaknuto turističko središte na karti svijeta. Malo tko danas nije čuo za ovaj grad, a u prilog popularnosti mu ide i činjenica da su se upravo na njegovim ulicama snimale i neke od najpoznatijih scena u svijetu filmova i serija. Naravno, najistaknutija od njih je Game of Thrones (Igre prijestolja) čije su se glumice i glumci iz sezone u sezonu rado vraćali u ovaj raj na Zemlji. Uz to, tko se upoznao s poviješću ovog grada, mogao ga je samo još više zavoljeti jer neke stvari koje su se događala na ovom prostoru uistinu su hvale vrijedne i fascinantne. (Profile picture, Ivan Karamarko)

(Photography: Pixabay – cedlambert)

Paket uključuje:
Prijevoz autobusom visoke turističke klase na relaciji Čakovec – Šibenik – Trogir – Split – Dubrovnik – Čakovec
Tri noćenja u dvokrevetnim sobama, u VRHUNSKOME HOTELU “Plaža Duće” s četiri zvjezdice u Omišu, na samoj plaži, Booking ocjena, NEVJEROJATNIH – (Booking ocjena – 9.5.) – Vrijednost više
Tri polupansiona, Doručak – buffet, Večera – raznovrsna
Izlet u UNESCO-ove gradove Svjetske baštine Dubrovnik, Trogir i Split
Wellness i SPA centar u hotelu (unutarnji bazen, vanjski bazen, unutarnji jacuzzi, vanjski jacuzzi, finska sauna, parna kupelj, infracrvena sauna)
Stručne lokalne vodiče u Dubrovniku i Splitu
Licenciranog turističkog pratitelja
Osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana
Organizaciju i realizaciju putovanja

FIRST MINUTE CIJENA: 1490,00 kuna
Cijena od 25.03. iznosi 1590,00 kuna

Paket ne uključuje:
Osobne troškove hrane i pića
Izlet u MEĐUGORJE – 25,00 € (po želji)
Boravišnu pristojbu u hotelu – 10,00 kuna po danu/osobi, (obvezno)
Paket putnog osiguranja (osiguranje od otkaza, osiguranje prtljage te dopunsko zdravstveno osiguranje)

NAPOMENA: Jednokrevetna soba – 1850,00 kuna | Cijena za djecu do 18 godina – 1290,00 kuna

Polazak:
DONJA DUBRAVA – 00:45 (INA benzinska)
PRELOG – 1:00 (DG Sport)
ČAKOVEC – 01:30 (Dvorana GOC-a, parking)
VARAŽDIN – 01:50 (Parking kod Špara, semafori prema Čk-u)
ZAGREB – 03:15 (Buzin, trgovački centar Supernova, na parkingu kod McDonaldsa)

*Satnica varira 5-10 minuta, ovisno o gužvi u prometu!

Plan putovanja:

Polazak u 1:00 sati iz Preloga, skupljanje putnika te nastavak puta prema OMIŠU. Vožnja ugodnim turističkim autobusom kroz Zagreb i Karlovac uz zanimljive informacije voditelja putovanja. Prva stanica je u najstarijem samorodnom hrvatskom gradu na jadranskoj obali – ŠIBENIKU. Šibenik je grad sjeverne Dalmacije, smješten na ušću rijeke Krke u Jadransko more. Glavni je grad Šibensko-kninske županije i po prvi se put spominje 1066. godine u povelji kralja Petra Krešimira IV., zbog čega se često naziva i Krešimirovim gradom. Službeni status grada koji dobiva u 13. stoljeću glavni je razlog početka gradnje njegovog glavnog simbola, KATEDRALE SV. JAKOVA, čuvene građevine uvrštene na UNESCO-ov popis spomeničke baštine. Krešimirov grad prvi je grad u svijetu koji je dobio javnu rasvjetu na izmjeničnu struju te je još poznat i kao rodni grad košarkaškog Mozarta, DRAŽENA PETROVIĆA. Tamo ćemo napraviti kratki razgled grada, pogledati najvažnije znamenitosti, popiti kavicu i krenuti dalje prema jugu.

Nakon kratke vožnje stići ćemo do jednog od najljepših gradova na Jadranu – TROGIRU. Ono što je svakako najzanimljivije iz povijesti Trogira jest činjenica da je ovo prvi grad u Europi koji je imao svoju vlastitu ljekarnu, otvorenu već 1271. godine. Vizurom Trogira dominira katedrala sv. Lovre koja je jedan od najznamenitijih trogirskih spomenika, a cijela jezgra starog grada uvrštena je na UNESCO-v popis Svjetske baštine, kao primjer odlično očuvanog romaničkog otočnog grada. Prošetati ćemo sat vremena ovim prelijepim gradom nevjerojatne povijesti te se ukrcati na autobus i poći prema našem krajnjem odredištu – OMIŠU. Slijedi prijava u jedan od najboljih hotela u Hrvatskoj, HOTEL “PLAŽA DUĆE” te slobodno popodne za odmor, wellness i uživanje u morskome zraku. Večera u hotelu. Noćenje.

Doručak u hotelu. Slijedi odlazak na cjelodnevni izlet prema DUBROVNIKU, jadranskome dragulju koji je poznati i kao grad – muzej te je pod zaštitom UNESCO-a, a više je puta proglašavan NAJLJEPŠIM GRADOM NA JADRANU. Iskrcaj na Pilama gdje krećemo u obilazak Starog grada s lokalnim vodičem koji će nas upoznati s povijesnim znamenitostima Orlandov stup – Katedrala s relikvijama sv. Vlahe – Palača Sponza – Dominikanski samostan – Knežev dvor – Crkva sv. Ignacija – Revelin… Nakon razgleda grada, SLOBODNO VRIJEME za ručak, kupnju suvenira, obilazak dubrovačkih zidina, odlazak žićarom na Srđ, razgled tvrđave Lovrijenac, … (individualno, uz doplatu na licu mjesta) ili posjetu nekih od mnogobrojnih muzeja. Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme te odlazak prema hotelu. Večera. Slobodno vrijeme za wellness ili druženje na terasi s ekipom. Noćenje.

Doručak u hotelu. Slobodan dan za vlastite programe ili odlazak na fakultativni izlet u MEĐUGORJE! U Međugorju već dulje vremena šestero ljudi svjedoči da im se, počevši od 24. lipnja 1981. do danas, gotovo svakodnevno, ukazuje Blažena Djevica Marija. Prvo ukazanje davne 1981. dogodilo se u sumrak na brdu Crnica, danas poznato kao brdo ukazanja, kada su, tada djeca, vidjelice ugledale ženu s djetetom u naručju. Ona im je poslala poruke o miru, vjeri, ljubavi, molitvi, obraćenju i postu. Dolazak u prijepodnevnim satima. Odlazak na BRDO UKAZANJA ili brdo KRIŽEVAC (ovisno o vremenu).

Križevac je brdo iznad Međugorja. Tu su stanovnici sela Međugorje 1934. godine na uspomenu 1900. obljetnice Isusove smrti podigli osam metara visok betonski križ. Skupine vjernika i pojedinci na tom mjestu obavljaju pobožnost Križnog puta idući od postaje do postaje. Prvih godina postaje su bile označene drvenim križevima. 1988. godine uz te križeve su postavljeni brončani reljefi – postaje Puta križa, rad talijanskog kipara Carmela Puzzolo. Križevac se razvio u povlašteno mjesto štovanja Kristove muke i postao Kalvarijom međugorskog svetišta. Slobodno vrijeme za ručak i posjet Crkvi. oko 17:00 sati povratak u hotel. Tko želi, može ostati u hotelu, odmarajući u bazenu ili istraživati grad OMIŠ. Večera u hotelu. Završni party na plaži. Noćenje.

Doručak u hotelu. Check out. Odlazak do najvećeg grada Dalmacije i drugog najvećeg hrvatskog grada – SPLITA. Split je grad bogatog kulturnog i povijesnog naslijeđa, grad umjetnosti i raskošne arhitekture, sporta i pjesme, a za one koji ga prvi puta posjećuju zasigurno predstavlja pravi doživljaj. Također, jedna od zanimljivosti jest da Split ponosno drži titulu grada s najvećim brojem olimpijskih medalja po stanovniku. Brojni poznati sportaši rođeni su upravo u Splitu, a među najistaknutijim imenima su Tonči Kukoč, Dino Rađa, Ivano Balić, Blanka Vlašić, Goran Ivanišević, Mario Ančić, Nikola Pilić, Aljoša Asanović, Đurđica Bjedov te brojni drugi.

Razgledati ćemo središte grada s licenciranim lokalnim vodičem koji će nam pokazati Dioklecijanovu Palaču, najznačajniju kulturnu turističku atrakciju Splita izgrađenu još za vrijeme cara Dioklecijana, Splitski Peristil koji se smatra najljepšim trgom u Splitu, ali i jednim od najljepših u cijeloj Hrvatskoj, pa čak i u Europi, Zlatna Vrata, najljepši ulaz u Dioklecijanovu palaču, skoro pa su potpuno očuvana, Kip Grgura Ninskog, koji se nalazi u blizini Zlatnih Vrata, majstorsko je djelo Ivana Meštrovića, najpoznatijeg hrvatskog kipara te za kraj prošetati najpoznatijom šetnicom, Splitskom rivom koja je mjesto romantičnih šetnji, prvih ljubavi i druženja. Slobodno vrijeme za ručak i kupnju suvenira. Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme te polazak prema Čakovcu. Dolazak u večernjim satima.

Plaćanje:

Putovanje mora biti plaćeno u cijelosti (100 %) najkasnije 7 dana prije putovanja. Uplate se mogu izvršiti virmanski ili internet bankarstvom.

Minimalni broj putnika potreban za organizaciju izleta: 40 osoba.

Ukoliko nema minimalnog broja putnika za organizaciju izleta, putnik će o tome biti obaviješten usmeno ili pismeno 5 dana prije putovanja.

Sukladno preporukama HZJZ, molimo Vas da na izlet ponesete maske te da ih nosite na licu za vrijeme vožnje. Na ulazu u autobus, potrebno je dezinficirati ruke. Agencija će osigurati potrebne dezinficijense za ruke.

Molimo da prije uplate aranžmana pročitate Ugovor i Opće uvjete turističke agencije Potepuh navedene na službenim stranicama. Uplatom na račun AGENCIJE, pristali ste na uvjete objavljenim na službenim stranicama Potepuh.hr.


Zahvaljujemo Vam na Vašem povjerenju i želimo Vam sretan put! ☺️

Upute za plaćanje:

Molimo Vas da putovanje uplatite na račun agencije:

Otvoren kod :
Privredna Banka Zagreb d.d., Čakovec
IBAN: HR 17234 0009 11108 67300

PRIMATELJ :
Potepuh j.d.o.o. za usluge i turistička agencija
Kalnička ulica 44, Podbrest
OPIS PLAĆANJA : Ime i prezime, destinacija putovanja
MODEL 00, POZIV NA BROJ : datum putovanja (bez točke)

Najljepša hvala!

Lokacija

Original price was: 211.03 €.Current price is: 197.76 €.  

Rasprodano