KORISNIČKA PODRŠKA: +385 (98) 131 2364       info@potepuh.hr   

Volite slatke životinje? Onda je ovaj izlet za Vas! ALPAKA RANČ & Pot med krošnjami! 🦙🌲

Maribor, Slovenija - Pogledaj na karti
  • 18.08.2024.
  • Trajanje: 1 Dan
  • Polazak: Prelog, Čakovec, Varaždin
  • Grupa: 40 putnika
Description

Ako ste još uvijek u potrazi za nešto drugačijom destinacijom idealnom za vikend izlet, ne tražite dalje, jer za vas imamo pravu ”poslasticu” koja će oduševiti baš sve, a posebice ljubitelje mekanih, najčešće bijelih životinjica poznatijih kao ”alpake”!

Paket uključuje:
Prijevoz autobusom visoke turističke klase (TV, video, klima) na relaciji Prelog – Alpaka ranč – Rogla – Maribor – Prelog
Posjet slatkim životinjama “Alpaka ranč – Kmetija Mali Raj, Slovenija”
Odlazak do turističke atrakcije “Pot med krošnjami”
Slobodno vrijeme na Rogli
Posjet i kavicu u Mariboru (Europska prijestolnica kulture 2012.)
Licenciranog turističkog pratitelja
Osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana
Organizaciju i realizaciju putovanja
FIRST MINUTE CIJENA: 37,00 €
Cijena od 01.07. iznosi: 40,00 €
Paket ne uključuje:
Osobne troškove hrane i pića
Paket putnog osiguranja (osiguranje od otkaza, osiguranje prtljage te dopunsko zdravstveno osiguranje)
Ulaznice za Alpaka ranč, degustaciju i Pot med krošnjami = 25,00 € / Djeca = 20,00 €
Polazak:
PRELOG – 07:00 (DG Sport)
VARAŽDIN – 07:30 (Parking kod groblja)
ČAKOVEC – 08:00 (Dvorana GOC-a, parking)

*Satnica varira 5-10 minuta. ovisno o gužvi u prometu. Hvala na razumijevanju!

Plan putovanja:

Polazak iz Preloga u 07:00 sati te nastavak puta prema Čakovcu i Varaždinu. Upoznavanje s pratiteljem putovanja. Vožnja udobnim turističkim autobusom kroz Sloveniju uz dobro društvo i povremena stajanja za pauzu. U susjednoj Sloveniji, samo nekoliko kilometara od Maribora, u mjestu Šalovci, sve ljubitelje alpaka čeka nevjerojatan doživljaj – ranč ovih preslatkih, pitomih i sve popularnijih životinja u društvu kojih ćemo provesti dva sata i priuštiti si iskustvo koje ćete još dugo pamtiti. Kmetija Mali Raj svojim posjetiteljima nudi nešto zaista posebno i krajnje neobično, a obilazak samog ranča sastoji se od tri dijela.

U prvom dijelu posjetitelji se upoznaju sa životinjama koje će vas veselo dočekati i rado se s vama pomaziti, a potom slijedi hranjenje životinja. Treći dio uključuje osvježenje uz vrhunske domaće delicije ove slovenske regije koje će vam uslužiti ljubazni domaćini. (jolie.hr)

Nakon druženja s Alpakama slijedi polazak prema Rogli i turističkoj atrakciji POT MED KROŠNJAMI. “Pot med krošnjami” nalazi se u srcu moćne pohorske šume, na vrhu Rogle, na nadmorskoj visini od 1517 m. Put će vam pokazati zašto je priroda Pohorja jedinstvena. Zajedno ćemo upoznati stabla lokalnih šuma, sve od korijena pa do vrhova krošanja. Postat ćete dio šumskog života i upoznat ćete mnoge životinjske i biljne vrste koje nećete pronaći nigdje drugdje. Slobodno vrijeme od nekih dva sata za obilazak staze te za šetnju u čarobnoj snježnoj prirodi.

U poslijepodnevnim satima dolazimo do MARIBORA. Maribor je 2012. godine bio Europska prijestolnica kulture te se grad kroz posljednjih par godine dosta modernizirao. Po dolasku, odlazak u zajedničku šetnju sa voditeljem putovanja: Slomškov trg sa katedralom – glavni gradski trg sa Gradskom vijećnicom – Dvorski trg na kojem se nalazi Mariborski dvorac i Pokrajinski muzej te prema najstarijem dijelu grada, Lentu u kojemu se mogu vidjeti ostaci velebnih gradskih zidina, ali i koji je poznat po proizvodnji NAJSTARIJEG VINA NA SVIJETU s tradicijom starom preko 400 godina. Vinova loza, službeno je uvrštena 2004. godine u Guinnessovu knjigu rekorda. Slobodno vrijeme za uživanje na šetnici kraj rijeke Drave. Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme i polazak prema Međimurju. Dolazak u večernjim satima.

Plaćanje:

Putovanje mora biti plaćeno u cijelosti (100 %) najkasnije 7 dana prije putovanja! Uplate se mogu izvršiti virmanski ili internet bankarstvom.

Minimalni broj putnika potreban za organizaciju izleta: 40 osoba.

Završno pismo dostavljamo na e-mail 48h prije putovanja!

Ukoliko nema minimalnog broja putnika za organizaciju izleta, putnik će o tome biti obaviješten usmeno ili pismeno 3 dana prije putovanja.

Molimo da prije uplate aranžmana pročitate Ugovor i Opće uvjete turističke agencije Potepuh navedene na službenim stranicama. Uplatom na račun AGENCIJE, pristali ste na uvjete objavljenim na službenim stranicama Potepuh.hr.

Službena valuta Slovenije je EURO.


Zahvaljujemo Vam na Vašem povjerenju i želimo Vam sretan put! ☺️

Upute za plaćanje:

Molimo Vas da putovanje uplatite na račun agencije:

Otvoren kod :
Privredna Banka Zagreb d.d., Čakovec
IBAN: HR 17234 0009 11108 67300

PRIMATELJ :
Potepuh j.d.o.o. za usluge i turistička agencija
Kalnička ulica 44, Podbrest
OPIS PLAĆANJA : Ime i prezime, destinacija putovanja
MODEL 00, POZIV NA BROJ : datum putovanja (bez točke)

Najljepša hvala!

Lokacija

Original price was: 40.00 €.Current price is: 37.00 €.  

Ukupno
Options total
Grand total

Moguće rezervirati do: 18. 08. 2024.

Broj putnika

Unesite broj putnika za koje želite rezervirati putovanje: