KORISNIČKA PODRŠKA: +385 (98) 131 2364       info@potepuh.hr   

🎃 Halloween dernek vikend: SARAJEVO, MOSTAR & PIRAMIDA SUNCA uz večeru i živu muziku – 3 DANA u TOP hotelu s 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Sarajevo, Bosna i Hercegovina - Pogledaj na karti
 • 28.10.2023.
   -
  30.10.2023.
 • Trajanje: 3 Dana
 • Polazak: Prelog, Čakovec, Varaždin, Zagreb
 • Grupa: 40 putnika
Description

Halloween produženi vikend najbolje je provesti na jednom od najboljih mjesta na Balkanu. U Sarajevu se uvijek može doživjeti nešto novo. Ovoga puta odlučili smo uz Sarajevo i Mostar posjetiti i Bosansku piramidu koja prema brojnim svjedočenjima posjeduje izrazitu ljekovitu i energetsku moć. Hotel Hills s 5 zvjezdica i All inclusive Wellness garancija su dobrog provoda!

Naravno, kakvo bi Sarajevo bilo da ne organiziramo i jedan dernek uz kafanske pjevače i večeru. Pripremite se za sve po malo.

Prošetati ćemo Baščaršijom, jesti poznate sarajevske ćevape, piti kafu i istražiti u tri dana sve ljepote Bosanskohercegovačkog kraja!

Paket uključuje:
Prijevoz autobusom visoke turističke klase (TV, video, klima) na relaciji Prelog – Sarajevo – Mostar – Prelog
Dva noćenja u dvokrevetnim deluxe sobama, u Hotelu Hills Sarajevo s pet zvjezdica*****
Tradicionalni bogati jutarnji doručak i jednu večeru uz živu muziku
Posjet prekrasnom Mostaru
Korištenje Wellness Spa & Health centra u hotelu – Niagara tuš, Kambala, Rimska sauna, Slana soba, Finska sauna…
Ulaz na unutarnje i vanjske bazene Termalne rivijere Ilidža
Razgled i pratnju po programu agencije
Voditelja putovanja
Osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana
Organizaciju i realizaciju putovanja
FIRST MINUTE CIJENA: 175,00 €
Cijena od 05.10. iznosi: 190,00 €
Paket ne uključuje:
Osobne troškove hrane i pića
Boravišnu pristojbu: 5 EUR (obvezna doplata)
Fakultativni izleti
Paket putnog osiguranja (osiguranje od otkaza, osiguranje prtljage te dopunsko zdravstveno osiguranje)
Fakultativni izleti:

 

➡️ BOSANSKA PIRAMIDA SUNCA 🌞 (min. 15 putnika)

Cijena: 30 EUR (ljekovita energija) – prijevoz autobusom i ulaznica uz četverosatni razgled sa stručnim vodičem #TopDestinacija

 

➡️ VRELO BUNE

Cijena: 5 EUR #TopDestinacija

*prijevoz do mjesta BLAGAJ, gdje ćemo svjedočiti ČUDU PRIRODE i pogledati VRELO BUNE koje je TOP 3 najposjećenijih turističkih atrakcija u Bosni i Hercegovini. (Ulaznica u Tekiju uz doplatu od 5 EUR.

 

Polazak:
PRELOG – 00:00 (DG Sport)
ČAKOVEC – 00:30 (Dvorana GOC-a, parking)
VARAŽDIN – 01:00 (Bus parking kod groblja)
ZAGREB – 02:00 (City Centar East – kod McDonaldsa)

*Satnica varira 5-10 minuta, ovisno u gužvi u prometu. Hvala na razumijevanju!

Plan putovanja:

Polazak u petak od 23:00 sata iz Preloga i nastavak puta prema rasporedu putovanja.

Nastavak puta prema Zagrebu. Vožnja kroz Hrvatsku i Bosnu uz gledanje filmova te kraćih pauza za odmor. Slijedi ugodna vožnja do prijestolnice Bosne i Hercegovine – Sarajeva uz izlaganje plana i programa puta od strane voditelja putovanja. Dolazak u Sarajevo u prijepodnevnim satima. Slijedi panoramski razgled autobusom te orijentacijska šetnja s voditeljem putovanja BAŠČARŠIJOM kroz koju ćemo upoznati staru povijesnu jezgru, mostove na rijeci MILJACKI, PRINCIPOV MOST, VIJEĆNICU, KATEDRALU, DŽAMIJE …

Obavezno ćemo probati SARAJEVSKE ĆEVAPE. Nakon obilaska slobodno prijepodne za kupovinu ili ispijanje kavice u jednom od prekrasnih kafića na Baščaršiji. Odlazak do prekrasnog HOTELA HILLS S PET ZVJEZDICA ⭐️ i slobodan ostatak dana za druženje u SPA & WELLNESS CENTRUkupanje u unutarnjim bazenima ili odmaranje u sobama. Uključena večera u našem ili susjednom hotelu uz živu muziku – kafanske pjesme. Noćenje u hotelu.

Jutarnji doručak u hotelu. Slobodno vrijeme za posjet bazenu, odmaranje i vlastite aktivnosti. Mogućnost FAKULATIVNOG IZLETA u Bosansku dolinu gdje ćemo razgledati iz prve ruke NAJVEĆU I NAJSTARIJU PIRAMIDU NA SVIJETU te podzemni prahistorijski tunel-labirint RAVNE! Sa svojom visinom od preko 270 metara najviša je piramida na svijetu. Ima pravilnu geometriju piramide sa tri očuvane strane: sjevernom, istočnom i zapadnom te je obložena pravougaonim blokovima. Prema Zavodima za materijale iz Bosne i Hercegovine (2006-2008) i Politecnico di Torino iz Italije (2009) blokovi su izrađeni od najkvalitetnijeg betonskog materijala superiornog u odnosu na moderne betone.

Ogromna mreža podzemnih tunela, raskrsnica, komora i akumulacija vode se nalazi ispod Bosanske doline piramida. Otkriće labirinta predvidio je otkrivač bosanskih piramida dr.sci. Semir Osmanagić u svojoj knjizi u Oktobru 2005. Kažu da piramida ima ENERGETSKU MOĆ koju velika većina turista osjeti, a to je potvrdio i najbolji tenisač u povijesti NOVAK ĐOKOVIĆ koji svake godine odlazi u obilazak tunela ispod piramide.

U četverosatnoj turi posjetiti ćemo Belvedere, podzemni labirint Ravne i sjeverne arheološke lokacije Bosanske piramide Sunca. Belvedere je lokacija sa koje se pruža najbolji pogled iz daljine na Bosansku piramidu Sunca. Vodič će vam predstaviti projekt i istraživanje.

Nakon uvoda, naša sljedeća lokacija je podzemni labirint Ravne. Neposredno ispod doline piramida u Bosni i Hercegovini, nalazi se prahistorijski podzemni labirint s 1,7 km prolaza. Kreniti ćemo u vođenu turu kroz labirint Ravne i proći kroz osvijetljene tunele kako bismo otkrili njihove ljekovite moći. Vjeruje se da visoka koncentracija jona čisti vaše tijelo, a vi možete provesti dodatno vrijeme u “sobi za liječenje” unutar tunela i pored megakeramičkog bloka K-2 – posebno energetsko potentno mjesto idealno je za meditaciju i liječenje.

Najzanimljivija lokacija ove posjete je Bosanska piramida Sunca. To je najveća i najstarija piramida na svijetu. Posjetit ćete sjevernu stranu gdje su sintetički (geopolimerni) betonski blokovi otkriveni pod slojevima tla i vegetacije.

Napomene: 

 • sve lokacije su dostupne za vozila i invalidska kolica
 • posjet Bosanskoj piramidi Sunca uključuje 15-minutno penjanje stepenicama od podnožja piramide
 • temperatura unutar tunela Ravne je 12°C, zato ne zaboravite ponijeti jaknu
 • molimo ponijeti rezervnu obuću u slučaju blata

Nakon obilaska, slobodno vrijeme za samostalno istraživanje arheološkog parka. Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme te odlazak prema hotelu. Slobodna večer za wellness i izlazak u mnogobrojne kafiće. Noćenje u hotelu.

Jutarnji doručak u hotelu. Slobodno vrijeme za posjet bazenu, pakiranje i odjava oko 09:00 sati. Odlazak u najljepše područje BIH. Slijedi fakultativni posjet BLAGAJU gdje ćemo svjedočiti ČUDU PRIRODE i pogledati VRELO BUNE koje je jedno od najposjećenijih turističkih atrakcija u Bosni i Hercegovini.

Slijedi posjet MOSTARU, gradu smještenom na obalama rijeke Neretve – kulturno koji je gospodarsko središte Hercegovine. Po dolasku u grad odlazak u razgled staroga grada u pratnji vodiča: Bulevar – Sinagoga – Kriva ćuprija – mali most (prototip Starog mosta) – Tabačica džamija – Hamam – Stari Most – Kujundžiluk – Koski mehmed pašina džamija – Turska kuća – Karadžozbegova džamija.

Nakon razgleda slobodno vrijeme za osobne programe, šetnju, fotografiranje, te predlažemo odlazak u jednu od poznatih ćevabdžinica na ćevapčiće u somunu s kajmakom, pitu zeljanicu i kiselo mlijeko.  Okupljanje grupe u poslijepodnevnim satima te odlazak prema Međimurju. Dolazak u kasnim noćnim satima.

Plaćanje:

Putovanje mora biti plaćeno u cijelosti (100 %) najkasnije 7 dana prije putovanja. Uplate se mogu izvršiti virmanski ili internet bankarstvom.

Službena valuta BiH je Konvertibilna marka. (1 KM ~ 0,50 EUR)

Minimalni broj putnika potreban za organizaciju izleta: 40 osoba.

Ukoliko nema minimalnog broja putnika za organizaciju izleta, putnik će o tome biti obaviješten usmeno ili pismeno 7 dana prije putovanja.

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7,5345 KN

Molimo da prije uplate aranžmana pročitate Ugovor i Opće uvjete  turističke agencije Potepuh navedene na službenim stranicama. Uplatom na račun AGENCIJE, pristali ste na uvjete objavljenim na službenim stranicama Potepuh.hr.

Za ovo putovanje potrebna je važeća osobna iskaznica!


Zahvaljujemo Vam na Vašem povjerenju i želimo Vam sretan put! ☺️

Upute za plaćanje:

Molimo Vas da putovanje uplatite na račun agencije:

Otvoren kod :
Privredna Banka Zagreb d.d., Čakovec
IBAN: HR 17234 0009 11108 67300

PRIMATELJ :
Potepuh j.d.o.o. za usluge i turistička agencija
Kalnička ulica 44, Podbrest
OPIS PLAĆANJA : Ime i prezime, destinacija putovanja
MODEL 00, POZIV NA BROJ : datum putovanja (bez točke)

Najljepša hvala!

Lokacija

Original price was: 190.00 €.Current price is: 175.00 €.  

Ukupno
Options total
Grand total

Moguće rezervirati do: 20. 10. 2023.

Broj putnika

Unesite broj putnika za koje želite rezervirati putovanje: