KORISNIČKA PODRŠKA: +385 (98) 131 2364       info@potepuh.hr   

PROLJEĆE U DUBROVNIKU: Uključena ulaznica u Nacionalni park KRKA – 3 DANA 🦋🌞💐

Dubrovnik, Hrvatska - Pogledaj na karti
  • 22.03.2024.
     -
    24.03.2024.
  • Trajanje: 3 Dana
  • Polazak: Prelog, Čakovec, Varaždin, Zagreb
  • Grupa: 40 putnika
Description

Još u 19. stoljeću, slavni pjesnik Lord Byron napisao je kako je grad biser Jadranskog mora, a njegov kolega George Bernard Shaw jednom je rekao: “Tko traži raj na zemlji, trebao bi posjetiti Dubrovnik”…

Dubrovnik je posljednjih godina postao istaknuto turističko središte na karti svijeta. Malo tko danas nije čuo za ovaj grad, a u prilog popularnosti mu ide i činjenica da su se upravo na njegovim ulicama snimale i neke od najpoznatijih scena u svijetu filmova i serija. Naravno, najistaknutija od njih je Game of Thrones (Igre prijestolja) čije su se glumice i glumci iz sezone u sezonu rado vraćali u ovaj raj na Zemlji. Uz to, tko se upoznao s poviješću ovog grada, mogao ga je samo još više zavoljeti jer neke stvari koje su se događala na ovom prostoru uistinu su hvale vrijedne i fascinantne.

(Photography: Pixabay – cedlambert)

Paket uključuje:
Prijevoz autobusom visoke turističke klase na relaciji Čakovec – Solin – Dubrovnik – NP Krka – Čakovec
Dva noćenja u dvokrevetnim sobama, u odličnom hotelu “Adria” s četiri zvjezdice u Dubrovniku (Booking ocjena 8.6)
Bogati kontinentalni buffet doručak
Posjet i jutarnja kavica u Solinu
Wellness u hotelu (unutarnji bazen)
Ulaznica za Nacionalni park “KRKA”
Stručnog lokalnog vodiča u Dubrovniku
Licenciranog turističkog pratitelja
Osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana
Organizaciju i realizaciju putovanja
FIRST MINUTE CIJENA: 175,00 €
Cijena od 01.03. iznosi: 190,00 €
Paket ne uključuje:
Osobne troškove hrane i pića
Boravišna pristojba i osiguranje: 5 EUR
Dvije večere u hotelu: 15 EUR (sufinancira Agencija)
Paket putnog osiguranja (nezgoda, prtljaga, bolnička naknada, odgovornost, otkaz puta)
Polazak:
PRELOG – 01:00 (DG Sport)
ČAKOVEC – 01:30 (Dvorana GOC-a, parking)
VARAŽDIN – 02:00 (Parking kod groblja)
ZAGREB – 03:00 (Buzin, trgovački centar Supernova, na parkingu kod McDonaldsa)

*Satnica varira 5-10 minuta, ovisno o gužvi u prometu. Hvala na razumijevanju!

Plan putovanja:

Polazak u 01:00 sat iz Preloga te nastavak puta prema DUBROVNIKU. Vožnja ugodnim turističkim autobusom kroz Zagreb i Karlovac uz zanimljive informacije voditelja putovanja. Prva stanica je u gradu s najvećim arheološkim parkom u Hrvatskoj – SOLINU. Solin je šarmantni gradić uz rijeku Jadro u samom predgrađu Splita. Solin je idealan izbor za Vas ukoliko želite pobjeći od gradske vreve u mirniju turističku destinaciju, no ostati u neposrednoj blizini morske obale.

Ovaj mali grad iznimne kulturno povijesne važnosti za hrvatski narod predstavlja živući spomenik i pravu oazu za sve posjetitelje. Prošetati ćemo sat vremena ovim povijesnim mjestom, popiti jutarnju kavicu i krenuti dalje prema jugu. Mogućnost prolaska kroz Neum i pauza za ručak (hercegovački ćevapi) uz pogled na Pelješki most.

Dolazak u DUBROVNIK. Slijedi prijava u HOTEL “ADRIA” te slobodno popodne za odmor, kupanje u bazenu, wellness, šetnju i uživanje u morskome zraku. Mogućnost večere u hotelu uz nadoplatu. Noćenje.

Doručak u hotelu. Nakon kratkog odmora planirana je šetnja Stradunom u DUBROVNIKU, jadranskome dragulju koji je poznati i kao grad – muzej te je pod zaštitom UNESCO-a, a više je puta proglašavan NAJLJEPŠIM GRADOM NA JADRANU.

Iskrcaj u blizini Pila odakle krećemo u obilazak Starog grada s lokalnim vodičem koji će nas upoznati s povijesnim znamenitostima Orlandov stup – Katedrala s relikvijama sv. Vlahe – Palača Sponza – Dominikanski samostan – Knežev dvor – Crkva sv. Ignacija – Revelin… 

Nakon razgleda grada, SLOBODNO VRIJEME za ručak, kupnju suvenira, obilazak dubrovačkih zidina (individualno, uz doplatu na licu mjesta) ili nekih od mnogobrojnih muzeja. Preporučamo odlazak žičarom na Srđ, šetnju do tvrđave Lovrijenac, izlet na Elafitske otoke, šetnju dubrovačkim zidinama … Odlazak do hotela i slobodna večera za vlastite aktivnosti. Bazen, odmor, druženje na terasi. Noćenje u hotelu.

Doručak u hotelu. Check out. Odlazak do NACIONALNOG PARKA “KRKA”. Jedna od najpoznatijih atrakcija i znamenitosti smještenih u srednjoj Dalmaciji jesu slapovi Krke, nacionalni park sa svojih sedam veličanstvenih sedrenih slapova i još brojnim prirodnim ljepotama koje treba vidjeti jednom u životu. Nacionalni park nosi ime predivne rijeke Krke, koja je dugačka 72 i pol kilometra.

Park obuhvaća najljepši dio toka Krke i donji dio toka rijeke Čikole, a glavna atrakcija, iako ne i jedina, jesu spomenuti slapovi. Park je smješten u Šibensko-kninskoj županiji s površinom od 109 četvornih kilometara. Dolazak u ranim poslijepodnevnim satima i šetnja s voditeljem putovanja kroz park uz očaravajuće prizore. Slobodno vrijeme za ručak.

Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme te polazak prema Međimurju. Dolazak na mjesto polaska u ranim noćnim satima.

Plaćanje:

Putovanje mora biti plaćeno u cijelosti (100 %) najkasnije 7 dana prije putovanja. Uplate se mogu izvršiti virmanski ili internet bankarstvom.

Minimalni broj putnika potreban za organizaciju izleta: 40 osoba.

Završno pismo dostavljamo na e-mail 48h prije putovanja!

Ukoliko nema minimalnog broja putnika za organizaciju izleta, putnik će o tome biti obaviješten usmeno ili pismeno 5 dana prije putovanja.

Molimo da prije uplate aranžmana pročitate Ugovor i Opće uvjete turističke agencije Potepuh navedene na službenim stranicama. Uplatom na račun AGENCIJE, pristali ste na uvjete objavljenim na službenim stranicama Potepuh.hr.


Zahvaljujemo Vam na Vašem povjerenju i želimo Vam sretan put! ☺️

Upute za plaćanje:

Molimo Vas da putovanje uplatite na račun agencije:

Otvoren kod :
Privredna Banka Zagreb d.d., Čakovec
IBAN: HR 17234 0009 11108 67300

PRIMATELJ :
Potepuh j.d.o.o. za usluge i turistička agencija
Kalnička ulica 44, Podbrest
OPIS PLAĆANJA : Ime i prezime, destinacija putovanja
MODEL 00, POZIV NA BROJ : datum putovanja (bez točke)

Najljepša hvala!

Lokacija

Original price was: 190.00 €.Current price is: 175.00 €.  

Ukupno
Options total
Grand total

Moguće rezervirati do: 21. 03. 2024.

Broj putnika

Unesite broj putnika za koje želite rezervirati putovanje: