KORISNIČKA PODRŠKA: +385 (98) 131 2364       info@potepuh.hr   

SLATKA OPATIJA: Najslađi Festival čokolade ove godine! 🎀🍪

Opatija, Hrvatska - Pogledaj na karti
  • 12.11.2023.
  • Trajanje: 1 Dan
  • Polazak: Prelog, Čakovec, Varaždin, Zagreb
  • Grupa: 40 putnika
Description

Festival čokolade Opatija postaje najslađa destinacija u Hrvatskoj.

Dođite, prošećite prekrasno okićenim gradom i provedite nedjelju za pamćenje! 🎁

Tri opatijska dana posvećena „Njezinom visočanstvu“ – čokoladi, donose vrhunske delicije najboljih craft proizvođača čokolade, ali i sjajan zabavni program za sve generacije!

Najslađa opatijska manifestacija predstavlja najbolje domaće i međunarodne čokoladne brendove, ali i male specijalizirane proizvođače originalnih slastica od čokolade. Izložbeni i prodajni dio Festivala čokolade smješten je u centru Gervais gdje svaki proizvođač u svome prostoru predstavlja ono najkvalitetnije iz svoje ponude, no atraktivni programi poput radionica, predavanja, degustacija, koncerata i izložbi vezanih uz čokoladu održavaju se u svim opatijskim hotelima i restoranima, ali i umjetničkim galerijama, izložbenim paviljonima, te muzejskim i školskim prostorima. 🧇🧁🍰🍪

Paket uključuje:
Prijevoz turističkim autobusom visoke kvalitete na relaciji Prelog – Opatija – Prelog
Cjelodnevni boravak na najljepšoj šetnici uz more u Hrvatskoj
Posjet 17. Festivalu Čokolade u restoranima po izboru
Licenciranog turističkog pratitelja
Osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana
Organizaciju i realizaciju putovanja
FIRST MINUTE CIJENA: 35,00 €
Cijena od 05.11. iznosi: 40,00 €
Paket ne uključuje:
Osobne troškove hrane i pića
Paket putnog osiguranja (osiguranje od otkaza, osiguranje prtljage te dopunsko zdravstveno osiguranje)
Polazak:
PRELOG – 08:00 (DG Sport)
ČAKOVEC – 08:30 (Dvorana GOC-a, parking)
VARAŽDIN – 09:00 (Bus parking kod groblja)
ZAGREB – 10:00 (Buzin, trg. centar Supernova, kod McDonalds parkinga)
Plan putovanja:

Polazak u 00:30 sati iz Preloga te nastavak puta prema Čakovcu i Zagrebu. Upoznavanje s pratiteljem putovanja. Vožnja udobnim turističkim autobusom do Opatije uz dobro društvo i povremena stajanja za pauzu. U ranim popodnevnim satima dolazimo u OPATIJU, omiljenom okupljalištu austrougarske aristokracije. Po dolasku u Opatiju, očekuje Vas šetnja carskim gradom i upoznavanje ljepota Opatije: (ŠETALIŠTE SLAVNIH – LUNGOMARE – CRKVA SV. JAKOVA – UMJETNIČKI PAVILJON JURAJ ŠPORER – HOTEL KVARNER – VILLA ANGIOLINA).

Slijedi slobodno popodne za individualne programe i uživanje u jedinstvenom čokoladnom ugođaju kakvog možete vidjeti samo u filmovima. Svakako preporučamo šetnju Lungomareom do Voloskog ili pak šetnju Opatijom i uživanje u predivnim parkovima ili pak posjet FESTIVALU ČOKOLADE u brojnim restoranima te u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner.

 

Od 10. – 12. studenog posjetitelji sajma „Čokoladna čarolija“ moći će kušati neodoljive delicije dvadesetak domaćih i stranih proizvođača, ali i doživjeti još mnoga „slatka iznenađenja“ koja su pripremili organizatori. Bit će to jedinstvena prilika za uživanje u unikatnim slasticama koje se, izuzev u specijaliziranim trgovinama prisutnih „craft“ čokolatera, mogu kupiti samo na ovom sajmu.

U sklopu sajma „Čokoladna čarolija“ svaki proizvođač u svome prostoru predstavlja ono najkvalitetnije iz svoje ponude, no atraktivni programi poput radionica, predavanja, degustacija i koncerata vezanih uz čokoladu održavaju se u brojnim opatijskim hotelima i restoranima.

Tijekom tri najslađa dana u Opatiji, središte zbivanja bit će sajam „Čokoladna čarolija“ u Centru Gervais, koji će predstaviti ekskluzivnu ponudu maštovitih čokoladnih specijaliteta. Ove godine festival dobiva i novu lokaciju. Umjetnički paviljon Juraj Šporer, kojeg gosti Opatije danas poznaju kao mjesto održavanja umjetničkih izložbi, koncerata i predstava, otputovat će u prošlost kada je bio slastičarnica. Naime, UP Juraj Šporer pretvorit će se u čokoladnu fantaziju, gdje će svoju ponudu čokoladnih delicija prezentirati svjetski poznati proizvođač čokolade iz Austrije – Zotter Chocolate, a posjetitelji će imati i jedinstvenu priliku kupiti specijalnu Zotter čokoladu u „opatijskom ruhu“.

Zotter čokoladu bit će moguće kušati na još jednoj lokaciji – u Centru Gervais u sklopu koncerta „Pure Chocolate“. Koncert, u izvedbi ansambla I Zefirelli, predstavlja potpuno umjetničko djelo, a temelji se na sljubljivanju glazbe i čokolade, koje prati i igra boja odražavajući karakter glazbenog djela. Na ovom će muzičko-gastronomskom događanju svaki od glazbenih stavaka pratiti probrane čokoladne delicije stvarajući jedinstveni doživljaj najviše razine.

Opatija se ponosi i vlastitom proizvodnjom čokolade pa će najbolji uvod ovogodišnjem Festivalu čokolade dati Amadria Park hoteli sa svojom posebnom atrakcijom za ljubitelje čokolade i slastica, poznatom kao Milenij Choco svijet. Radi se o pravoj „tvornici“ najzamamnijih delicija u kojoj se ručno stvaraju torte, kolači, keksi, praline s tridesetak vrsta punjenja i čokolade raznih okusa, a degustacije će se održavati od 10. studenoga pa sve do 31. prosinca. Osim hedonističkog užitka u kušanju čokolade, Milenij Choco svijet pružit će djeci i odraslima priliku za kreativno izražavanje crtajući čokoladom ili je oblikujući u skulpturu, a jedinstven „antistres“ doživljaj pruža razbijanje tek spravljenih velikih čokoladnih tabli koje se kasnije degustiraju.

Čokolada će se naći i na menijima opatijskih restorana, u ponudi gradskih kavana, a predstavljat će i važan sastojak u wellness & spa ponudi tijekom opatijskog „čokoladnog vikenda“. Uz gastronomske užitke, posjetitelje očekuje i bogat glazbeni program, kao i brojne radionice, predavanja, koncerti i izložbe među kojima zaista svatko može pronaći nešto za sebe. Festival čokolade jedna je od najiščekivanijih manifestacija, a Opatija i čokolada već su sedamnaest godina neraskidivo vezani. Ovo slatko događanje predstavlja i atraktivnu uvertiru za raskošni Advent u prosincu.

Najslađa opatijska manifestacija predstavlja najbolje male specijalizirane proizvođače originalnih slastica od čokolade, a u sklopu izložbenog i prodajnog dijela Festivala čokolade svaki proizvođač u svome prostoru predstavlja ono najkvalitetnije iz svoje ponude.

Okupljanje grupe oko 18:00 sati i odlazak prema Međimurju.

Plaćanje:

Putovanje mora biti plaćeno u cijelosti (100 %) najkasnije 7 dana prije putovanja! Uplate se mogu izvršiti virmanski ili internet bankarstvom.

Minimalni broj putnika potreban za organizaciju izleta: 40 osoba.

Ukoliko nema minimalnog broja putnika za organizaciju izleta, putnik će o tome biti obaviješten usmeno ili pismeno 7 dana prije putovanja.

Molimo da prije uplate aranžmana pročitate Ugovor i Opće uvjete turističke agencije Potepuh navedene na službenim stranicama. Uplatom na račun AGENCIJE, pristali ste na uvjete objavljenim na službenim stranicama Potepuh.hr.


Zahvaljujemo Vam na Vašem povjerenju i želimo Vam sretan put! ☺️

Upute za plaćanje:

Molimo Vas da putovanje uplatite na račun agencije:

Otvoren kod :
Privredna Banka Zagreb d.d., Čakovec
IBAN: HR 17234 0009 11108 67300

PRIMATELJ :
Potepuh j.d.o.o. za usluge i turistička agencija
Kalnička ulica 44, Podbrest
OPIS PLAĆANJA : Ime i prezime, destinacija putovanja
MODEL 00, POZIV NA BROJ : datum putovanja (bez točke)

Najljepša hvala!

Lokacija

Original price was: 40.00 €.Current price is: 35.00 €.  

Ukupno
Options total
Grand total

Moguće rezervirati do: 9. 11. 2023.

Broj putnika

Unesite broj putnika za koje želite rezervirati putovanje: