KORISNIČKA PODRŠKA: +385 (98) 131 2364       info@potepuh.hr   

EURO 2024. ⚽️ | Hrvatska – Italija u LEIPZIGU ▪︎ 3x NOĆENJA s uključenom ulaznicom! 🏆🔥🇭🇷

Leipzig, Njemačka - Pogledaj na karti
  • 23.06.2024.
     -
    26.06.2024.
  • Trajanje: 4 Dana
  • Čakovec, Varaždin, Zagreb
  • Grupa: 50 putnika
Description

Ovoga LJETA Njemačka će gorjeti u sklopu EUROPSKOG NOGOMETNOG PRVENSTVA, gdje igramo u najjačoj mogućoj grupi s ITALIJOM 🇮🇹 , ŠPANJOLSKOM 🇪🇸 i ALBANIJOM 🇦🇱. Dugo se nismo imali prilike veseliti na velikim natjecanjima (osim genijalne LIGE NACIJE i naših 7 dana u Rotterdamu), od RUSIJE 2018., pa Euro 2020. u koroni, pa daleki KATAR 2022. i sada je konačno došlo naših 5 minuta u državi s nekoliko milijuna naših navijača.

GRUPA B

1. kolo | 15. lipnja u 18:00: Španjolska – HRVATSKA (Berlin)

2. kolo | 19. lipnja u 15:00: HRVATSKA – Albanija (Hamburg)

3. kolo | 24. lipnja u 21:00: HRVATSKA – Italija (Leipzig)

Svi hoteli su već gotovo RASPRODANI, dolaze navijači iz 24 europskih zemalja, stoga valja osigurati svoje mjesto na vrijeme. Potepuh agencija pobrinula se za nekoliko aranžmana u svom klasičnom NAVIJAČKOM AUTOBUSU, gdje ćemo u granicama normale PITI, PJEVATI, PLESATI, DRUŽITI SE, UPOZNAVATI SE i NAVIJATI ZA NAŠU HRVATSKU. Smještajima su dignuli cijene u nebesa, ali mi ćemo se pobrinuti za NAJBRŽE putnike iz cijele Hrvatske.

Organizirati ćemo po DVA autobusa za Berlin, Hamburg i Leipzig posebno (4 do 5 dana) s uključenom ulaznicom za pojedine utakmice grupne faze Europskog prvenstva.

(Vjerna navijačka skupina Hrvatske reprezentacije – Potepuhi)

Paket uključuje:
Prijevoz autobusom turističke klase na relaciji Zagreb – Čakovec – Leipzig – Zagreb- Čakovec
Tri noćenja s doručkom u hotelu s 4*, u dvokrevetnim sobama, blizu centra, pokraj tramvaj stanice (Booking ocjena 8,3)
Posjet predivnom Nurnbergu na povratku
Ulaznica za utakmicu, kategorija 3/4
Piće dobrodošlice i navijačka atmosfera uz ludilo u centru grada
Stručnog turističkog pratitelja
Razgled i pratnju po programu agencije
Osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana
Organizaciju i realizaciju putovanja
FIRST MINUTE CIJENA: 1390,00 €
Cijena od 01.05.2024. iznosi: 1990,00 €
Paket ne uključuje:
Osobne troškove hrane i pića
Javni prijevoz
Boravišnu pristojbu = 10,00 € (obvezna doplata na licu mjesta)
Paket putnog osiguranja (osiguranje od otkaza, osiguranje prtljage te dopunsko zdravstveno osiguranje)

➡️ EXTRA FIRST MINUTE CIJENA: 990 EUR – RASPRODANO ✅️

➡️ Nakon rezervacije, potrebna je uplata 100% iznosa zbog ograničenog broja mjesta i soba. Svojom uplatom garantirate mjesto u autobusu. 

⚠️ Pravila ponašanja u autobusu:

❌ Zabranjeno pušenje, lupanje i polijevanje

✅  Fair i korektno navijanje uz uvažavanje drugih putnika

Polazak:
ZAGREB – 22:00 (City Centar East, na parkingu kod McDonaldsa)
VARAŽDIN – 23:00 (Bus parking kod groblja)
ČAKOVEC - 23:30 (Dvorana GOC-a, parking)

*Satnica varira 5-10 minuta, ovisno o gužvi u prometu. Hvala na razumijevanju!

Plan putovanja:

Polazak autobusa iz Zagreba u 23:00h kod City Centar East (Parking, kod McDonaldsa) te iz Varaždina i Čakovca po dogovorenoj satnici. Noćna vožnja kroz Mađarsku, Slovačku, Češku i Njemačku uz pauzu za odmor i filmske projekcije tijekom puta.

Dolazak u Leipzig u popodnevnim satima. Odlazak do hotela, koji se nalazi pokraj tramvaj stanice, svega par minuta vožnje od centra, gdje ćemo se smjestiti u dvokrevetne sobe i odmoriti od puta. U večernjim satima zajednički odlazak s voditeljem putovanja do FAN ZONE javnim prijevozom, u kojem slijedi zagrijavanje za prvu utakmicu s desetinama tisuća hrvatskih navijača. Povratak u hotel javnim prijevozom. Noćenje u hotelu.

Doručak u hotelu. Slijedi relaksacijski dan. Samostalni ili zajednički odlazak autobusom do FAN ZONE u kojoj će LEIPZIG goooorjeti od crveno-bijelih kockica. Navijačko ludilo i TOP atmosfera, kakvu samo Hrvati mogu napraviti. U popodnevnim satima zajednički odlazak s desetinama tisuća navijača javnim prijevozom do utakmice HRVATSKA – ITALIJA. NAKON VELIKE POBJEDE, slobodno vrijeme u gradu za slavlje, feštu i odlazak u noćne klubove. Odlazak do hotela u vlastitom aranžmanu. Noćenje u hotelu.

Doručak u hotelu. Odmor od prethodnog dana. Odlazak autobusom i pješice u razgled LEIPZIGA. Razgledati ćemo najvažnije znamenitosti drugog najvećeg grada njemačke savezne pokrajine Saske nakon Dresdena.

Grad je poznat po svojoj tradiciji i kulturi, a najviše po radu i djelovanju Bacha i Mendelsohna.

Neke od gradskih znamenitosti koje morate posjetiti su Crkva Sv. Tome, u kojoj je Bach radio i djelovao kao kantor. Stara i Nova gradska vijećnica, spomenik u čast Bitke nacija (Völkerschlachtdenkmal); jedan od najvećih ratnih spomenika u Europi, kao sjećanje na pobjedu nad Napoleonom.

Međunarodni sajam u Leipzigu  ima svoje korijene još od srednjeg vijeka, a danas se ubraja među sajmove s jednom od najdužih tradicija a ima i najveću ostakljenu dvoranu na svijetu.

Leipzig je isto tako poznat po svojim pasažima i haustorima. Od dodatnih aktivnosti koje Leipzig nudi, izdvajamo vodene puteve oko grada poput Leipziger Neuseenlanda kojeg možete otkriti iz čamca na osam različitih ruta ukupno dugih 200 kilometara, ili posjetiti zoološki vrt u Leipzigu koji se ubraja u ZOO vrtove s najviše životinjskih vrsta u svijetu. Jedna od najtraktivnijih ponuda zoološkog vrta je tropski svijet Gondwanaland, odnosno prirodna tropska šuma s više od 24 000 tropskih biljaka i oko 300 egzotičnih životinja.

Doručak u hotelu. Odjava iz smještaja u prijepodnevnim satima. Na putu prema doma, stati ćemo u NURNBERGU, gradu u njemačkoj saveznoj pokrajini Bavarskoj, drugom po veličini nakon Münchena, koji je tijekom svoje povijesti prošao neke turbulentne godine. Bio je neslužbeni glavni grad Svetog Rimskog Carstva Njemačkog Naroda, s dvorom gdje su se održavale carske ceremonije, a postao je i važno središte umjetnosti i kulture.

Grad je odavno povezan s napretkom u znanosti i tehnologiji, osobito u tisku – bio je dom jednom od prvih europskih tiskarskih strojeva – i astronomiji, jer je ovdje 1543. godine objavljeno najpoznatije djelo Nikole Kopernika. Nürnberg je također ime povezano s nacističkim režimom, i to kroz okupljanja nacističke stranke, Nürnberške rasne zakone te suđenja nakon rata. Zajedno s nevjerojatnom i burnom poviješću, Nürnberg je tisućljetni grad koji odiše kulturom i umjetnošću, što potvrđuju i njegove brojne znamenitosti.

Razgled s voditeljem putovanja i slobodno vrijeme za ručak. Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme i polazak prema Hrvatskoj. Dolazak u kasnim noćnim ili jutarnjim satima sljedećeg dana.

Plaćanje:

Putovanje mora biti plaćeno u cijelosti (100 %) odmah nakon rezervacije. Uplate se mogu izvršiti virmanski ili internet/mobilnim bankarstvom.

Minimalni broj putnika potreban za organizaciju izleta: 45 osoba.

Završno pismo dostavljamo 3 dana prije putovanja!

Molimo da prije uplate aranžmana pročitate Ugovor i Opće uvjete turističke agencije Potepuh navedene na službenim stranicama. Uplatom na račun AGENCIJE, pristali ste na uvjete objavljenim na službenim stranicama Potepuh.hr.


Zahvaljujemo Vam na Vašem povjerenju i želimo Vam sretan put! ☺️

Upute za plaćanje:

Molimo Vas da putovanje uplatite na račun agencije:

Otvoren kod :
Privredna Banka Zagreb d.d., Čakovec
IBAN: HR 17234 0009 11108 67300

PRIMATELJ :
Potepuh j.d.o.o. za usluge i turistička agencija
Kalnička ulica 44, Podbrest
OPIS PLAĆANJA : Ime i prezime, destinacija putovanja
MODEL 00, POZIV NA BROJ : datum putovanja (bez točke)

Najljepša hvala!

Lokacija

Original price was: 1,990.00 €.Current price is: 1,390.00 €.  

Ukupno
Options total
Grand total

Moguće rezervirati do: 1. 06. 2024.

Broj putnika

Unesite broj putnika za koje želite rezervirati putovanje: