KORISNIČKA PODRŠKA: +385 (98) 131 2364       info@potepuh.hr   

PRAG: Bajkoviti grad u srcu Europe – 3 DANA 💝

Prag, Češka - Pogledaj na karti
  • 18.11.2022.
     -
    20.11.2022.
  • Trajanje: 3 Dana
  • Polazak: Prelog, Čakovec, Varaždin
  • Grupa: 40 putnika
Description
Prag je jedan od onih gradova koji će vas osvojiti na prvu. Smješten u samom srcu Europe na obalama Vltave glavni je i najveći grad Češke s preko 1,2 milijuna stanovnika. Nudi sve što jedan turist može poželjeti; bogatu povijest koja seže daleko u 9. stoljeće, prelijepe dvorce, crkve, sinagoge, bogat kulturni život te odličnu gastronomsku ponudu. Uživat ćete u svakom trenutku provedenom istražujući njegovu bogatu prošlost. Kako je njegova povijesna arhitektura i srednjovjekovna gradska jezgra jedna od najuščuvanijih u Europi, stari dio grada uvršten je u UNESCOV popis svjetske baštine. (fashion.hr)

 

Paket uključuje:
Prijevoz autobusom visoke turističke klase na relaciji Čakovec – Prag – Český Krumlov – Čakovec
Dva noćenja s doručkom u dvokrevetnim sobama, u hotelu s tri zvjezdice u Pragu
Posjet prekrasnom gradu – Českom Krumlovu
Razgled prema programu s voditeljem putovanja
Osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana
Organizaciju i realizaciju putovanja
FIRST MINUTE CIJENA: 990,00 kuna / 131,40 
Cijena od 10.11. iznosi 1090,00 kuna / 144,67 
Paket ne uključuje:
Osobne troškove hrane i pića
Troškove javnog prijevoza
Poludnevni izlet u grad poznat po najvećim češkim toplicama – Karlovy Vary = 30,00 €
Krstarenje po Vltavi u noćnom, osvjetljenom izdanju = 15,00 €
Boravišnu pristojbu u hotelu – 5,00 € ukupno /osobi, (obvezno)
Gradsku pristojbu za Češki Krumlov 2,00 € po osobi
Paket putnog osiguranja (osiguranje od otkaza, osiguranje prtljage te dopunsko zdravstveno osiguranje)
Polazak:
DONJA DUBRAVA – 00:15 (INA benzinska)
PRELOG – 00:30 (DG Sport)
ČAKOVEC – 01:00 (Dvorana GOC-a, parking)
VARAŽDIN – 01:30 (Kod groblja)

* Satnica može varirati 5-10 minuta, ovisno o gužvi u prometu! Hvala na razumijevanju

Plan putovanja:

Polazak u 00:30 sati iz Preloga te nastavak puta prema PRAGU. Vožnja ugodnim turističkim autobusom kroz Sloveniju i Austriju uz kratke pauze za odmor. Upoznavanje s voditeljem putovanja koji će ispričati zanimljive informacije o destinacijama kroz koje prolazimo. Dolazak u PRAG u jutarnjim satima i odlazak u panoramski razgled autobusom te u šetnju gradom uz pratnju voditelja putovanja: Loreta – samostan Strachov – Hradčany – katedrala sv. Vita – kraljevska palača – Mala Strana – Karlov most – Staromestni trg s poznatim astronomskim satom i starom gradskom vijećnicom – spomenik Jana Husa – Vaclavske namesti. Slobodno vrijeme za ručak. Smještaj u hotel i poslijepodnevni odmor u sobama. Navečer slijedi zajednički odlazak s pratiteljem putovanja javnim prijevozom do gradskog središta na upoznavanje češke prijestolnice osvjetljene u blagdanskom ugođaju. Slobodno vrijeme za degustiranje ČEŠKE GASTRONOMIJE i UŽIVANJE u jednom od najljepših gradova u Europi. Povratak u hotel. Noćenje.

Doručak u hotelu. Slobodno vrijeme za vlastite aktivnosti ili odlazak na fakultativni izlet u KARLOVY VARY.

Karlovy Vary (njemački Karlsbad) je grad na zapadu Bohemije u Karlovarskom kraju na sjeveru Češke Republike, u blizini granice s Njemačkom. Leži na rijekama Ohře i Tepla, otprilike 130 km zapadno od Praga. Prema procjeni iz 2015., ima oko 50.000 stanovnika, što ga čini dvadesetim najvećim gradom Češke. Poznato su kupalište i lječilište zahvaljujući brojnim termalnim izvorima, a prema TripAdvisoru drugi su najposjećeniji grad u Češkoj, iza Praga te je uvršten na UNESCO-v popis svjetske baštine 2021. godine.

Naziv je dobio po češkom kralju Karlu IV, koji je ujedno bio i car Svetog Rimskog Carstva, a koji je osnovao grad u 14. stoljeću. Najpoznatiji je po termama zbog čega je popularna turistička destinacija: ima 13 glavnih izvora, 300 manjih izvora tople vode i toplu rijeku Teplu. Preporučamo da napunite svoje flašice ljekovitom vodom koju svi doktori preporučuju. Obilazak gradom s voditeljem putovanja i slobodno vrijeme za ručak, shopping i istraživanje.

Okupljanje grupe oko 17 sati i odlazak prema hotelu. Slobodna večer u Pragu za noćne izlaske, druženje s ostalim putnicima ili odmaranje u sobama. Noćenje.

Doručak u hotelu. Kratki odmor i odlazak iz hotela. Slobodno vrijeme od nekoliko sati za razgled preostalog dijela Praga. Vožnja do jednog od najljepših čeških gradova. ČESKY KRUMLOV jedan je od najromantičnijih povijesnih gradića Češke, smješten idilično iznad rijeke Vltave. Šetnja s pratiteljem kroz gradić uz stare palače, dvorišta dvorca i uske uličice, poput je putovanja vremeplovom u davna vremena! U svako doba godine ovaj se gradić čini čarobnim! Slobodno vrijeme za kavu ili ručak u ovom jedinstvenom mjestu pod zaštitom UNESCO-a. Povratak vožnjom kroz Austriju uz kraća zaustavljanja putem. Dolazak u Čakovec u kasnim večerrnjim satima.

Plaćanje:

Putovanje mora biti plaćeno u cijelosti (100 %) najkasnije 7 dana prije putovanja. Uplate se mogu izvršiti virmanski ili internet bankarstvom.

Minimalni broj putnika potreban za organizaciju izleta: 40 osoba.

Ukoliko nema minimalnog broja putnika za organizaciju izleta, putnik će o tome biti obaviješten usmeno ili pismeno 5 dana prije putovanja.

Molimo da prije uplate aranžmana pročitate Ugovor i Opće uvjete turističke agencije Potepuh navedene na službenim stranicama. Uplatom na račun AGENCIJE, pristali ste na uvjete objavljenim na službenim stranicama Potepuh.hr.

Službena valuta Češke je KRUNA: 100 kn ~ 325 kruna


Zahvaljujemo Vam na Vašem povjerenju i želimo Vam sretan put! ☺️

Upute za plaćanje:

Molimo Vas da putovanje uplatite na račun agencije:

Otvoren kod :
Privredna Banka Zagreb d.d., Čakovec
IBAN: HR 17234 0009 11108 67300

PRIMATELJ :
Potepuh j.d.o.o. za usluge i turistička agencija
Kalnička ulica 44, Podbrest
OPIS PLAĆANJA : Ime i prezime, destinacija putovanja
MODEL 00, POZIV NA BROJ : datum putovanja (bez točke)

Najljepša hvala!

Lokacija

Original price was: 144.67 €.Current price is: 131.40 €.  

Rasprodano