KORISNIČKA PODRŠKA: +385 (98) 131 2364       info@potepuh.hr   

BOŽIĆNA TURA: Opatija, Trsatska Gradina i Snježna Delnička bajka 🎄☃️❄️

Opatija, Hrvatska - Pogledaj na karti
  • 23.12.2023.
  • Trajanje: 1 Dan
  • Polazak: Prelog, Čakovec, Varaždin, Zagreb
  • Grupa: 40 putnika
Description

Doživite najljepši Advent uz more u bajkovitoj atmosferi grada Opatije. Dođite, prošećite prekrasno okićenim gradom i provedite božićne blagdane za pamćenje! 🎁🎄

Zima će Opatiju i ove godine odjenuti u raskošno adventsko ruho. Najromantičniji i najsvečaniji dio godine najbolja je prilika za upoznavanje ove poznate europske destinacije u jedinstvenoj atmosferi. Vrijeme je to u kojem se blagdanska čarolija osjeti u svakom kutku grada i čini svaki doživljaj nezaboravnim. Stotine tisuća lampica i predivnih dekoracija tijekom Adventa pretvaraju Opatiju u zimsku bajku.

Osjetite čaroliju adventa u Delnicama, najvišem gradu u Hrvatskoj! Za vas smo pripremili: interaktivnu bajku i posjet djedovim jelenima u Čarobnoj šumi, vesela druženja u selu Bake Mraz sa bakom i vilenjacima, facepainting, Adventski sajam suvenira, rukotvorina i domaćih proizvoda, zimska životinjska farma – jahanje ponija i konja, sklonište za nezbrinute igračke, vožnja vlakića Krampus” po gradu, kreativne radionice, vožnju kočijom, koncerte i nastupe, predstave, izložbe, klizanje za velike i male… Sve to uz bogatu gastro i ugostiteljsku ponudu!

Ove će godine blagdani na Gradini biti uistinu čarobni – uz 16 kilometara božićnih lampica, najveću krunu u Europi te veličanstvene jaslice, tu je i bajkovito klizalište s najljepšim pogledom na Kvarner te adventski park prepun iznenađenja.

Paket uključuje:
Prijevoz turističkim autobusom visoke kvalitete na relaciji Prelog – Delnice – Opatija – Trsat – Prelog
Cjelodnevni boravak na najljepšom Adventu uz more u Hrvatskoj
Posjet Delničkoj Adventskoj bajci i Adventu na Trsatskoj Gradini
Degustaciju kuhanog vina
Licenciranog turističkog pratitelja
Osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana
Organizaciju i realizaciju putovanja
FIRST MINUTE CIJENA: 40,00 €
Cijena od 01.12. iznosi: 45,00 €
Paket ne uključuje:
Osobne troškove hrane i pića
Paket putnog osiguranja (osiguranje od otkaza, osiguranje prtljage te dopunsko zdravstveno osiguranje)
Polazak:
PRELOG – 07:30 (DG Sport)
ČAKOVEC – 08:00 (Dvorana GOC-a, parking)
VARAŽDIN – 08:30 (Bus parking, kod groblja)
ZAGREB – 09:30 (Buzin, trg. centar Supernova, McDonalds – parking)

* Satnica može varirati 5-10 minuta, ovisno o gužvi u prometu! Hvala na razumijevanju

Plan putovanja:

Polazak u 07:30 sati iz Preloga te nastavak puta prema Čakovcu i Zagrebu. Upoznavanje s pratiteljem putovanja. Vožnja udobnim turističkim autobusom do Opatije uz dobro društvo i povremena stajanja za pauzu. U prijepodnevnim satima dolazimo u najviši gradu u Hrvatskoj – snježne DELNICE gdje nas očekuje DELNIČKA ADVENTSKA BAJKA. Maleni, ali specifični Advent u kojem se nalazi selo BAKE MRAZ sa svojim vilenjacima, interaktivna bajka i djedovi jeleni u Čarobnoj šumi, Adventski sajam suvenira, rukotvorina i domaćih proizvoda, zimska životinjska farma – jahanje ponija i konja te bogata gastro i ugostiteljska ponuda. Tamo ćemo provesti nekih sat vremena, popiti nešto vruće i krenuti k najljepšem HRVATSKOM ADVENTSKOM GRADU.

U ranim popodnevnim dolazimo u OPATIJU, omiljenom okupljalištu austrougarske aristokracije. Po dolasku u Opatiju, očekuje Vas šetnja carskim gradom i upoznavanje ljepota Opatije: (ŠETALIŠTE SLAVNIH – LUNGOMARE – CRKVA SV. JAKOVA – UMJETNIČKI PAVILJON JURAJ ŠPORER – HOTEL KVARNER – VILLA ANGIOLINA). Slijedi slobodno popodne za individualne programe i uživanje u jedinstvenom božićnom ugođaju kakvog možete vidjeti samo u filmovima. Svakako preporučamo šetnju Lungomareom do Voloskog ili pak šetnju Opatijom i uživanje u predivnim parkovima.

Opatijski je Advent »top«! Sve je čarobno dekorirano, a postavljeno je čitavo »more« svjetlosnih atrakcija, tako da se svi koji to požele, uz pridržavanje epidemioloških mjera, mogu pridružiti neobičnoj predblagdanskoj šetnji gradom i otkrivati tajne » Najljepšeg Adventa uz more«. Dočekat će Vas čak 25 kilometara lampica, više od 10.000 različitih dekorativnih elemenata i poseban ugođaj na čak 19 adventskih lokacija. Nije ih teško pronaći, jer Opatija doslovce »blista« i teško je reći što je od svega ponuđenog najljepše.

Za kraj prekrasno dana slijedi polazak prema jedinstvenom Trsatu, gdje će ove godine blagdani na Gradini biti uistinu čarobni – uz 16 kilometara božićnih lampica, najveću krunu u Europi te veličanstvene jaslice, tu je i bajkovito klizalište s najljepšim pogledom na Kvarner te adventski park prepun iznenađenja.

Okupljanje grupe u večernjim satima i odlazak prema Međimurju. Dolazak u kasnijim noćnim satima.

Plaćanje:

Putovanje mora biti plaćeno u cijelosti (100 %) najkasnije 7 dana prije putovanja! Uplate se mogu izvršiti virmanski ili internet bankarstvom.

Minimalni broj putnika potreban za organizaciju izleta: 40 osoba.

Ukoliko nema minimalnog broja putnika za organizaciju izleta, putnik će o tome biti obaviješten usmeno ili pismeno 5 dana prije putovanja.

Molimo da prije uplate aranžmana pročitate Ugovor i Opće uvjete turističke agencije Potepuh navedene na službenim stranicama. Uplatom na račun AGENCIJE, pristali ste na uvjete objavljenim na službenim stranicama Potepuh.hr.


Zahvaljujemo Vam na Vašem povjerenju i želimo Vam sretan put! ☺️

Upute za plaćanje:

Molimo Vas da putovanje uplatite na račun agencije:

Otvoren kod :
Privredna Banka Zagreb d.d., Čakovec
IBAN: HR 17234 0009 11108 67300

PRIMATELJ :
Potepuh j.d.o.o. za usluge i turistička agencija
Kalnička ulica 44, Podbrest
OPIS PLAĆANJA : Ime i prezime, destinacija putovanja
MODEL 00, POZIV NA BROJ : datum putovanja (bez točke)

Najljepša hvala!

Lokacija

Original price was: 45.00 €.Current price is: 40.00 €.  

Ukupno
Options total
Grand total

Moguće rezervirati do: 23. 12. 2023.

Broj putnika

Unesite broj putnika za koje želite rezervirati putovanje: