KORISNIČKA PODRŠKA: +385 (98) 131 2364       info@potepuh.hr   

ROMANTIČNA VENECIJA: Valentinovo & Karneval uz posjet Trevisu! – 2 DANA 🎭💖🇮🇹

Venecija, Italija - Pogledaj na karti
  • 18.02.2023.
     -
    19.02.2023.
  • Trajanje: 2 Dana
  • Polazak: Prelog, Čakovec, Varaždin
  • Grupa: 40 putnika
Description
Grad kanala, gondola, karnevala, stakla i čipke:
Venecija, glavni grad pokrajine Veneto, najromantičniji grad Europe uz Pariz koji već stoljećima oduševljava svojim brojnim kanalima i velebnim građevinama nedvojbeno nalazi svoje mjesto na popisu lokacija koja morate barem jednom u životu vidjeti.
Venecija se sastoji od 118 otoka, od kojih su neki povezani pješačkim mostovima kojih je u gradu čak 400. Do drugih, poput poznatih Murana, Burana ili Torcella, može se doći samo brodom. Grad je sagrađen od milijuna okamenjenih trupaca, uglavnom drva johe koje je otporno na vodu. Velik je broj tih trupaca donesen iz susjednih zemalja, među kojima je, dakako, i Hrvatska. Cijela Venecijanska laguna zaštićena je UNESCO-va baština.

(Profile photo: photoshop Ilustracija Venecije)

Paket uključuje:
Prijevoz autobusom visoke turističke klase na relaciji Čakovec – Treviso – Punta Sabbioni – Čakovec
Jedno noćenje s doručkom, u dvokrevetnim sobama, u klasičnom talijanskom hotelu s 4*, Booking ocjena (8,1)
Razgled “Male Venecije” – gradića TREVISA
Razgled jednog od najromantičnijih gradova na svijetu, VENECIJE
Licenciranog turističkog pratitelja
Osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana
Organizaciju i realizaciju putovanja
FIRST MINUTE CIJENA: 105,00 €
Cijena od 10.02. iznosi: 115,00 €
Paket ne uključuje:
Osobne troškove hrane i pića
Boravišnu pristojbu: 3,00 €
Paket putnog osiguranja (osiguranje od otkaza, osiguranje prtljage te dopunsko zdravstveno osiguranje)
Polazak:
PRELOG – 03:00 (DG Sport)
VARAŽDIN – 03:30 (Parking groblja)
ČAKOVEC – 04:00 (Dvorana GOC-a, parking)

*Satnica varira 5-10 minuta, ovisno o gužvi u prometu! Hvala na razumijevanju

Plan putovanja:

Polazak u 03:00 sata iz Preloga, skupljanje putnika te nastavak puta prema Italiji. Upoznavanje s voditeljem putovanja te ugodna vožnja turističkim autobusom kroz Sloveniju uz izlaganje dvodnevnog plana. Noćna vožnja s povremenim pauzama. Jutarnji dolazak u “Malu Veneciju”. Po dolasku u TREVISO, slijedi razgled grada i slobodno vrijeme. Treviso je šarmantan grad smješten u regiji Veneto u sjeveroistočnoj Italiji.

Poznat je po svojoj bogatoj povijesti i kulturnoj baštini, kao i slikovitim ulicama i vodenim putovima. Jedna od najatraktivnijih karakteristika Trevisa je njegovo povijesno središte, koje je ispunjeno krivudavim kamenim ulicama, prekrasnim zgradama te skrivenim trgovima i dvorištima. Grad je dom nekoliko značajnih znamenitosti, uključujući Basilica di San Nicolò, gotičku Palazzo dei Trecento i srednjovjekovni Castello di San Martino.

Osim kulturnih i prirodnih znamenitosti, Treviso je poznat po ukusnoj kuhinji i lokalnom vinu. Grad je dom niza izvrsnih restorana, trattoria i enoteca (vinskih barova) koji poslužuju tradicionalna jela kao što su cicchetti (mali zalogaji hrane), baccalà (sušeni bakalar) i bigoli (gusta tjestenina). Treviso je također odlično mjesto za probati Prosecco, pjenušavo vino koje se proizvodi u okolnoj regiji. Slobodno vrijeme za ručak i shopping. Okupljanje u dogovoreno vrijeme i odlazak do hotela u poslijepodnevnim satima. Slobodno popodne za odmor i okolnu šetnju. Noćenje.

Doručak u hotelu. Check out i odlazak autobusom do Punta Sabbioni, gdje se ukrcavamo u brodić koji nas vozi do VENECIJE. Po dolasku, s voditeljem putovanja idemo u obilazak glavnih gradskih znamenitosti: KANAL GRANDE – MOST RIALTO – BAZILIKA SV. MARKA – DUŽDEVA PALAČA – TRG SV. MARKA – RIVA DEGLI SCHIAVONI.

Slobodno vrijeme za šetnju gradom i vlastite aktivnosti. Preporučamo razgled Duždeve palače, najposjećenijeg venecijanskog muzeja te bazilike sv. Marka, jedne od najljepših svjetskih crkvi. Do polaska u poslijepodnevnim satima slijedi uživanje u nekom od restorana/kafića uz kanal ili nezaboravnu vožnju gondolom.

Okupljanje grupe u popodnevnim satima i odlazak prema Međimurju. Dolazak u kasnim noćnim satima.

Plaćanje:

Putovanje mora biti plaćeno u cijelosti (100 %) najkasnije 7 dana prije putovanja. Uplate se mogu izvršiti virmanski ili internet bankarstvom.

Minimalni broj putnika potreban za organizaciju izleta: 40 osoba.

Ukoliko nema minimalnog broja putnika za organizaciju izleta, putnik će o tome biti obaviješten usmeno ili pismeno 5 dana prije putovanja.

Molimo da prije uplate aranžmana pročitate Ugovor i Opće uvjete turističke agencije Potepuh navedene na službenim stranicama. Uplatom na račun AGENCIJE, pristali ste na uvjete objavljenim na službenim stranicama Potepuh.hr.

Službena valuta Italije je Euro.


Zahvaljujemo Vam na Vašem povjerenju i želimo Vam sretan put! ☺️

Upute za plaćanje:

Molimo Vas da putovanje uplatite na račun agencije:

Otvoren kod :
Privredna Banka Zagreb d.d., Čakovec
IBAN: HR 17234 0009 11108 67300

PRIMATELJ :
Potepuh j.d.o.o. za usluge i turistička agencija
Kalnička ulica 44, Podbrest
OPIS PLAĆANJA : Ime i prezime, destinacija putovanja
MODEL 00, POZIV NA BROJ : datum putovanja (bez točke)

Najljepša hvala!

Lokacija

Original price was: 115.00 €.Current price is: 105.00 €.  

Rasprodano