KORISNIČKA PODRŠKA: +385 (98) 131 2364       info@potepuh.hr   

PRAG & ČESKY KRUMLOV: Produženi vikend u srcu Europe – 3 dana u TOP TERMINU! 🌞🍁🍄

Prag, Češka - Pogledaj na karti
  • 20.10.2023.
     -
    22.10.2023.
  • Trajanje: 3 Dana
  • Polazak: Prelog, Čakovec, Varaždin, Zagreb
  • Grupa: 40 putnika
Description

Prag je jedan od onih gradova koji će vas osvojiti na prvu. Smješten u samom srcu Europe na obalama Vltave glavni je i najveći grad Češke s preko 1,2 milijuna stanovnika. Nudi sve što jedan turist može poželjeti; bogatu povijest koja seže daleko u 9. stoljeće, prelijepe dvorce, crkve, sinagoge, bogat kulturni život te odličnu gastronomsku ponudu.

Uživat ćete u svakom trenutku provedenom istražujući njegovu bogatu prošlost. Kako je njegova povijesna arhitektura i srednjovjekovna gradska jezgra jedna od najuščuvanijih u Europi, stari dio grada uvršten je u UNESCOV popis svjetske baštine. (fashion.hr)

Paket uključuje:
Prijevoz autobusom visoke turističke klase na relaciji Čakovec – Prag – Český Krumlov – Čakovec
Dva noćenja s doručkom u dvokrevetnim sobama, u hotelu s tri zvjezdice u Pragu
Posjet prekrasnom gradu – Českom Krumlovu
Razgled prema programu s voditeljem putovanja
Osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana
Organizaciju i realizaciju putovanja
FIRST MINUTE CIJENA: 180,00 €
Cijena od 01.10. iznosi: 195,00 €
Paket ne uključuje:
Osobne troškove hrane i pića
Troškove javnog prijevoza
Poludnevni izlet u Karlovy Vary = 25,00 €
Krstarenje po Vltavi uz neograničenu večeru 2 sata = 25,00 €
Boravišnu pristojbu u hotelu – 5,00 € ukupno /osobi, (obvezno)
Paket putnog osiguranja (osiguranje od otkaza, osiguranje prtljage te dopunsko zdravstveno osiguranje)
Polazak:
ZAGREB - 23:00 (City Centar East) - min. 15 ljudi
PRELOG – 00:30 (DG Sport)
VARAŽDIN – 01:00 (Bus parking kod groblja)
ČAKOVEC – 01:30 (Dvorana GOC-a, parking)

* Satnica može varirati 5-10 minuta, ovisno o gužvi u prometu. Hvala na razumijevanju!

Plan putovanja:

Polazak u 00:30 sati iz Preloga te nastavak puta prema PRAGU. Vožnja ugodnim turističkim autobusom kroz Sloveniju i Austriju uz kratke pauze za odmor. Upoznavanje s voditeljem putovanja koji će ispričati zanimljive informacije o destinacijama kroz koje prolazimo. Dolazak u PRAG u jutarnjim satima i odlazak u panoramski razgled autobusom te u šetnju gradom uz pratnju voditelja putovanja: Karlov most – Staromestni trg s poznatim astronomskim satom i starom gradskom vijećnicom – spomenik Jana Husa – Vaclavske namesti – John Lennon zid.

Slobodno vrijeme za ručak. Smještaj u hotel i poslijepodnevni odmor u sobama. Navečer slijedi zajednički odlazak s pratiteljem putovanja javnim prijevozom do gradskog središta na upoznavanje češke prijestolnice i na krstarenje Vltavom. Slobodno vrijeme za degustiranje ČEŠKE GASTRONOMIJE i UŽIVANJE u jednom od najljepših gradova u Europi. Povratak u hotel javnim prijevozom. Noćenje.

Doručak u hotelu. Slobodno vrijeme za vlastite aktivnosti ili odlazak na fakultativni izlet u KARLOVY VARY.

Karlovy Vary (njemački Karlsbad) je grad na zapadu Bohemije u Karlovarskom kraju na sjeveru Češke Republike, u blizini granice s Njemačkom. Leži na rijekama Ohře i Tepla, otprilike 130 km zapadno od Praga. Prema procjeni iz 2015., ima oko 50.000 stanovnika, što ga čini dvadesetim najvećim gradom Češke. Poznato su kupalište i lječilište zahvaljujući brojnim termalnim izvorima, a prema TripAdvisoru drugi su najposjećeniji grad u Češkoj, iza Praga te je uvršten na UNESCO-v popis svjetske baštine 2021. godine.

Naziv je dobio po češkom kralju Karlu IV, koji je ujedno bio i car Svetog Rimskog Carstva, a koji je osnovao grad u 14. stoljeću. Najpoznatiji je po termama zbog čega je popularna turistička destinacija: ima 13 glavnih izvora, 300 manjih izvora tople vode i toplu rijeku Teplu. Preporučamo da napunite svoje flašice ljekovitom vodom koju svi doktori preporučuju. Obilazak gradom s voditeljem putovanja i slobodno vrijeme za ručak, shopping i istraživanje.

Okupljanje grupe oko 17 sati i odlazak prema hotelu. Slobodna večer u Pragu za noćne izlaske, druženje s ostalim putnicima ili odmaranje u sobama. Noćenje.

Doručak u hotelu. Kratki odmor i odlazak iz hotela. Vožnja do jednog od najljepših čeških gradova. ČESKY KRUMLOV jedan je od najromantičnijih povijesnih gradića Češke, smješten idilično iznad rijeke Vltave.

Šetnja s pratiteljem kroz gradić uz stare palače, dvorišta dvorca i uske uličice, poput je putovanja vremeplovom u davna vremena! U svako doba godine ovaj se gradić čini čarobnim! Slobodno vrijeme za kavu ili ručak u ovom jedinstvenom mjestu pod zaštitom UNESCO-a. Povratak vožnjom kroz Austriju uz kraća zaustavljanja putem. Dolazak u Čakovec u kasnim večernjim satima.

Plaćanje:

Putovanje mora biti plaćeno u cijelosti (100 %) najkasnije 7 dana prije putovanja. Uplate se mogu izvršiti virmanski ili internet bankarstvom.

Minimalni broj putnika potreban za organizaciju izleta: 40 osoba.

Ukoliko nema minimalnog broja putnika za organizaciju izleta, putnik će o tome biti obaviješten usmeno ili pismeno 5 dana prije putovanja.

Molimo da prije uplate aranžmana pročitate Ugovor i Opće uvjete turističke agencije Potepuh navedene na službenim stranicama. Uplatom na račun AGENCIJE, pristali ste na uvjete objavljenim na službenim stranicama Potepuh.hr.

Službena valuta Češke je KRUNA: 100 kn ~ 325 kruna


Zahvaljujemo Vam na Vašem povjerenju i želimo Vam sretan put! ☺️

Upute za plaćanje:

Molimo Vas da putovanje uplatite na račun agencije:

Otvoren kod :
Privredna Banka Zagreb d.d., Čakovec
IBAN: HR 17234 0009 11108 67300

PRIMATELJ :
Potepuh j.d.o.o. za usluge i turistička agencija
Kalnička ulica 44, Podbrest
OPIS PLAĆANJA : Ime i prezime, destinacija putovanja
MODEL 00, POZIV NA BROJ : datum putovanja (bez točke)

Najljepša hvala!

Lokacija

Original price was: 195.00 €.Current price is: 180.00 €.  

Rasprodano