KORISNIČKA PODRŠKA: +385 (98) 131 2364       info@potepuh.hr   

Park Prirode LONJSKO POLJE i europsko selo RODA! 🌿🌞🦋

Osijek, Hrvatska - Pogledaj na karti
  • 22.04.2023.
  • Trajanje: 1 Dan
  • Polazak: Prelog, Čakovec, Varaždin, Zagreb
  • Grupa: 40 putnika
Description

Hrvatska ima osam nacionalnih parkova i 12 parkova prirode i svi su prekrasni i posebni na svoj način. Posebno je fascinantno kako ovisno o godišnjem dobu potpuno mijenjaju svoje lice i zato ih se isplati posjetiti više puta, u različito doba godine.

Park prirode Lonjsko polje jedno je od najvećih i najočuvanijih prirodnih poplavnih područja u Europi. Cijeli ovaj kraj izgleda kao da je vrijeme odavno stalo, a to se najbolje vidi u simbiozi čovjeka, prirode i životinja među kojima vlada skladan odnos. Više je razloga zašto biste svakako trebali upoznati ovu prekrasnu oazu prirode – od bogatstva rijetkih biljnih i životinjskih vrsta, autentične posavske kulture, netaknute prirode pa sve do gastronomskih užitaka koje pružaju ljubazni domaćini. (putnikufer.hr)

SVE JE UKLJUČENO! 😊

(Photo: Marko Mihaljević)

Paket uključuje:
Prijevoz autobusom visoke turističke klase (TV, video, klima) na relaciji Čakovec – Krapje – Mužilovčica – Čigoč – Repušnica – Čakovec
Ulaznicu u Park prirode Lonjsko Polje
Šetnja pješačkim stazama (Krapje, Čigoč, Repušnica) uz stručno vodstvo
Priča o bijeloj rodi, razgledavanje sela Čigoč, Priča o tradicijskoj arhitekturi i razgledavanje sela Krapje (Krapje), Ornitološki rezervat Krapje đol (Krapje)
Šetnja u retenciji Lonjskog polja (Mužilovčica) i Repušničkog polja (Repušnica)
Prijevoz vlakićem do čamca i vožnja brodom na solarni pogon
Licenciranog turističkog pratitelja
Osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana
Organizaciju i realizaciju putovanja
FIRST MINUTE CIJENA: 45,00 €
Cijena od 15.04. iznosi: 55,00 €
Paket ne uključuje:
Osobne troškove hrane i pića
Paket putnog osiguranja (osiguranje od otkaza, osiguranje prtljage te dopunsko zdravstveno osiguranje)
Polazak:
PRELOG – 05:00 (DG Sport)
ČAKOVEC – 05:30 (Dvorana GOC-a, parking)
VARAŽDIN – 06:00 (Parking kod groblja)
ZAGREB - 07:00 (City Centar East, parking kod McDonaldsa)

*Satnica varira 5-10 minuta, ovisno o gužvi u prometu. Hvala na razumijevanju!

Plan putovanja:

Izlet ko` stvoren za ljubitelje PRIRODE. Očekuje nas cjelodnevna rekreacijska šetnja, stoga je dobro imati malu fizičku spremu i dobru obuću.

Polazak u 5:00 sati iz Preloga te nastavak puta prema Posavini. Vožnja ugodnim turističkim autobusom uz zanimljive informacije voditelja putovanja. Prva stanica je u Prijemnom centru Krapje gdje ćemo se početno upoznati s još jednim Parkom prirode na našoj listi te krenuti sa stručnim vodstvom po uputama. Vjerojatno će nas prvo vlakić odvesti do čamaca na solarni pogon ili Vodomarom, odakle ćemo se uputiti u plovidbu i promatranje životnja. Podijeliti ćemo se u dvije grupe i krenuti u istraživanje područja.

Nakon toga predviđena je vođena šetnja selom Krapje, vođena šetnja do polja u Mužilovčici (retencijsko polje u kojem boravi mnoštvo životinja na tradicijskoj ispaši), vođena šetnja selom roda – Čigoč  koje je proglašeno 1984. godine prvim europskim selom roda gdje prebiva oko 200 roda na svega sedamdesetak kuća i 120 mještana u top sezoni. Tu ćemo napraviti pauzu za ručak (uz doplatu) u jednom restoranu nedaleko centra te malo odmoriti.

Za kraj našeg putovanja odlazimo u 50-ak kilometara udaljenu Repušnicu uz vođenu šetnju Repušničkim poljem. Slobodno vrijeme za fotografiranje i promatranje ptica. Okupljanje grupe oko 17:30h i odlazak prema Međimurju.

Plaćanje:

Putovanje mora biti plaćeno u cijelosti (100 %) najkasnije 7 dana prije putovanja ili do popunjenja mjesta. Uplate se mogu izvršiti virmanski ili internet bankarstvom.

Minimalni broj putnika potreban za organizaciju izleta: 40 osoba.

Ukoliko nema minimalnog broja putnika za organizaciju izleta, putnik će o tome biti obaviješten usmeno ili pismeno 5 dana prije putovanja.

Molimo da prije uplate aranžmana pročitate Ugovor i Opće uvjete  turističke agencije Potepuh navedene na službenim stranicama. Uplatom na račun AGENCIJE, pristali ste na uvjete objavljenim na službenim stranicama Potepuh.hr.

Agencija ne može utjecati na vremenske prilike i neprilike.

Upute za plaćanje:

Molimo Vas da putovanje uplatite na račun agencije:

Otvoren kod :
Privredna Banka Zagreb d.d., Čakovec
IBAN: HR 17234 0009 11108 67300

PRIMATELJ :
Potepuh j.d.o.o. za usluge i turistička agencija
Kalnička ulica 44, Podbrest
OPIS PLAĆANJA : Ime i prezime, destinacija putovanja
MODEL 00, POZIV NA BROJ : datum putovanja (bez točke)

Najljepša hvala!

Lokacija

Original price was: 55.00 €.Current price is: 45.00 €.  

Rasprodano