KORISNIČKA PODRŠKA: +385 (98) 131 2364       info@potepuh.hr   

💎 DRAGULJI DALMACIJE: Dubrovnik, Split, Trogir i Skywalk Biokovo – 4 dana 🌞🌞

Dubrovnik, Hrvatska - Pogledaj na karti
  • 03.06.2021.
     -
    06.06.2021.
  • Trajanje: 4 Dana
  • Polazak: Čakovec, Varaždin, Zagreb
  • Grupa: 40 putnika
Description

Još u 19. stoljeću, slavni pjesnik Lord Byron napisao je kako je grad biser Jadranskog mora, a njegov kolega George Bernard Shaw jednom je rekao: “Tko traži raj na zemlji, trebao bi posjetiti Dubrovnik”…

Dubrovnik je posljednjih godina postao istaknuto turističko središte na karti svijeta. Malo tko danas nije čuo za ovaj grad, a u prilog popularnosti mu ide i činjenica da su se upravo na njegovim ulicama snimale i neke od najpoznatijih scena u svijetu filmova i serija. Naravno, najistaknutija od njih je Game of Thrones (Igre prijestolja) čije su se glumice i glumci iz sezone u sezonu rado vraćali u ovaj raj na Zemlji. Uz to, tko se upoznao s poviješću ovog grada, mogao ga je samo još više zavoljeti jer neke stvari koje su se događala na ovom prostoru uistinu su hvale vrijedne i fascinantne. (Profile picture, thanks to @dita72 , follow on IG)

(Photography: Pixabay – cedlambert)

Paket uključuje:
Prijevoz autobusom visoke turističke klase na relaciji Čakovec – Šibenik – Trogir – Split – Dubrovnik – Čakovec
Tri noćenja u dvokrevetnim Superior sobama s balkonom, u VRHUNSKOME HOTELU s četiri zvjezdice u Omišu, Booking ocjena 9.5
Tri polupansiona, Doručak – a la carte – puni izbor jela, Večera – u 4-slijeda po dnevnom izboru jela
Izlet u UNESCO-ove gradove Svjetske baštine Dubrovnik, Trogir i Split
Potpuni all inclusive wellness u hotelu (unutarnji bazen, vanjski bazen, unutarnji jacuzzi, vanjski jacuzzi, finska sauna, parna kupelj, infracrvena sauna)
Stručne lokalne vodiče u Dubrovniku i Splitu
Licenciranog turističkog pratitelja
Osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana
Organizaciju i realizaciju putovanja

FIRST MINUTE CIJENA: 1490,00 kuna
Cijena od 27.05.: 1790,00 kuna

Paket ne uključuje:
Osobne troškove hrane i pića
Izlet na Skywalk Biokovo – 200,00 kuna (po želji)
Dubrovačke zidine – 50,00 kuna (napomenuti kod rezervacije, po želji)
Boravišnu pristojbu u hotelu – 10,00 kuna po danu/osobi, (obvezno)
Paket putnog osiguranja (osiguranje od otkaza, osiguranje prtljage te dopunsko zdravstveno osiguranje)
NAPOMENA:

Jednokrevetna soba – 1790,00 kuna | Cijena je jednaka za odrasle, kao i za djecu

Polazak:
DONJA DUBRAVA – 05:40 (INA benzinska)
PRELOG – 06:00 (DG Sport)
MALA SUBOTICA – 06:15 (Božo Pub)
ČAKOVEC – 06:30 (Dvorana GOC-a, parking)
VARAŽDIN – 06:45 (Parking kod Špara, semafori prema Čk-u)
ZAGREB – 07:45 (Buzin, trgovački centar Supernova, na parkingu)

*Satnica varira 5-10 minuta, ovisno o gužvi u prometu. Hvala na razumijevanju!

Plan putovanja:

Polazak u 6:00 sati iz Preloga te nastavak puta prema OMIŠU. Vožnja ugodnim turističkim autobusom kroz Zagreb i Karlovac uz zanimljive informacije voditelja putovanja. Prva stanica je u najstarijem samorodnom hrvatskom gradu na jadranskoj obali – ŠIBENIKU. Šibenik je grad sjeverne Dalmacije, smješten na ušću rijeke Krke u Jadransko more. Glavni je grad Šibensko-kninske županije i po prvi se put spominje 1066. godine u povelji kralja Petra Krešimira IV., zbog čega se često naziva i Krešimirovim gradom. Službeni status grada koji dobiva u 13. stoljeću glavni je razlog početka gradnje njegovog glavnog simbola, KATEDRALE SV. JAKOVA, čuvene građevine uvrštene na UNESCO-ov popis spomeničke baštine. Krešimirov grad prvi je grad u svijetu koji je dobio javnu rasvjetu na izmjeničnu struju te je još poznat i kao rodni grad košarkaškog Mozarta, DRAŽENA PETROVIĆA. Tamo ćemo napraviti kratki razgled grada, pogledati najvažnije znamenitosti, popiti kavicu i krenuti dalje prema jugu. Nakon kratke vožnje stići ćemo do jednog od najljepših gradova na Jadranu – TROGIRU. Ono što je svakako najzanimljivije iz povijesti Trogira jest činjenica da je ovo prvi grad u Europi koji je imao svoju vlastitu ljekarnu, otvorenu već 1271. godine. Vizurom Trogira dominira katedrala sv. Lovre koja je jedan od najznamenitijih trogirskih spomenika, a cijela jezgra starog grada uvrštena je na UNESCO-v popis Svjetske baštine, kao primjer odlično očuvanog romaničkog otočnog grada. Prošetati ćemo sat vremena ovim prelijepim gradom nevjerojatne povijesti te se ukrcati na autobus i poći prema našem krajnjem odredištu – OMIŠU. Slijedi prijava u VRHUNSKI HOTEL “PLAŽA DUĆE” te slobodna večera za odmor, wellness i uživanje u morskome zraku. Večera. Noćenje.

Doručak u hotelu. Slijedi odlazak na cjelodnevni izlet prema DUBROVNIKU, jadranskome dragulju koji je poznati i kao grad – muzej te je pod zaštitom UNESCO-a, a više je puta proglašavan NAJLJEPŠIM GRADOM NA JADRANU. Iskrcaj na Pilama gdje krećemo u obilazak Starog grada s lokalnim vodičem koji će nas upoznati s povijesnim znamenitostima Orlandov stup – Katedrala s relikvijama sv. Vlahe – Palača Sponza – Dominikanski samostan – Knežev dvor – Crkva sv. Ignacija – Revelin… Nakon razgleda grada, SLOBODNO VRIJEME za ručak, kupnju suvenira, obilazak dubrovačkih zidina (individualno, uz doplatu na licu mjesta – najaviti u rezervaciji kako bismo riješili popust) ili nekih od mnogobrojnih muzeja. Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme te odlazak prema hotelu. Večera. Slobodno vrijeme za wellness ili druženje na terasi s ekipom. Noćenje.

Doručak u hotelu. Slobodan dan za vlastite programe ili odlazak na fakultativni izlet SKYWALK BIOKOVO! Hodanje po oblacima na Biokovu, nevjerojatna nova šetnica jedinstvena je u Hrvatskoj, ali i Europi. Sagrađena je na visini od 1228 metara, a zovu je i “Pogled od milijun dolara”. Ispred Vas biti će pogled na srednjodalmatinske otoke te čak i do Italije, a ispod nogu kristalno čisti stakleni pod s više od stotinu metara provalije. Kroz sami Park prirode BIOKOVO možete vidjeti divlje konje, magarce, poskoke te po želji kupiti neke od domaćih proizvoda kao što su rakija ili med. Sami izlet traje nekih četiri sata, a poslijepodne je predviđeno za slobodno vrijeme u TUČEPIMA na PRVOM LJETNOM KUPANJU ili šetnju jadranskom obalom. Tko želi, može ostati u hotelu, odmarajući u bazenu ili istraživati grad OMIŠ. Povratak u hotel. Večera. Party?! Noćenje.

Doručak u hotelu. Check out. Odlazak do najvećeg grada Dalmacije i drugog najvećeg hrvatskog grada – SPLITA. Split je grad bogatog kulturnog i povijesnog naslijeđa, grad umjetnosti i raskošne arhitekture, sporta i pjesme, a za one koji ga prvi puta posjećuju zasigurno predstavlja pravi doživljaj. Također, jedna od zanimljivosti jest da Split ponosno drži titulu grada s najvećim brojem olimpijskih medalja po stanovniku. Brojni poznati sportaši rođeni su upravo u Splitu, a među najistaknutijim imenima su Tonči Kukoč, Dino Rađa, Ivano Balić, Blanka Vlašić, Goran Ivanišević, Mario Ančić, Nikola Pilić, Aljoša Asanović, Đurđica Bjedov te brojni drugi. Razgledati ćemo središte grada s licenciranim lokalnim vodičem koji će nam pokazati Dioklecijanovu Palaču, najznačajniju kulturnu turističku atrakciju Splita izgrađenu još za vrijeme cara Dioklecijana, Splitski Peristil koji se smatra najljepšim trgom u Splitu, ali i jednim od najljepših u cijeloj Hrvatskoj, pa čak i u Europi, Zlatna Vrata, najljepši ulaz u Dioklecijanovu palaču, skoro pa su potpuno očuvana, Kip Grgura Ninskog, koji se nalazi u blizini Zlatnih Vrata, majstorsko je djelo Ivana Meštrovića, najpoznatijeg hrvatskog kipara te za kraj prošetati najpoznatijom šetnicom, Splitskom rivom koja je mjesto romantičnih šetnji, prvih ljubavi i druženja. Slobodno vrijeme za ručak i kupnju suvenira. Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme te polazak prema Čakovcu. Dolazak u večernjim satima.

Plaćanje:

Putovanje mora biti plaćeno u cijelosti (100 %) najkasnije 7 dana prije putovanja. Uplate se mogu izvršiti virmanski ili internet bankarstvom.

Minimalni broj putnika potreban za organizaciju izleta: 35 osoba.

Ukoliko nema minimalnog broja putnika za organizaciju izleta, putnik će o tome biti obaviješten usmeno ili pismeno 3 dana prije putovanja.

Sukladno preporukama HZJZ, molimo Vas da na izlet ponesete maske te da ih nosite na licu za vrijeme vožnje. Na ulazu u autobus, potrebno je dezinficirati ruke. Agencija će osigurati potrebne dezinficijense za ruke.

Molimo da prije uplate aranžmana pročitate Ugovor i Opće uvjete turističke agencije Potepuh navedene na službenim stranicama. Uplatom na račun AGENCIJE, pristali ste na uvjete objavljenim na službenim stranicama Potepuh.hr.

Zahvaljujemo Vam na Vašem povjerenju i želimo Vam sretan put! ☺️

Upute za plaćanje:

Molimo Vas da putovanje uplatite na račun agencije:

Otvoren kod :
Privredna Banka Zagreb d.d., Čakovec
IBAN: HR 17234 0009 11108 67300

PRIMATELJ :
Potepuh j.d.o.o. za usluge i turistička agencija
Kalnička ulica 44, Podbrest
OPIS PLAĆANJA : Ime i prezime, destinacija putovanja
MODEL 00, POZIV NA BROJ : datum putovanja (bez točke)

Najljepša hvala!

Lokacija

Original price was: 237.57 €.Current price is: 197.76 €.  

Rasprodano