KORISNIČKA PODRŠKA: +385 (98) 131 2364       info@potepuh.hr   

SPRING BREAK: Budva i SPEKTAKULARNI koncert DINE MERLINA – 5 dana 🎩🎤

Budva, Crna Gora - Pogledaj na karti
  • 18.05.2022.
     -
    22.05.2022.
  • Trajanje: 5 Dana
  • Polazak: Čakovec, Varaždin, Zagreb
  • Grupa: 40 putnika
Description

Što imate zajedničko Vi i pedesetak tisuća mladih iz regije? Pa svi ćete pjevati hitove na SPEKTAKULARNOM KONCERTU  – DINE MERLINA ovoga svibnja na istome mjestu – u BARU, mjestu blizu BUDVE – srednjovjekovnom gradu starom više od 2.500 godina, poznatijem i kao “Crnogorski Miami“. Budvanska rivijera razvila se na malom poluotoku, na kojem se nalazi stari dio grada. Ono što najviše privlači turiste u ovaj dio Europe svakako je čisto more s čak 17 prelijepih plaža, više od 300 sunčanih dana godišnje, bogata povijest i ludi noćni život.

Fotografija: (Sveti Stefan, izvor: Potepuh)

Paket uključuje:
Prijevoz autobusom visoke turističke klase (TV, video, klima) na relaciji Čakovec – Dubrovnik – Budva – Čakovec
Tri noćenja u dvokrevetnim sobama, u hotelu Villa Monterio s 3* (ručnik, klima, tv, kupaonica)
Tri polupansiona (doručak i večera) u hotelskom restoranu
Odlazak autobusom na prekrasnu plažu Bečići
Razgled i pratnju po programu agencije s voditeljem putovanja
Licenciranog turističkog pratitelja
Osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana
Organizaciju i realizaciju putovanja

FIRST MINUTE CIJENA: 990,00 kuna

Paket ne uključuje:
Osobne troškove hrane i pića
Fakultativne izlete
Boravišnu pristojbu u hotelu – 1,70 € po danu/osobi, (5 eura – obvezno)
Prva sjedala (prva dva reda) – 100 kuna / osobi
Paket putnog osiguranja (nezgoda, prtljaga, bolnička naknada, odgovornost, otkaz puta od strane agencije – Covid ne pokriva!)
NAPOMENA
  • Jednokrevetna soba – 1600,00 kuna
  • COVID POTREBNA NIJE POTREBNA! 🙂

 

Fakultativni izleti:
“MINI CRNOGORSKA TURA” – Budva stari grad – Kotor – Perast – Porto Montenegro 

Cijena: 30,00 €
Uključeno: prijevoz autobusom, parking u gradovima, razgled prema programu sa stručnim lokalnim vodičem, city taxa u Kotoru i Perastu, vožnja brodićem do otoka i ulaznica u crkvu “Gospa od Škrpjela”, posjet crnogorskom Beverly Hillsu – Portu Montenegru, degustacija crnogorske rakije.

“KONCERT DINE MERLINA” – Bar

Cijena: 15,00 €
Uključeno: povratni prijevoz autobusom do Bara na megakoncert legende Dine Merlina i slovenske zvijezde Senidah, piće za zagrijavanje.

Polazak:
DONJA DUBRAVA – 20:15 (INA benzinska)
PRELOG – 20:30 (DG Sport)
ČAKOVEC – 21:00 (Dvorana GOC-a, parking)
VARAŽDIN – 21:30 (Parking kod Špara, na Banfici)
ZAGREB – 22:50 (Buzin, trgovački centar Supernova, na parkingu)

*Satnica varira 5-10 minuta, ovisno o gužvi u prometu! Hvala na razumijevanju

Plan putovanja:

Polazak u srijedu od 20:30 sati iz Preloga i nastavak puta prema rasporedu putovanja.

Ugodna vožnja autobusom visoke turističke kvalitete u pravcu Dubrovnika uz kraća zaustavljanja radi odmora te kraćenje vremena uz filmove. Dolazak u jutarnjim satima u DUBROVNIK, jadranski dragulj koji je poznati i kao grad – muzej te je pod zaštitom UNESCO-a, a više je puta proglašavan NAJLJEPŠIM GRADOM NA JADRANU. Iskrcaj na Pilama gdje krećete u SAMOSTALNI obilazak Starog grada s povijesnim znamenitostima Orlandov stup – Katedrala s relikvijama sv. Vlahe – Palača Sponza – Dominikanski samostan – Knežev dvor – Crkva sv. Ignacija – Revelin. Nakon dva sata slobodnog vremena, slijedi nastavak putovanja prema Crnoj Gori. U ranim poslijepodnevnim satima prijava u hotel Villa MonteRio koji je smješten svega 500 metara od poznate Slovenske plaže, u centralnoj Budvi te je idealan za odmor u zelenilu, a opet tako blizu plažama i diskotetama. Odlazak u sobe na odmor (nije neki luksuz, ali za Budvu taman :-)). Slijedi slobodno vrijeme za druženje i uživanje u vreloj atmosferi Budve. Večera. Noćenje.

Doručak. Slobodno vrijeme u Budvi za kupanje i vlastite sadržaje ili mogućnost odlaska na fakultativni izlet – MORSKU CRNOGORSKU TURU. Najbolji način da upoznate obalnu Crnu Goru je na našoj Mini Montenegro turi, koja obuhvaća mjesta od najvećeg značaja za kulturu i povijest Crne Gore. Uz stručnog lokalnog vodiča započinjemo turu razgledom staroga dijela BUDVE te nastavljamo vožnjom prema KOTORU, gdje ćemo u obilasku staroga grada upoznati sve čari ovog UNESCO-vog bisera. Nakon obilaska Kotora, uputiti ćemo se u mjesto PERAST koje je malo primorsko naselje, poznatije kao najveći spomenik Boke Kotorske te je cijelo mjesto napravljeno od kamena. Nakon šetnje mjestom, odlazimo brodićom do otočića Gospe od Škrpjela, umjetnog otočića s istoimenim zavjetnim Svetištem pomoraca. U poslijepodnevnim odlazimo trajektom do jednog od najbogatijih gradova Crne Gore gdje su parkirane jahte milijunaša. Povratak prema hotelu uz zagrijavanje za VEČERNJU FEŠTU NA PLAŽI, NIGHT CLUBOVIMA i u brojnim KAFIĆIMA. Večera. Party. Noćenje.

Doručak. Slobodno vrijeme u Budvi za ODMOR i vlastite sadržaje. Preporučamo kupanje na Slovenskoj plaži ili odlazak autobusom na prekrasnu pješčanu plažu “Bečići” u blizini Budve na kupanje. Povratak oko 16:00 sati. Rana večera i spremanje za besplatan MEGA KONCERT – DINE MERLINA na otvorenom trgu u Baru uz slovensku zvijezdu SENIDAH. Slijedi odlazak autobusom do BARA u večernjim satima uz zagrijavanje pjesmama Dine Merlina. SPEKTAKULARNI KONCERT. Nakon koncerta slobodno vrijeme za druženje i uživanje u lokalnim kafićima do dogovorenog vremena. Povratak u Budvu. Nastavak partijanja u disco klubovima ili odmor u sobi. Noćenje.

Doručak. Slobodno vrijeme za odmor i pakiranje kovčega. Odjava iz hotela oko 11:00 sati i pokret prema Međimurju. Pauza za ručak u Neumu s pogledom na Pelješki most. Dolazak na mjesto polaska u kasnim noćnim / jutarnjim satima.

Plaćanje:

Putovanje mora biti plaćeno u cijelosti (100 %) najkasnije 7 dana prije putovanja. Uplate se mogu izvršiti virmanski ili internet bankarstvom.

Službena valuta Crne Gore je EURO.

Putovanje će biti održano u skladu s preporukama HZJZ!

Minimalni broj putnika potreban za organizaciju izleta: 40 osoba.

Ukoliko nema minimalnog broja putnika za organizaciju izleta, putnik će o tome biti obaviješten usmeno ili pismeno 10 dana prije putovanja.

Sukladno preporukama HZJZ, molimo Vas da na izlet ponesete maske te da ih nosite na licu za vrijeme vožnje. Na ulazu u autobus, potrebno je dezinficirati ruke. Agencija će osigurati potrebne dezinficijense za ruke.

Molimo da prije uplate aranžmana pročitate Ugovor i Opće uvjete  turističke agencije Potepuh navedene na službenim stranicama. Uplatom na račun AGENCIJE, pristali ste na uvjete objavljenim na službenim stranicama Potepuh.hr.

Za ovo putovanje potrebna je važeća osobna iskaznica ili putovnica!


Zahvaljujemo Vam na Vašem povjerenju i želimo Vam sretan put! ☺️

Upute za plaćanje:

Molimo Vas da putovanje uplatite na račun agencije:

Otvoren kod :
Privredna Banka Zagreb d.d., Čakovec
IBAN: HR 17234 0009 11108 67300

PRIMATELJ :
Potepuh j.d.o.o. za usluge i turistička agencija
Kalnička ulica 44, Podbrest
OPIS PLAĆANJA : Ime i prezime, destinacija putovanja
MODEL 00, POZIV NA BROJ : datum putovanja (bez točke)

Najljepša hvala!

Lokacija

Original price was: 157.94 €.Current price is: 131.40 €.  

Rasprodano