KORISNIČKA PODRŠKA: +385 (98) 131 2364       info@potepuh.hr   

DAN ŽENA: Istarske prijateljice: OPATIJA – PAZIN – POREČ 💛💚❤️

Poreč, Hrvatska - Pogledaj na karti
  • 05.03.2023.
  • Trajanje: 1 Dan
  • Polazak: Čakovec, Varaždin, Zagreb
  • Grupa: 40 putnika
Description

Ovogodišnji DAN ŽENA obilježiti ćemo na spektakularan način šetajući nekim od najromantičnijih hrvatskih gradova. Najprije ćemo razgledati OPATIJU, omiljeno okupljalište domaćih i stranih turista te prošetati uz najljepšu šetnicu Kvarnerskog zaljeva. Slijedi odlazak do PAZINA – Očaravajući grad starih kamenih kućica s cvijećem u prozorima, vijugavih uličica i romantičnih istarskih konoba, nalazi se na praktičnoj poziciji – nasred Istarskog ipsilona, a za kraj našeg putovanja idemo na obalu ISTRE razgledati jedan od NAJLJEPŠIH OBALNIH GRADOVA U ISTRI – POREČ koji je jedan od rijetkih gradova u Hrvatskoj s UNESCO-vom znamenitošću.

Paket uključuje:
Prijevoz autobusom visoke turističke klase na relaciji Čakovec – Opatija – Pazin – Poreč – Čakovec
Posjet kvarnerskoj ljepotici – OPATIJI
Posjet srcu Istre s poznatom tvrđavom – PAZINU
Posjet jednom od najljepših obalnih gradića – POREČU
Stručno vodstvo tijekom putovanja
Osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana
Organizaciju i realizaciju putovanja
FIRST MINUTE CIJENA: 37,00 €
Cijena od 20.02. iznosi: 45,00 €
Paket ne uključuje:
Osobne troškove hrane i pića
Ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje
Paket putnog osiguranja (osiguranje od otkaza, osiguranje prtljage te dopunsko zdravstveno osiguranje)
Polazak:
PRELOG – 04:30 (DG Sport)
ČAKOVEC – 05:00 (Dvorana GOC-a, parking)
VARAŽDIN – 05:30 (Parking kod groblja)
ZAGREB – 06:30 (Buzin, Supernova parking, parking kod McDonaldsa)

*Satnica varira 5-10 minuta, ovisno o gužvi u prometu. Hvala na razumijevanju!

Plan putovanja:

Ovogodišnji DAN ŽENA obilježiti ćemo na spektakularan način šetajući nekim od najromantičnijih istarskih gradova. Polazak u 04:30 sati iz Preloga te nastavak puta prema Zagrebu uz skupljanje putnika na dogovorenim mjestima. Upoznavanje s pratiteljem putovanja. Vožnja udobnim turističkim autobusom do Opatije uz dobro društvo i povremena stajanja za pauzu.

U ranim prijepodnevnim satima dolazimo u OPATIJU, omiljenom okupljalištu austrougarske aristokracije. Po dolasku u Opatiju, očekuje Vas šetnja carskim gradom i upoznavanje ljepota Opatije (ŠETALIŠTE SLAVNIH – LUNGOMARE – CRKVA SV. JAKOVA – UMJETNIČKI PAVILJON JURAJ ŠPORER – HOTEL KVARNER – VILLA ANGIOLINA). Slobodno vrijeme za individualne programe (šetnju Lungomareom do Voloskog ili pak šetnju Opatijom i uživanje u predivnim parkovima)

Nakon kvarnerske ljepotice, neće vam trebati španjolska Ronda da biste doživjeli grad na rubu litice, avionske karte da biste letjeli, niti Italija za vrhunsku tjesteninu i čašu vina. Sve što vam treba je u našem zelenom dvorištu, u srcu Istre. Idemo u Pazin!

Očaravajući grad starih kamenih kućica s cvijećem u prozorima, vijugavih uličica i romantičnih istarskih konoba, nalazi se na praktičnoj poziciji – nasred Istarskog ipsilona, na granici sive i crvene Istre. Konobe sačuvajte za kraj lijepog izleta, jer vam Pazin najprije nešto želi pokazati.

Saznat ćete kako je to biti lik francuskog putopisnog romana “Neobična putovanja” iz 19. stoljeća. Ljepote Pazina opisao je Jules Verne u ovom avanturističkom romanu o dvojici skitnica koji se igrom slučaja zateknu pred srednjovjekovnom pazinskom utvrdom.

Pazinska utvrda tj. kaštel i danas dočekuje putnike i goste na zapadnom dijelu grada. To je jedna od najbolje očuvanih srednjovjekovnih utvrda Istre u kojoj su smješteni Muzej grada Pazina i Etnografski muzej Istre. A ono po čemu se izdiže iznad ostalih, doslovno, jest njegova pozicija: na samom rubu litica Pazinske jame.

Prošetati ćemo gradom i krenuti u jedan od NAJLJEPŠIH ISTARSKIH OBALNIH GRADOVA s UNESCO-vim potpisom – POREČ.

U Poreču, jednom od NAJROMANTIČNIJIH mjesta na Jadranu, otkriti ćemo grad prepoznatljive tradicije i gostoljubivosti, star gotovo dvije tisuće godina. Tragovi burne prošlosti jasno su vidljivi u povijesnoj jezgri grada, porečke ulice još uvijek čuvaju svoju originalnu arhitekturu i brojne kulturno-povijesne spomenike od kojih je najznačajnija Eufrazijeva bazilika koja je 1997. godine uvrštena na UNESCO-vu listu svjetske baštine. Blaga klima s više od 2300 sati sunca, izuzetna ljepota prirode, raznolika gastronomska ponuda, te mnoštvo kulturnih, zabavnih i sportsko-rekreacijskih sadržaja garantiraju kvalitetan i ispunjen posjet svakom gostu.

Slobodno vrijeme za istraživanje uskih uličica i malenih trgova te za uživanje u jedinstvenom mediteranskom duhu koji Vas ovdje očekuje. Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme i polazak prema Međimurju. Slijedi ugodna vožnja Istrom i zelenim srcem Hrvatske, uz kraća usputna zaustavljanja prema potrebi grupe. Dolazak na mjesto polaska je predviđen u pristojnim noćnim satima.

Plaćanje:

Putovanje mora biti plaćeno u cijelosti (100 %) najkasnije 7 dana prije putovanja. Uplate se mogu izvršiti virmanski ili internet bankarstvom.

Minimalni broj putnika potreban za organizaciju izleta: 40 osoba.

Ukoliko nema minimalnog broja putnika za organizaciju izleta, putnik će o tome biti obaviješten usmeno ili pismeno 5 dana prije putovanja.

Molimo da prije uplate aranžmana pročitate Ugovor i Opće uvjete  turističke agencije Potepuh navedene na službenim stranicama. Uplatom na račun AGENCIJE, pristali ste na uvjete objavljenim na službenim stranicama Potepuh.hr.


Zahvaljujemo Vam na Vašem povjerenju i želimo Vam sretan put! ☺️

Upute za plaćanje:

Molimo Vas da putovanje uplatite na račun agencije:

Otvoren kod :
Privredna Banka Zagreb d.d., Čakovec
IBAN: HR 17234 0009 11108 67300

PRIMATELJ :
Potepuh j.d.o.o. za usluge i turistička agencija
Kalnička ulica 44, Podbrest
OPIS PLAĆANJA : Ime i prezime, destinacija putovanja
MODEL 00, POZIV NA BROJ : datum putovanja (bez točke)

Najljepša hvala!

Lokacija

Original price was: 45.00 €.Current price is: 37.00 €.  

Ukupno
Options total
Grand total

Moguće rezervirati do: 13. 03. 2022.

Broj putnika

Unesite broj putnika za koje želite rezervirati putovanje: