KORISNIČKA PODRŠKA: +385 (98) 131 2364       info@potepuh.hr   

Advent u BEČU & originalna Harry potter™ izložba s uključenom ulaznicom! 🎅🧙‍♀️✨

Budimpešta, Mađarska - Pogledaj na karti
  • 23.12.2022.
  • 26.12.2022.
  • Trajanje: 1 Dan
  • Polazak: Prelog, Čakovec, Varaždin
  • Grupa: 40 putnika
Description

Ove zime Beč postaje Hogwarts: otvara se čarobna plutajuća izložba koju morate posjetiti!

Harry Potter jedan je od najistaknutijih suvremenih fenomena, a to nam potvrđuje i činjenica da priča o malom čarobnjaku i nakon što je službeno završena – i dalje živi. Brojni obožavatelji diljem svijeta još uvijek su fascinirani ovom pričom kao i kada je Harry Potter bio na vrhuncu slave, stoga je izložba koja se uskoro otvara u Beču, događaj koji se ne propušta! (fashion.hr)

Paket uključuje:
Prijevoz autobusom visoke turističke klase na relaciji Čakovec – Beč – Čakovec
Posjet najboljem Adventu u Austriji
Osiguranu ulaznicu za svjetsku izložbu Harry Pottera
Licenciranog turističkog pratitelja
Razgled Beča prema programu s voditeljem putovanja
Osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana
Organizaciju i realizaciju putovanja

 

FIRST MINUTE CIJENA: 590,00 kuna / 78,31 
Cijena od 01.12. iznosi 690,00 kuna / 91,58 

Paket ne uključuje:
Osobne troškove hrane i pića
Paket putnog osiguranja (osiguranje od otkaza, osiguranje prtljage te dopunsko zdravstveno osiguranje)
Polazak:
DONJA DUBRAVA – 04:45 (INA benzinska)
PRELOG – 05:00 (DG Sport)
VARAŽDIN – 05:30 (Kod groblja)
ČAKOVEC – 05:50 (Dvorana GOC-a, parking)

* Satnica može varirati 5-10 minuta, ovisno o gužvi u prometu! Hvala na razumijevanju

Plan putovanja:

Polazak u 5:00 sati iz Preloga te nastavak puta prema Čakovcu uz prelazak preko Murskog Središća do slovenske granice. Nakon upoznavanja grupe sa pratiteljem putovanja, slijedi ugodna vožnja kroz Sloveniju i Mađarsku, sve do veličanstvenog glavnog grada Austrije i desetog po redu najvećeg grada u Europskoj Uniji. BEČ je poznat kao grad bogatog, kulturnog i povijesnog naslijeđa, grad umjetnosti i raskošne arhitekture, sporta i pjesme, a za one koji ga prvi puta posjećuju zasigurno predstavlja pravi doživljaj. Po dolasku odmah idemo do MetaStadta gdje ćemo posjetiti trenutno NAJZANIMLJIVIJU IZLOŽBU NA SVIJETU koja po prvi puta dolazi u Europu, pa je red da je vidimo.

Harry Potter: The Exhibition nešto je posve novo i drugačije, iskustvo koje ćete sigurno pamtiti jer je riječ o plutajućoj izložbi koja uz pomoć napredne tehnologije pruža maksimalno iskustvo zbog kojeg ćete se osjećati kao u filmu. Naime, izložba će uključivati scenografiju na kojoj smo odrasli, sve likove i zvijeri te ćete u potpunosti moći zaviriti u bajkoviti svijet najpoznatijeg čarobnjaka na svijetu. Isto tako, izložba je interaktivna i postoji mogućnost personalizacije i to na sljedeći način. Jednom kada odaberete svoj Hogwarts dom, dobivate čarobni štapić i zaštitnika kako biste nešto detaljnije sve istražili. Zasad znamo da će naracija biti vrlo vjerodostojna te u potpunosti pružiti iskustvo filma, a moći ćete i ‘posjetiti’ neke od najpoznatijih dijelova Hogwartsa.

Nakon razgleda od nekih 90 minuta, odlazimo s pratiteljem putovanja do katedrale sv. Stjepana i poznatog Božićnog sajma ispred gradske vijećnice. Slobodno vrijeme za ručak, degustaciju kuhanog vina i istraživanje austrijske gastronomije. Kuhano vino u tradicionalnim šalicama koje se mogu zadržati i kao suvenir je nezaobilazno. Christkindlmarkt je ipak najljepši noću, a traje do 26. prosinca. Godišnje ga posjeti oko tri milijuna ljudi, a izvrsno je mjesto za kupnju originalnih božićnih darova uključujući ukusne domaće kolače i drvene igračke. Slijedi vožnja do dvorca Schönbrunn. Posjet božićnom sajmu ispred dvorca, mogućnost posjeta unutarnjim prostorijama dvorca kao i šetnja velikim parkom.

Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme i odlazak u večernjim satima (oko 18:00h) iz Beča prema mjestu polaska. Ugodna vožnja Mađarskom i Hrvatskom, uz usputna zaustavljanja prema potrebi grupe. Povratak na mjesto polaska previđen je u pristojnim noćnim satima.

Plaćanje:

Putovanje mora biti plaćeno u cijelosti (100 %) najkasnije 7 dana prije putovanja. Uplate se mogu izvršiti virmanski ili internet bankarstvom.

Minimalni broj putnika potreban za organizaciju izleta: 40 osoba.

Ukoliko nema minimalnog broja putnika za organizaciju izleta, putnik će o tome biti obaviješten usmeno ili pismeno 5 dana prije putovanja.

Molimo da prije uplate aranžmana pročitate Ugovor i Opće uvjete turističke agencije Potepuh navedene na službenim stranicama. Uplatom na račun AGENCIJE, pristali ste na uvjete objavljenim na službenim stranicama Potepuh.hr.

Službena valuta Austrije je EURO.

Za ulazak na terirorij Austrije dovoljna je samo osobna iskaznica.


Zahvaljujemo Vam na Vašem povjerenju i želimo Vam sretan put! ☺️

Upute za plaćanje:

Molimo Vas da putovanje uplatite na račun agencije:

Otvoren kod :
Privredna Banka Zagreb d.d., Čakovec
IBAN: HR 17234 0009 11108 67300

PRIMATELJ :
Potepuh j.d.o.o. za usluge i turistička agencija
Kalnička ulica 44, Podbrest
OPIS PLAĆANJA : Ime i prezime, destinacija putovanja
MODEL 00, POZIV NA BROJ : datum putovanja (bez točke)

Najljepša hvala!

Lokacija

Original price was: 91.58 €.Current price is: 78.31 €.  

26.12. - RASPRODANO!
Ukupno
Options total
Grand total

Moguće rezervirati do: 26. 12. 2022.

Broj putnika

Unesite broj putnika za koje želite rezervirati putovanje: