KORISNIČKA PODRŠKA: +385 (98) 131 2364       info@potepuh.hr   

AVANTURIZAM: Staza sedam slapova – najljepša planinarska staza u Istri 👣💦

Buzet, Hrvatska - Pogledaj na karti
  • 17.08.2024.
  • Trajanje: 1 Dan
  • Polazak: Prelog, Čakovec, Varaždin, Zagreb
  • Grupa: 40 putnika
Description

Istra je regija koja uistinu ima sve. Od pitoresknih mjestašca u unutrašnjosti do gradova na obali, Istra će vam pružiti jednako zadovoljstvo u rano proljeće, kao i usred ljetne sezone. Zadivljujuća priroda, čisto more, bogata kulturna baština te neopisivo dobra hrana i vino samo su neki od razloga zašto volimo Istru. Za koji god tip odmora se odlučite, u Istri ćete pronaći ono što tražite. Zapravo, svaki odlazak u Istru možete iskoristiti za nešto drugo – istraživanje starogradskih jezgri istarski gradova, bili oni smješteni uz more ili na pitoresknim brežuljcima u unutrašnjosti; opuštanje u wellnessu istarskih hotela, a ljeti uz more; guštanje u istarskoj kuhinji i vinima ili pak istraživanje prirodnih ljepota. (izvor: journal.hr)

Paket uključuje:
Prijevoz autobusom visoke turističke klase (TV, video, klima) na relaciji Prelog – Buzet – Prelog
Obilazak Staze sedam slapova
Stručnog lokalnog vodiča
Piće dobrodošlice
Licenciranog turističkog pratitelja
Osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana
Organizaciju i realizaciju putovanja
FIRST MINUTE CIJENA: 45,00 €
Uplate od 15.04. iznose: 50,00 €
Paket ne uključuje:
Osobne troškove hrane i pića
Paket putnog osiguranja (osiguranje od otkaza, osiguranje prtljage te dopunsko zdravstveno osiguranje)
Polazak:
PRELOG – 05:00 (DG Sport)
ČAKOVEC – 05:30 (Dvorana GOC-a, parking)
VARAŽDIN – 06:00 (Parking kod groblja)
ZAGREB – 07:00 (Buzin, Supernova parking kod McDonaldsa)

*Satnica varira 5-10 minuta, ovisno o gužvi u prometu. Hvala na razumijevanju!

Plan putovanja:

Proljeće je idealno vrijeme za istraživanje prirodnih ljepota Istre, a ukoliko ste ljubitelj netaknute prirode i volite planinariti, onda biste se svakako trebali upoznati sa “Stazom sedam slapova”. Radi se o najljepšoj i najatraktivnijoj planinarskoj stazi u Istri koja će nam pokazati svu njenu mističnu ljepotu.

Polazak u 5:00 sati iz Preloga te nastavak puta prema Čakovcu. Vožnja ugodnim turističkim autobusom do Buzeta kroz Karlovac uz zanimljive informacije voditelja putovanja. Dolazak u prijepodnevnim satima na početak atraktivne staze od koja je prava poslastica za ljubitelje netaknute prirode. Upoznavanje sa stručnim lokalnim vodičem te krećemo uzvodno uz sjevernu stranu Mirne.To je kružna staza koja počinje i završava u Buzetu (pokraj Istarskog vodovoda), a neki njezini dijelovi prolaze kroz razigrana korita rijeke Mirne i rječice Drage, u kojima je voda oblikovala jezerca, brzake i slapove. Putem ćemo, osim sedam slapova, obići neka napuštena istarska sela, naići na okna starih rudnika ugljenaNapoleonov most i proći kroz KOTLE, obnovljeno staro selo koje je posljednjih nekoliko godina postalo popularno izletište. U Kotlima se nalazi i restoran gdje možemo predahnuti, nešto pojesti i popiti prije nego što nastavimo dalje. (izvor: journal.hr)

Obilazak u kojem ćemo vidjeti predivna jezera, slapove, životinjski i biljni svijet trajati će oko 6-7 sati uz povremene pauze. Staza je duga 15-ak kilometara te je dostupna svim putnicima dobrog fizičkog stanja. Cilj je prošetati prirodom na friškome zraku te se zabaviti u dobrome društvo. Nakon obilaska, okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme te povratak oko 19:00 sati prema Međimurju. Dolazak u kasnim večernjim satima.

VAŽNA NAPOMENA!

– Sudjelovanje na izletu zahtjeva osnovnu kondiciju putnika kao i zadovoljavanje osnovnih zdravstvenih i psihofizičkih uvjeta kako bi pojedinac mogao sudjelovati u izletu aktivnog sadržaja unutar grupe ljudi.

– Za planinarske izlete nužno je posjedovati sportsku, udobnu obuću i odjeću prikladnu za višesatno planinarenje i za aktualne vremenske uvjete.

– Prijavom na izlet svaki pojedinac potvrđuje kako ispunjava gore navedene uvjete, prihvaća plan izleta, izletu pristupa na vlastitu odgovornost te to da će se pridržavati plana izleta i uputa vodiča.

– Preporuka je imati dovoljno vode, sendvič i mali ručnik jer postoje mjesta gdje se prolazi preko vode.

 

NAPOMENA: Izlet se održava neovisno o vremenskoj prognozi. Organizator izleta pomno prati vremenske uvjete putem stručnih službi, kao i stanje na terenu putem partnera. Ukoliko organizator izleta procijeni da će vremenski uvjeti znatno utjecati na mogućnost realizacije plana i programa izleta, isti će otkazati ili odgoditi, o čemu će obavijestiti putnike do 24 h prije polaska.

Plaćanje:

Putovanje mora biti plaćeno u cijelosti (100 %) najkasnije 7 dana prije putovanja. Uplate se mogu izvršiti virmanski ili internet bankarstvom.

Minimalni broj putnika potreban za organizaciju izleta: 40 osoba.

Završno pismo dostavljamo na e-mail 48h prije putovanja!

Ukoliko nema minimalnog broja putnika za organizaciju izleta, putnik će o tome biti obaviješten usmeno ili pismeno 3 dana prije putovanja.

Molimo da prije uplate aranžmana pročitate Ugovor i Opće uvjete  turističke agencije Potepuh navedene na službenim stranicama. Uplatom na račun AGENCIJE, pristali ste na uvjete objavljenim na službenim stranicama Potepuh.hr.


Sretan put i ugodan provod želi Vam Potepuh! 😊
Upute za plaćanje:

Molimo Vas da putovanje uplatite na račun agencije:

Otvoren kod :
Privredna Banka Zagreb d.d., Čakovec
IBAN: HR 17234 0009 11108 67300

PRIMATELJ :
Potepuh j.d.o.o. za usluge i turistička agencija
Kalnička ulica 44, Podbrest
OPIS PLAĆANJA : Ime i prezime, destinacija putovanja
MODEL 00, POZIV NA BROJ : datum putovanja (bez točke)

Najljepša hvala!

Lokacija

Original price was: 50.00 €.Current price is: 45.00 €.  

Ukupno
Options total
Grand total

Moguće rezervirati do: 17. 08. 2024.

Broj putnika

Unesite broj putnika za koje želite rezervirati putovanje: