KORISNIČKA PODRŠKA: +385 (98) 131 2364       info@potepuh.hr   

⚽️ SPLITSKO LUDILO: Legendarni koncert MIŠE KOVAČA 🎤 i HRVATSKA – FRANCUSKA 🇭🇷

Split, Hrvatska - Pogledaj na karti
  • 05.06.2022.
     -
    06.06.2022.
  • Trajanje: 2 Dana
  • Polazak: Čakovec, Varaždin, Zagreb
  • Grupa: 40 putnika
Description

Kakav spektakl nas očekuje početkom lipnja! Najveća hrvatska LEGENDA svih vremena – MIŠO KOVAČ održati će vjerojatno svoj posljednji koncert u SPLITU sa svojim hitovima prebogate karijere, a samo dan nakon toga razbijamo Francuze pred rasprodanim Poljudom.

Zamisli navijačku atmosferu u autobusu, kupanac na Bačvicama i u hotelskom bazenu, zagrijavanje s tisućama navijača na Rivi, spektakularni koncert MIŠE KOVAČA na starom Placu, tisuće mladih koje očekuju Ultru 2022. pa za kraj rapsodija na Poljudu gdje nas čekaju Mbappe, Pogba i društvo, a sasvim smo sigurni da je došlo vrijeme da ih razmontiramo usred Splita.

(Foto: Tomislav Gabelić/24sata )

Paket uključuje:
Prijevoz autobusom visoke turističke klase na relaciji Čakovec – Split – Čakovec
Jedno noćenje s doručkom u dvokrevetnim sobama, u hotelu s 3* – 5 minuta do Poljuda – Vrijednost više (Booking ocjena – 8.4)
Vanjski grijani bazen s pogledom na grad Split
Ulaznicu za legendarni koncert Mate Miše Kovača na starom Hajdukovom placu
Navijačku atmosferu i prvo ljetno kupanje
Licenciranog turističkog pratitelja
Osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana
Organizaciju i realizaciju putovanja

FIRST MINUTE CIJENA: 1190,00 kuna

Paket ne uključuje:
Osobne troškove hrane i pića
Boravišnu pristojbu u hotelu – 20,00 kuna po danu/osobi, (obvezno)
Paket putnog osiguranja (osiguranje od otkaza, osiguranje prtljage te dopunsko zdravstveno osiguranje)
Ulaznicu za Hrvatska – Francuska (Više informacija o ulaznicama na broj. tel.: 098 131 2364)
Polazak:
DONJA DUBRAVA – 02:45 (INA benzinska)
PRELOG – 3:00 (DG Sport)
ČAKOVEC – 03:30 (Dvorana GOC-a, parking)
VARAŽDIN – 04:00 (Parking kod Špara, na Banfici)
ZAGREB – 05:15 (Buzin, trgovački centar Supernova, na parkingu kod McDonaldsa)

*Satnica varira 5-10 minuta, ovisno o gužvi u prometu! Hvala na razumijevanju

Plan putovanja:

Polazak u 3:00 sata iz Preloga, skupljanje putnika te nastavak puta prema ZAGREBU. Vožnja ugodnim turističkim autobusom kroz Karlovac uz kratko izlaganje plana i programa puta od strane voditelja putovanja. Noćni odmor pa jutarnja ludnica s navijačkim pjesmama (i za dušu) uz druženje s ekipom iz autobusa.

Odlazak do najvećeg grada Dalmacije i drugog najvećeg hrvatskog grada – SPLITA. Split je grad bogatog kulturnog i povijesnog naslijeđa, grad umjetnosti i raskošne arhitekture, sporta i pjesme, a za one koji ga prvi puta posjećuju zasigurno predstavlja pravi doživljaj. Također, jedna od zanimljivosti jest da Split ponosno drži titulu grada s najvećim brojem olimpijskih medalja po stanovniku. Brojni poznati sportaši rođeni su upravo u Splitu, a među najistaknutijim imenima su Tonči Kukoč, Dino Rađa, Ivano Balić, Blanka Vlašić, Goran Ivanišević, Mario Ančić, Nikola Pilić, Aljoša Asanović, Đurđica Bjedov te brojni drugi.

Dolazak oko 11:00 sati. Slijedi razgled grada s licenciranim lokalnim vodičem koji će nam u dva sata pokazati Dioklecijanovu Palaču, najznačajniju kulturnu turističku atrakciju Splita izgrađenu još za vrijeme cara Dioklecijana, Splitski Peristil koji se smatra najljepšim trgom u Splitu, ali i jednim od najljepših u cijeloj Hrvatskoj, pa čak i u Europi, Zlatna Vrata, najljepši ulaz u Dioklecijanovu palaču, skoro pa su potpuno očuvana, Kip Grgura Ninskog, koji se nalazi u blizini Zlatnih Vrata, majstorsko je djelo Ivana Meštrovića, najpoznatijeg hrvatskog kipara te za kraj prošetati najpoznatijom šetnicom, Splitskom rivom koja je mjesto romantičnih šetnji, prvih ljubavi i druženja. Slobodno vrijeme za ručak i kupnju suvenira. Okupljanje grupe u 14:00 sati i polazak prema hotelu autobusom udaljenom 20 min. pješke od Rive. Kratki odmor u sobama i slobodno vrijeme za kupanje i zagrijavanje za možda i posljednji LEGENDARNI VEČERNJI KONCERT MATE MIŠE KOVAČA na rasprodanom Starom placu. Mišini hitovi ostati će zauvijek, kao i njegove pjesme; “Ostala si uvijek ista”, “Poljubi Zemlju”, “Ti si pjesma moje duše”, “Ako me ostaviš”, “Drugi joj raspliće kosu”, “Nikoga nisam volio tako”, “Svi pjevaju, ja ne čujem”, “Slušaj majko moju pjesmu”, “Sutra mi sude”, “Dalmacija u mom oku” i tako možemo nabrajati HITOVE tri dana. Party u noćnim klubovima i kafićima. Noćenje.

Doručak u hotelu. Kratki odmor i check out u 10:30 sati. Ostavljanje stvari u autobusu i slobodan ostatak dana za kupanje na Bačvicama i cjelodnevno zagrijavanje za utakmicu protiv svjetskih prvaka – FRANCUZA od 20:45h. Biti će pun grad navijača, navijanja, navijačkih pjesmi, ljudi iz cijele Hrvatske. Preporučamo uživanje na Rivi u mnogobrojnim kafićima do utakmice. Dva sata (po dogovoru) nakon nakon utakmice, okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme i polazak prema Međimurju. Dolazak u ranim jutarnjim satima nakon DVA DANA SPLITSKOG LUDILA.

Plaćanje:

Putovanje mora biti plaćeno u cijelosti (100 %) najkasnije 5 dana prije putovanja. Uplate se mogu izvršiti virmanski ili internet bankarstvom.

Minimalni broj putnika potreban za organizaciju izleta: 40 osoba.

Ukoliko nema minimalnog broja putnika za organizaciju izleta, putnik će o tome biti obaviješten usmeno ili pismeno 3 dana prije putovanja.

Molimo da prije uplate aranžmana pročitate Ugovor i Opće uvjete turističke agencije Potepuh navedene na službenim stranicama. Uplatom na račun AGENCIJE, pristali ste na uvjete objavljenim na službenim stranicama Potepuh.hr.


Zahvaljujemo Vam na Vašem povjerenju i želimo Vam sretan put! ☺️

Upute za plaćanje:

Molimo Vas da putovanje uplatite na račun agencije:

Otvoren kod :
Privredna Banka Zagreb d.d., Čakovec
IBAN: HR 17234 0009 11108 67300

PRIMATELJ :
Potepuh j.d.o.o. za usluge i turistička agencija
Kalnička ulica 44, Podbrest
OPIS PLAĆANJA : Ime i prezime, destinacija putovanja
MODEL 00, POZIV NA BROJ : datum putovanja (bez točke)

Najljepša hvala!

Lokacija

184.48   

Rasprodano