KORISNIČKA PODRŠKA: +385 (98) 131 2364       info@potepuh.hr   

Obiteljska subota: ZOO LAND & Pot med krošnjami! 🦜🌲

Maribor, Slovenija - Pogledaj na karti
  • 18.05.2024.
  • Trajanje: 1 Dan
  • Polazak: Prelog, Čakovec, Varaždin
  • Grupa: 40 putnika
Description

Volite slatke životinje, divlji zapad, prekrasnu prirodu i papigu Aru? Onda obavezno rezervirajte ovo putovanje!

E, zato Vas mi ovu jesen na novu slovensku TOP turističku atrakciju – POT MED KROŠNJAMI! Naime, riječ je o šetnici „Pot med krošnjami“ koja se nalazi na najvišem vrhu pohorskog gorja. Doslovno, šetnja među oblacima u kojima imate pogled na prirodu baš kao što je i ptice vide. U trenutno snježnom izdanju, pogled je čaroban, a usput se možete i spustiti novim toboganom kroz koji ćete kliziti i prisjetiti se divnog djetinjstva. Kružna šetnica je duga preko 1 kilometar te sadrži 37 metara visok toranj s kojeg se pruža jedinstven pogled na stotine godina staru pohorsku šumu.

Potom idemo do ZOO LANDA  koja će oduševiti i odrasle i djecu te će svi ostati fascinirani avanturom koju su doživjeli. Na ulazu u park očekuje vas dobro opremljen drveni gusarski brod, idealan za maštovite i sigurne igre za najmlađe. Djeca će biti posebno oduševljena u mini zoološkom vrtu, koji impresionira svojim dizajnom, opremom i rijetkom prilikom da čak i egzotične životinje vidite iz neposredne blizine. Zoološki vrt je podijeljen u nekoliko tematskih cjelina; u ‘Tropical parku’ vas očekuju osvježavajuće tropske kiše, ali i krokodili, iguane, pitoni i razne tropske ptice. ‘Australski krajolik’ ima rječitu papigu Aro i nestašne klokane. Koze, ovce, zečevi i poniji smješteni su u ‘Seosko dvorište’, što je osobito zanimljivo za one mlađe kojima će to biti prvi izravan kontakt sa životinjama koje mogu vidjeti samo u knjigama ili na TV-u. Konačna zabava očekuje vas na ‘Divljem zapadu’ u salonu, uredu šerifa, zatvoru, tražeći zlato ili indijanski kamp, gdje se djeca mogu natjecati u streličarstvu. Očekuje vas zabava kao nikada prije!

Za kraj putovanja idemo do Maribora, gdje možete vidjeti najstariju vinovu lozu na svijetu, gdje imate odlične mogućnosti za šoping, aktivni boravak na Pohorju, šetnju uz jednu od najljepših rijeka Europe te bogatu kulturnu povijest. Popit ćemo kavicu i provesti dan za pamćenje!

 

Paket uključuje:
Prijevoz autobusom visoke turističke klase (TV, video, klima) na relaciji Prelog – Zoo Land – Rogla – Maribor – Prelog
Posjet slatkim životinjama “Zoo Land”
Odlazak do turističke atrakcije “Pot med krošnjami”
Slobodno vrijeme na Rogli
Posjet i kavicu u Mariboru (Europska prijestolnica kulture 2012.)
Licenciranog turističkog pratitelja
Osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana
Organizaciju i realizaciju putovanja
FIRST MINUTE CIJENA: 37,00 €
Cijena od 01.05. iznosi: 45,00 €
Paket ne uključuje:
Osobne troškove hrane i pića
Paket putnog osiguranja (osiguranje od otkaza, osiguranje prtljage te dopunsko zdravstveno osiguranje)
Ulaznice za Zoo Land i Pot med krošnjami = 17,00 € / Djeca = 15,00 €
Polazak:
PRELOG – 07:00 (DG Sport)
ČAKOVEC – 07:30 (Dvorana GOC-a, parking)
VARAŽDIN – 08:00 (Parking kod groblja)

*Satnica varira 5-10 minuta. ovisno o gužvi u prometu. Hvala na razumijevanju!

Plan putovanja:

Polazak iz Preloga u 07:00 sati te nastavak puta prema Čakovcu i Varaždinu. Upoznavanje s pratiteljem putovanja. Vožnja udobnim turističkim autobusom kroz Sloveniju uz dobro društvo i povremena stajanja za pauzu. Prva stanica je na Rogli i turističkoj atrakciji POT MED KROŠNJAMI. “Pot med krošnjami” nalazi se u srcu moćne pohorske šume, na vrhu Rogle, na nadmorskoj visini od 1517 m. Put će vam pokazati zašto je priroda Pohorja jedinstvena.

Zajedno ćemo upoznati stabla lokalnih šuma, sve od korijena pa do vrhova krošanja. Postat ćete dio šumskog života i upoznat ćete mnoge životinjske i biljne vrste koje nećete pronaći nigdje drugdje. Slobodno vrijeme od nekih dva sata za obilazak staze te za šetnju u čarobnoj prirodi.

Nakon toga krećemo do obližnjeg ZOO LANDA. Na ulazu u park očekuje vas dobro opremljen drveni gusarski brod, idealan za maštovite i sigurne igre za najmlađe. Djeca će biti posebno oduševljena u mini zoološkom vrtu, koji impresionira svojim dizajnom, opremom i rijetkom prilikom da čak i egzotične životinje vidite iz neposredne blizine. Zoološki vrt je podijeljen u nekoliko tematskih cjelina; u ‘Tropical parku’ vas očekuju osvježavajuće tropske kiše, ali i krokodili, iguane, pitoni i razne tropske ptice. ‘Australski krajolik’ ima rječitu papigu Aro i nestašne klokane. Koze, ovce, zečevi i poniji smješteni su u ‘Seosko dvorište’, što je osobito zanimljivo za one mlađe kojima će to biti prvi izravan kontakt sa životinjama koje mogu vidjeti samo u knjigama ili na TV-u. Konačna zabava očekuje vas na ‘Divljem zapadu’ u salonu, uredu šerifa, zatvoru, tražeći zlato ili indijanski kamp, gdje se djeca mogu natjecati u streličarstvu.

U poslijepodnevnim satima dolazimo do MARIBORA. Maribor je 2012. godine bio Europska prijestolnica kulture te se grad kroz posljednjih par godine dosta modernizirao. Po dolasku, odlazak u zajedničku šetnju sa voditeljem putovanja: Slomškov trg sa katedralom – glavni gradski trg sa Gradskom vijećnicom – Dvorski trg na kojem se nalazi Mariborski dvorac i Pokrajinski muzej te prema najstarijem dijelu grada, Lentu u kojemu se mogu vidjeti ostaci velebnih gradskih zidina, ali i koji je poznat po proizvodnji NAJSTARIJEG VINA NA SVIJETU s tradicijom starom preko 400 godina. Vinova loza, službeno je uvrštena 2004. godine u Guinnessovu knjigu rekorda. Slobodno vrijeme za uživanje na šetnici kraj rijeke Drave.

Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme i polazak prema Međimurju. Dolazak u večernjim satima.

Plaćanje:

Putovanje mora biti plaćeno u cijelosti (100 %) najkasnije 7 dana prije putovanja! Uplate se mogu izvršiti virmanski ili internet bankarstvom.

Minimalni broj putnika potreban za organizaciju izleta: 40 osoba.

Završno pismo dostavljamo 48h prije puta.

Ukoliko nema minimalnog broja putnika za organizaciju izleta, putnik će o tome biti obaviješten usmeno ili pismeno 5 dana prije putovanja.

Molimo da prije uplate aranžmana pročitate Ugovor i Opće uvjete turističke agencije Potepuh navedene na službenim stranicama. Uplatom na račun AGENCIJE, pristali ste na uvjete objavljenim na službenim stranicama Potepuh.hr.

Službena valuta Slovenije je EURO.


Zahvaljujemo Vam na Vašem povjerenju i želimo Vam sretan put! ☺️

Upute za plaćanje:

Molimo Vas da putovanje uplatite na račun agencije:

Otvoren kod :
Privredna Banka Zagreb d.d., Čakovec
IBAN: HR 17234 0009 11108 67300

PRIMATELJ :
Potepuh j.d.o.o. za usluge i turistička agencija
Kalnička ulica 44, Podbrest
OPIS PLAĆANJA : Ime i prezime, destinacija putovanja
MODEL 00, POZIV NA BROJ : datum putovanja (bez točke)

Najljepša hvala!

Lokacija

Original price was: 40.00 €.Current price is: 37.00 €.  

Rasprodano