KORISNIČKA PODRŠKA: +385 (98) 131 2364       info@potepuh.hr   

Snježna idila na Plitvičkim jezerima + Rastoke ☃️❄️

Plitvička Jezera, Hrvatska - Pogledaj na karti
  • 07.02.2021.
  • Trajanje: 1 Dan
  • Polazak: Čakovec, Varaždin, Zagreb
  • Grupa: 40 putnika
Description

Slapovi nacionalnog parka Plitvička jezera uvršteni su među 10 najljepših na planeti. Kompleks Plitvičkih jezera još je u travnju 1949. godine proglašen nacionalnim parkom. To je najveći, najstariji i najposjećeniji hrvatski nacionalni park.

Čarobni svijet Plitvičkih jezera sastoje se od 16 jezera smještenih na području između Male Kapele i Plješivice u Lici, na nekim se kartama još uvijek naziva Vražji vrt zbog svojeg položaja i povijesti. Najljepša su u zimsko doba kada snijeg prekrije šumu bijelim pahuljama te se Plitvice pretvaraju u snježnu bajku.

Paket uključuje:
Prijevoz autobusom visoke turističke klase (TV, video, klima) na relaciji Prelog – Plitvička jezera – Prelog
Ulaznicu za Plitvička jezera
Posjet najljepšem selu na svijetu, Rastokama
Razgled Plitvica s voditeljem putovanja
Licenciranog turističkog pratitelja
Osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana
Organizaciju i realizaciju putovanja

FIRST MINUTE CIJENA: 250,00 kuna
Djeca do 12 godina: 200,00 kuna

Paket ne uključuje:
Osobne troškove hrane i pića
Paket putnog osiguranja (osiguranje od otkaza, osiguranje prtljage te dopunsko zdravstveno osiguranje)
Polazak:
DONJA DUBRAVA – 05:40 (INA)
PRELOG – 06:00 (DG Sport)
MALA SUBOTICA – 06:15 (Božo Pub)
ČAKOVEC – 06:30 (Dvorana GOC-a, parking)
VARAŽDIN – 06:45 (Spar)
ZAGREB – 07:45 (Buzin, parking)

*Satnica varira 5-10 minuta, ovisno o gužvi u prometu. Hvala na razumijevanju!

Plan putovanja:

Polazak u 6:00 sati iz Preloga te nastavak puta prema Čakovcu. Vožnja ugodnim turističkim autobusom do Plitvičkih jezera kroz Karlovac uz zanimljive informacije voditelja putovanja. Prva postaja je u Slunju, tj. u “najljepšem selu na svijetu” Rastokama u kojem slijedi šetnja kroz veličanstvenu prirodu od nekakvih sat vremena. Dolazak na PLITVIČKA JEZERA oko 12:00 sati. Plitvička jezera najstariji su i najveći nacionalni park Republike Hrvatske. Svojom iznimnom prirodnom ljepotom ovo je područje oduvijek privlačilo zaljubljenike u prirodu, pa je već 8. travnja 1949. godine proglašeno prvim nacionalnim parkom u Hrvatskoj. Proces osedravanja, kojim se formiraju sedrene barijere i stvaraju jezera, predstavlja jedinstvenu univerzalnu vrijednost zbog koje su Plitvička jezera dobila međunarodno priznanje 26. listopada 1979. godine, upisom na UNESCO-ov Popis svjetske baštine.

 

Slijedi obilazak s voditeljem putovanja ili u slobodnom aranžmanu. Razgledavanje je kružno i obuhvaća šetnju kroz vapnenački kanjon “Donjih jezera”, vožnju elektrobrodom po najvećem plitvičkom jezeru – jezeru “Kozjak”, vožnju panoramskim vlakom, te šetnju povrh istočne strane kanjona sve do polazne točke na “Ulazu 1”. U okviru programa vidjet ćete impresivni “Veliki slap” i “Sastavke”, predivna modroplava jezera “Novakovića brod”, “Kaluđerovac”, “Gavanovac” i “Milanovac”, te prostranstvo jezera “Kozjak”. Slobodno vrijeme za fotografiranje i uživanje u najljepšim jezerima Europe. Okupljanje grupe u dogovorenom vremenu te polazak prema Međimurju. Dolazak na mjesto polaska u pristojnim večernjim satima.

Plaćanje:

Putovanje mora biti plaćeno u cijelosti (100 %) najkasnije 2 dana prije putovanja. Uplate se mogu izvršiti virmanski ili internet bankarstvom.

Minimalni broj putnika potreban za organizaciju izleta: 35 osoba.

Ukoliko nema minimalnog broja putnika za organizaciju izleta, putnik će o tome biti obaviješten usmeno ili pismeno 3 dana prije putovanja.

Sukladno preporukama HZJZ, molimo Vas da na izlet ponesete maske te da ih nosite na licu za vrijeme vožnje. Na ulazu u autobus, potrebno je dezinficirati ruke. Agencija će osigurati potrebne dezinficijense za ruke.

Molimo da prije uplate aranžmana pročitate Ugovor i Opće uvjete  turističke agencije Potepuh navedene na službenim stranicama. Uplatom na račun AGENCIJE, pristali ste na uvjete objavljenim na službenim stranicama Potepuh.hr.

Agencija ne može utjecati na vremenske prilike i neprilike.

Upute za plaćanje:

Molimo Vas da putovanje uplatite na račun agencije:

Otvoren kod :
Privredna Banka Zagreb d.d., Čakovec
IBAN: HR 17234 0009 11108 67300

PRIMATELJ :
Potepuh j.d.o.o. za usluge i turistička agencija
Kalnička ulica 44, Podbrest
OPIS PLAĆANJA : Ime i prezime, destinacija putovanja
MODEL 00, POZIV NA BROJ : datum putovanja (bez točke)

Najljepša hvala!

Lokacija

Original price was: 39.82 €.Current price is: 33.18 €.  

Rasprodano