KORISNIČKA PODRŠKA: +385 (98) 131 2364       info@potepuh.hr   

Doček Nove 2024. godine uz KONCERT LEPE BRENE u BUDVI & BARU – 4 dana 🎉🍾

Budva, Crna Gora - Pogledaj na karti
  • 30.12.2023.
     -
    02.01.2024.
  • Trajanje: 4 Dana
  • Polazak: Prelog, Čakovec, Varaždin, Zagreb
  • Grupa: 40 putnika
Description

Što imate zajedničko Vi i pedesetak tisuća mladih iz regije? Pa svi ćete pjevati hitove na SPEKTAKULARNOM KONCERTU – LEPE BRENE za DOČEK NOVE 2024. GODINE na istome mjestu – u BARU, mjestu blizu BUDVE, srednjovjekovnom gradu starom više od 2.500 godina, poznatijem i kao “Crnogorski Miami“. Budvanska rivijera razvila se na malom poluotoku, na kojem se nalazi stari dio grada. Ono što najviše privlači turiste u ovaj dio Europe svakako je čisto more s čak 17 prelijepih plaža, više od 300 sunčanih dana godišnje, bogata povijest i ludi noćni život.

Ovaj hotel više je primjeren mlađoj populaciji, nije klasična hotelijerska kvaliteta, ali za Budvu, taman.

Paket uključuje:
Prijevoz autobusom visoke turističke klase (TV, video, klima) na relaciji Čakovec – Dubrovnik – Budva – Čakovec
Tri noćenja s doručkom u dvokrevetnim sobama, u hotelu Villa Monterio s 3*
Razgled Dubrovnika s lokalnim vodičem
Doček Nove godine i repriza na trgu s poznatim izvođačima: DOČEK: LEPA BRENA U BARU, 01.01.: ŽELJKO JOKSIMOVIĆ U BUDVI (?)
Licenciranog turističkog pratitelja
Razgled i pratnju po programu agencije s voditeljem putovanja
Osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana
Organizaciju i realizaciju putovanja
FIRST MINUTE CIJENA: 270,00 €
Cijena od 01.12. iznosi: 300,00 €
Paket ne uključuje:
Osobne troškove hrane i pića
Boravišnu pristojbu u hotelu – 5,00 € ukupno (obvezno)
Fakultativni izleti
Paket putnog osiguranja (nezgoda, prtljaga, bolnička naknada, odgovornost, otkaz puta od strane agencije – Covid ne pokriva!)
Fakultativni izleti
➡️ “VELIKA CRNOGORSKA TURA” – Budva – Kotor – Perast – Porto Montenegro

✔️ Uključeno: prijevoz autobusom, parking u gradovima, razgled prema programu sa stručnim lokalnim vodičem, taxa u Kotoru, Perastu i Tivtu, vožnja brodićem do otoka i ulaznica u Crkvu “Gospa od Škrpjela”
Cijena: 40,00 € (GARANTIRANO)

➡️ DOČEK NOVE GODINE U BARU UZ KONCERT LEPE BRENE

✔️ Uključeno: prijevoz autobusom, razgled prema programu, degustacija crnogorske rakije.
Cijena: 25,00 € (GARANTIRANO)

Polazak:
PRELOG – 22:00 (DG Sport)
ČAKOVEC – 22:30 (Dvorana GOC-a, parking)
VARAŽDIN – 23:00 (Kod groblja)
ZAGREB – 00:00 (Buzin, trgovački centar Supernova, kod McDonaldsa)

*Satnica varira 5-10 minuta, ovisno o gužvi u prometu. Hvala na razumijevanju!

Plan putovanja:

Polazak u petak od 21:30 sati iz Preloga i nastavak puta prema rasporedu putovanja.

Ugodna vožnja autobusom visoke turističke kvalitete u pravcu Dubrovnika uz kraća zaustavljanja radi odmora te kraćenje vremena uz filmove. Dolazak u jutarnjim satima u DUBROVNIK, jadranski dragulj koji je poznati i kao grad – muzej te je pod zaštitom UNESCO-a, a više je puta proglašavan NAJLJEPŠIM GRADOM NA JADRANU.

Iskrcaj na Pilama gdje krećete u vođeni obilazak Starog grada s povijesnim znamenitostima Orlandov stup – Katedrala s relikvijama sv. Vlahe – Palača Sponza – Dominikanski samostan – Knežev dvor – Crkva sv. Ignacija – Revelin. Nakon dva sata slobodnog vremena, slijedi nastavak putovanja prema Crnoj Gori. U ranim prijepodnevnim satima prijava u hotel Villa MonteRio koji je smješten svega 500 metara od poznate Slovenske plaže, u centralnoj Budvi te je idealan za odmor u zelenilu, a opet tako blizu plažama i diskotekama. Odlazak u sobe na odmor (hotel nije neki luksuz, ali za Budvu taman 🙂). Slijedi slobodno vrijeme za druženje i uživanje u vreloj atmosferi Budve.  Noćenje.

Doručak. Slobodno vrijeme u Budvi za ODMOR i vlastite sadržaje. Zajednički razgled starog grada BUDVE u ranim popodnevnim satima. Povratak u hotel i spremanje za NAJLUĐU NOĆ U GODINI! Odlazak autobusom na besplatan MEGA KONCERT – LEPE BRENE na otvorenom trgu u Baru uz grupu ACADEMIA. Šetnja kroz BARSKU ŠETNICU UZ MORE. Program započinje u 20:00 sati i traje do 02:00 ujutro. SRETNA NOVA GODINA!!! Nakon koncerta slobodno vrijeme za druženje i uživanje u lokalnim kafićima do dogovorenog vremena (oko 4:30 ujutro). Povratak u Budvu. Nastavak partijanja u disco klubovima ili odmor u sobi. Noćenje.

Kasni doručak. Slobodno vrijeme u Budvi za vlastite sadržaje ili mogućnost odlaska na fakultativni izlet – VELIKU CRNOGORSKU TURU. Najbolji način da upoznate obalnu Crnu Goru je na našoj Montenegro turi, koja obuhvaća mjesta od najvećeg značaja za kulturu i povijest Crne Gore. Uz stručnog lokalnog vodiča započinjemo vožnjom prema KOTORU, gdje ćemo u obilasku staroga grada upoznati sve čari ovog UNESCO-vog bisera.

Nakon obilaska Kotora, uputiti ćemo se u mjesto PERAST koje je malo primorsko naselje, poznatije kao najveći spomenik Boke Kotorske te je cijelo mjesto napravljeno od kamena. Nakon šetnje mjestom, odlazimo brodićem do otočića Gospe od Škrpjela, umjetnog otočića s istoimenim zavjetnim Svetištem pomoraca. Za kraj dana posjetiti ćemo i PORTO MONTENEGRO, morsku luku s najbogatijim jahtama na svijetu. Povratak prema hotelu uz PARTY BUS. Zagrijavanje za REPRIZU NOVE 2024. GODINE NA GLAVNOME TRGU U BUDVI i U BROJNIM KAFIĆIMA. Ludnica do jutra. Noćenje.

Doručak. Slobodno vrijeme za odmor i pakiranje kovčega. Odjava iz hotela i pokret prema Međimurju. Pauza za ručak u NEUMU. Dolazak na mjesto polaska u noćnim satima.

Plaćanje:

Putovanje mora biti plaćeno u cijelosti (100 %) najkasnije 14 dana prije putovanja. Uplate se mogu izvršiti virmanski ili internet bankarstvom.

Službena valuta Crne Gore je EURO.

Minimalni broj putnika potreban za organizaciju izleta: 40 osoba.

Ukoliko nema minimalnog broja putnika za organizaciju izleta, putnik će o tome biti obaviješten usmeno ili pismeno 10 dana prije putovanja.

Molimo da prije uplate aranžmana pročitate Ugovor i Opće uvjete  turističke agencije Potepuh navedene na službenim stranicama. Uplatom na račun AGENCIJE, pristali ste na uvjete objavljenim na službenim stranicama Potepuh.hr.

Za ovo putovanje potrebna je važeća osobna iskaznica!


Zahvaljujemo Vam na Vašem povjerenju i želimo Vam sretan put! ☺️

Upute za plaćanje:

Molimo Vas da putovanje uplatite na račun agencije:

Otvoren kod :
Privredna Banka Zagreb d.d., Čakovec
IBAN: HR 17234 0009 11108 67300

PRIMATELJ :
Potepuh j.d.o.o. za usluge i turistička agencija
Kalnička ulica 44, Podbrest
OPIS PLAĆANJA : Ime i prezime, destinacija putovanja
MODEL 00, POZIV NA BROJ : datum putovanja (bez točke)

Najljepša hvala!

Lokacija

Original price was: 300.00 €.Current price is: 250.00 €.  

Ukupno
Options total
Grand total

Moguće rezervirati do: 30. 12. 2022.

Broj putnika

Unesite broj putnika za koje želite rezervirati putovanje: