KORISNIČKA PODRŠKA: +385 (98) 131 2364       info@potepuh.hr   

JESEN U BUDIMPEŠTI: Romantičan wellness vikend 👩‍❤️‍👨🍁

Budimpešta, Mađarska - Pogledaj na karti
  • 26.11.2022.
     -
    27.11.2022.
  • Trajanje: 2 Dana
  • Polazak: Prelog, Čakovec, Varaždin
  • Grupa: 40 putnika
Description

Vikend uoči posljednjeg mjeseca u godini, vodimo Vas u Budimpeštu na totalno opuštanje u WELLNESS ZONI. Jedan od najljepših gradova Europe nudi za svakoga ponešto, od prekrasne povijesne arhitekture, gradskih znamenitosti, mnoštvo kafića i restorana za gurmane, a posebnost ovog putovanja biti će i odlazak u novootvoreni ČAROBNI kafić HARRY POTTERA u kojem će mladi i stariji moći uživati u brojnim rekvizitima iz popularnog filma, a cijeli kafić uređen je u čarobnjačkom izdanju. Usput ćemo razgledati neodoljivi Budim i Ribarsku tvrđavu, centar Vörösmarty s najživljom ulicom u gradu i dvorac Vajdahunyad te drugi najveći trg u Europi, popularni Trg Heroja.

 

Paket uključuje:
Prijevoz autobusom visoke turističke klase na relaciji Čakovec – Budimpešta – Čakovec
Jedno noćenje s doručkom u dvokrevetnim sobama, u hotelu Aquincum s 4*, u Budimpešti
Wellness u hotelu (unutarnji bazem, termalni bazen, saune)
Posjet čarobnom Harry Potter kafiću (VRIJEDNOST VIŠE)
Razgled Budimpešte prema programu s voditeljem putovanja
Licenciranog turističkog pratitelja
Osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana
Organizaciju i realizaciju putovanja
Paket ne uključuje:
Osobne troškove hrane i pića
Fakultativni izlet Brodom po Dunavu uz čašu šampanjca u večernjim satima = 15 € #TopPreporuka
Boravišnu pristojbu u hotelu – 2,00 € (obvezna doplata)
Paket putnog osiguranja (osiguranje od otkaza, osiguranje prtljage te dopunsko zdravstveno osiguranje)
Polazak:
DONJA DUBRAVA – 04:45 (INA benzinska)
PRELOG – 05:00 (DG Sport)
VARAŽDIN – 05:30 (Parking kod Špara, na Banfici)
ČAKOVEC – 06:00 (Dvorana GOC-a, parking)

* Satnica može varirati 5-10 minuta, ovisno o gužvi u prometu! Hvala na razumijevanju

Plan putovanja:

Polazak u 4:30 sati iz Preloga te nastavak puta prema Čakovcu uz priključak na autocestu za Budimpeštu. Nakon upoznavanja grupe sa pratiteljem putovanja, slijedi ugodna vožnja kroz Hrvatsku i Mađarsku, sve do veličanstvene ”KRALJICE DUNAVA”. Ovdje ćete doživjeti jedinstvenu ljepotu kulturno povijesnih spomenika, koja će Vas ostaviti bez teksta! Po dolasku, odlazimo do najviše točke Budimpešte – brda GELLÉRT sa spomenikom Slobode koji se vidi iz svih dijelova grada i gdje se nalazi CITADELLA, stara budimska utvrda s koje se pruža panoramski pogled na BUDIM, PEŠTU i DUNAV.

Slijedi grupni odlazak u ČAROBNI KAFIĆ HARRY POTTERA gdje ćete imati sat i pol za uživanje u čarobnjačkom izdanju tekućih napitaka i možebitnog ručka. Kada uđeš u ovaj čarobni kafić, prvo ćeš primijetiti ljude u uniformi Gryffindora, a dok ispijaš kavu, pivoslac ili neki od napitaka koji mijenjaju boju, primijetit ćeš i različite ukrase koje si mogla vidjeti i na filmovima: od odjeće, novina, zmajeva, sova, nestašnih vila pa sve do čarobnog štapića Albusa Dumbledorea i zlatne zvrčke.

Nakon toga razgledati ćemo BUDIM na kojem se nalazi KRALJEVSKA PALAČA, CRKVA SV. MATIJAŠA I RIBARSKA TVRĐAVA s vjerojatno najljepšim pogledom na Budimpeštu i njenih 8 mostova. Odlazak u hotel oko 16:00 sati na CHECK IN. Odmor i slobodan nastavak dana za odmor i wellness u hotelu. Druženje u okolnim kafićima, restoranima ili u sobama. Noćenje.

Doručak u hotelu. Odmor i jutarnje kupanje u bazenu. Check out oko 11:00 sati. Nastavljamo s razgledom PEŠTE. Na peštanskoj strani nalazi se najljepši neogotički dragulji – zgrada PARLAMENTA s oko 700 prozora, BAZILIKA SV. STJEPANA, TRG HEROJA, najveći trg u Budimpešti koji sagrađen u čast 1000 godina postojanja mađarske države s Milenijskim spomenikom i KIP ANĐELA GABRIJELA – AVENIJE ANDRASSY, najljepša gradska ulica s OPEROM – gradski park tj. Varoslige te prekrasni dvorac VAJDAHUNYAD. U ranim poslijepodnevnim satima ostavljamo Vam slobodno vrijeme za ručak na glavnog trgu VÖRÖSMARTY, možda domaći gulaš ili uživanje u nekim od odličnih mađarskih vina.

Svakako preporučamo posjet legendarnoj slastičarnici Gerbeaud u kojoj možete popiti kavu i pojesti kolač. Samostalno istraživanje centra Budimpešte. Navečer u 17:30h slijedi zajednički odlazak na ROMANTIČNO KRSTARENJE DUNAVOM UZ ČAŠU ŠAMPANJCA. Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme i odlazak u večernjim satima iz Budimpešte prema mjestu polaska. Ugodna vožnja Mađarskom i Hrvatskom uz usputna zaustavljanja prema potrebi grupe. Povratak na mjesto polaska previđen je u pristojnim noćnim satima.

Plaćanje:

Putovanje mora biti plaćeno u cijelosti (100 %) najkasnije 7 dana prije putovanja. Uplate se mogu izvršiti virmanski ili internet bankarstvom.

Minimalni broj putnika potreban za organizaciju izleta: 40 osoba.

Ukoliko nema minimalnog broja putnika za organizaciju izleta, putnik će o tome biti obaviješten usmeno ili pismeno 7 dana prije putovanja.

Molimo da prije uplate aranžmana pročitate Ugovor i Opće uvjete turističke agencije Potepuh navedene na službenim stranicama. Uplatom na račun AGENCIJE, pristali ste na uvjete objavljenim na službenim stranicama Potepuh.hr.

Službena valuta Mađarske je FORINTA.

Za ulazak na terirorij Mađarske dovoljna je samo osobna iskaznica.

Zahvaljujemo Vam na Vašem povjerenju i želimo Vam sretan put! ☺️
Upute za plaćanje:

Molimo Vas da putovanje uplatite na račun agencije:

Otvoren kod :
Privredna Banka Zagreb d.d., Čakovec
IBAN: HR 17234 0009 11108 67300

PRIMATELJ :
Potepuh j.d.o.o. za usluge i turistička agencija
Kalnička ulica 44, Podbrest
OPIS PLAĆANJA : Ime i prezime, destinacija putovanja
MODEL 00, POZIV NA BROJ : datum putovanja (bez točke)

Najljepša hvala!

Lokacija

Original price was: 91.58 €.Current price is: 78.31 €.  

Ukupno
Options total
Grand total

Moguće rezervirati do: 26. 11. 2022.

Broj putnika

Unesite broj putnika za koje želite rezervirati putovanje: