KORISNIČKA PODRŠKA: +385 (98) 131 2364       info@potepuh.hr   

GARDALAND – Najzabavniji park u Europi 🎡

Gardaland Resort, Castelnuovo del Garda, Verona, Italija - Pogledaj na karti
  • 18.05.2024.
  • Trajanje: 1 Dan
  • Polazak: Prelog, Čakovec, Varaždin, Zagreb
  • Grupa: 40 putnika
Description

Gardaland – park zabave nalazi se na pola puta između Venecije i Milana, blizu Verone i tik uz jezero Lago di Garda (otuda ime Gardaland)! Zbog izuzetnog geografskog položaja i privlačnih atrakcija, Gardaland je 8. park po posjećenosti u Europi. Njime svake godine protutnji skoro 3 milijuna posjetitelja. To je, u prosjeku, 8.000 dnevno što je, priznati ćete, impresivno. Ovaj broj čak se i udvostruči ili utrostruči u toku ljetnih mjeseci, stoga je najbolje vrijeme za boravak tamo krajem proljeća / početkom ljeta. Park je otvoren 1975. godine i do 1984. je brojio preko milijun posjetitelja.

Svake godine park se dopunjuje novim sadržajima, što je razlog i odličnoj posjećenosti, ali i širi na prostor koji ga okružuje. Ovu godinu otvoren je i Legoland vodenog parka u sklopu Gardalanda te nekoliko novih brzinskih atrakcija, pa ako niste bili nekoliko godina, svašta ćete novoga doživjeti.

https://www.gardaland.it/

Paket uključuje:
Prijevoz autobusom visoke turističke klase na relaciji Čakovec – Gardaland – Čakovec
Licenciranog turističkog pratitelja
Osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana
Organizaciju i realizaciju putovanja
FIRST MINUTE CIJENA: 55,00 €
Cijena od 01.05. iznosi: 60,00 €
Paket ne uključuje:
Osobne troškove hrane i pića
Ulaznicu za Gardaland – 35 € (obvezna doplata na licu mjestas)
Paket putnog osiguranja (osiguranje od otkaza, osiguranje prtljage te dopunsko zdravstveno osiguranje)
Polazak:
PRELOG – 23:00 (DG Sport)
ČAKOVEC – 23:30 (Dvorana GOC-a, parking)
VARAŽDIN – 00:00 (Parking kod groblja)
ZAGREB – 01:00 (Buzin, trgovački centar Supernova, na parkingu)

*Satnica varira 5-10 minuta, ovisno o gužvi u prometu. Hvala na razumijevanju

Plan putovanja:

POLAZAK S PETKA NA SUBOTU U NOĆI. San svakog djeteta je otići u Gardaland, pa ako imate djece ili jednostavno sami želite posjetiti ovo čarobno mjesto, vrijeme je da rezervirate datum. U gradiću Castelnuovo del Garda nalazi se adrenalinski i zabavni park Gardaland, gdje posjetitelji tamo dolaze iz čitavog svijeta željni isprobavanja koliko mogu daleko ići. Park trenutno sadrži 6 velikih “Roller Coastera” – Blue Tornado, Magic Mountain, Sequoia Adventure, Orto Bruco, Mammut i Fuga da Atlantide. Ukupno “Gardaland” broji 56 vožnji, te je najveći zabavni park u Italiji. Danas park broji preko 2.8 milijuna posjetitelja godišnje.

Vožnja u magičnom vlaku izgleda otprilike ovako: sjednete obavezno u prvi red kako biste sa najvišeg vrha tračnica vidjeli predivan pogled na jezero Lago di Garda, pritom odbrojavate par sekundi i zatim stisnete zube i upustite se u dvominutnu avanturu od koje ćete doslovno ostati bez daha.

Nakon vlaka provozajte se i u Blue Tornadu gdje ćete također doživjeti napad adrenalina i uživati u brzoj vožnji. Nakon adrenalinskih vožnji, kako bi smirili dojmove, pogledajte film u 4D kinu jer opuštanje uz film svakako dobro dođe.

Oni sa malo manje hrabrosti mogu se zabaviti vožnjom u kanuu poznatom pod imenom Colorado Boat, ali pritom poprskajte svoje suputnike vodom kako bi se što bolje zabavili i nasmijali.

Polazak u 23:00 sata iz Preloga te nastavak puta prema Čakovcu, Varaždinu i Zagrebu uz priključak na autocestu. Nakon upoznavanja grupe sa pratiteljem putovanja, slijedi spavanac i ugodna vožnja kroz Sloveniju i Italiju, sve do veličanstvenog ”GARDALANDA” gdje Vas očekuje adrenalinska zabava od 10:00 – 18:00 sati. Svakako preporučamo uzeti rezervnu odjeću zbog “stresa”, znoja i vodenih vožnji. Najveći i najljepši zabavni park u ovom dijelu Europe, gdje nas očekuje svijet smijeha, zabave i čarobnih doživljaja. Uživajte u atrakcijama najpoznatijeg zabavnog parka Italije koji je podijeljen na tri cjeline.

Prva je ADRENALINE za one najhrabrije uz rollercostere BLUE TORNADORAPTOR i OBLIVION – The Black Hole, SHAMAN, slobodni pad SPACE VERTIGO, obiteljska atrakcije MAGIC HOUSE…  Zatim ADVENTURE za sve uzraste, vlakić MAMMUT, vodene atrakcije FUGA DA ATLANTIDACOLORADO BOATJUNGLE RAPIDSGUSARSKA ŠPILJA i . I naposljetku FANTASY LAND dio za najmlađe posjetitelje, KUNG FU PANDA Academy, Prezzemolo Land, Saltomattoo – dječji slobodni pad, 4D kino i PEPPA PIG LAND namijenjena za djecu… Kao i veliki broj show programa PARADA, MAGIC SHOW… uz NOVU ATRAKCIJU Vodeni park LEGOLAND® samo za obitelji s djecom. U večernjim satima okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme i polazak istim putem kući. Dolazak u kasnim noćnim satima.

Plaćanje:

Putovanje mora biti plaćeno u cijelosti (100 %) najkasnije 7 dana prije putovanja. Uplate se mogu izvršiti virmanski ili internet bankarstvom.

Minimalni broj putnika potreban za organizaciju izleta: 40 osoba.

Ukoliko nema minimalnog broja putnika za organizaciju izleta, putnik će o tome biti obaviješten usmeno ili pismeno 5 dana prije putovanja.

Molimo da prije uplate aranžmana pročitate Ugovor i Opće uvjete turističke agencije Potepuh navedene na službenim stranicama. Uplatom na račun AGENCIJE, pristali ste na uvjete objavljenim na službenim stranicama Potepuh.hr.

Službena valuta Italije je EURO.

Za ulazak na teritorij Italije dovoljna je samo osobna iskaznica.


Zahvaljujemo Vam na Vašem povjerenju i želimo Vam sretan put! ☺️

Upute za plaćanje:

Molimo Vas da putovanje uplatite na račun agencije:

Otvoren kod :
Privredna Banka Zagreb d.d., Čakovec
IBAN: HR 17234 0009 11108 67300

PRIMATELJ :
Potepuh j.d.o.o. za usluge i turistička agencija
Kalnička ulica 44, Podbrest
OPIS PLAĆANJA : Ime i prezime, destinacija putovanja
MODEL 00, POZIV NA BROJ : datum putovanja (bez točke)

Najljepša hvala!

Lokacija

Original price was: 60.00 €.Current price is: 55.00 €.  

Rasprodano