KORISNIČKA PODRŠKA: +385 (98) 131 2364       info@potepuh.hr   

DAN ŽENA: Hrvatska Toscana: OPATIJA – HUM – ROVINJ

Rovinj, Hrvatska - Pogledaj na karti
  • 14.03.2021.
  • Trajanje: 1 Dan
  • Polazak: Čakovec, Varaždin, Zagreb
  • Grupa: 40 putnika
Description

Ovogodišnji DAN ŽENA obilježiti ćemo na spektakularan način šetajući nekim od najromantičnijih hrvatskih gradova. Najprije ćemo razgledati OPATIJU, omiljeno okupljalište domaćih i stranih turista te prošetati uz najljepšu šetnicu Kvarnerskog zaljeva. Slijedi odlazak do NAJMANJEG GRADA NA SVIJETU – HUMA, grada sa svega 30 stanovnika, ali ogromne ljepote. Za kraj idemo u srce ISTRE razgledati jedan od NAJLJEPŠIH OBALNIH GRADOVA NA SVIJETU – ROVINJ. 

Paket uključuje:
Prijevoz autobusom visoke turističke klase na relaciji Čakovec – Opatija – Hum – Rovinj – Čakovec
Posjet prekrasnoj Kvarnerskoj ljepotici – Opatiji
Posjet “najmanjem gradu na svijetu” – Humu
Posjet jednom od najljepših obalnih gradova na svijetu – Rovinju
Stručno vodstvo tijekom putovanja
Licenciranog turističkog pratitelja
Osiguranje od posljedica nesretnog slučaja putnika u javnom prijevozu
Osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana
Organizaciju i realizaciju putovanja

FIRST MINUTE CIJENA: 250,00 kuna
Djeca do 12 godina: 230,00 kuna

Paket ne uključuje:
Osobne troškove hrane i pića
Paket putnog osiguranja (osiguranje od otkaza, osiguranje prtljage te dopunsko zdravstveno osiguranje)
Polazak:
PRELOG – 06:00 (DG Sport)
MALA SUBOTICA – 06:15 (Božo Pub)
ČAKOVEC – 06:30 (Dvorana GOC-a, parking)
VARAŽDIN – 06:45 (Spar, kod semafora – desno iz smjera Čakovec)
ZAGREB – 07:45 (Buzin, Supernova parking)

*Satnica varira 5-10 minuta, ovisno o gužvi u prometu. Hvala na razumijevanju!

Plan putovanja:

Ovogodišnji DAN ŽENA obilježiti ćemo na spektakularan način šetajući nekim od najromantičnijih hrvatskih gradova. Polazak u 06:00 sati iz Preloga te nastavak puta prema Zagrebu uz skupljanje putnika na dogovorenim mjestima. Upoznavanje s pratiteljem putovanja. Vožnja udobnim turističkim autobusom do Opatije uz dobro društvo i povremena stajanja za pauzu. U ranim prijepodnevnim satima dolazimo u OPATIJU, omiljenom okupljalištu austrougarske aristokracije. Po dolasku u Opatiju, očekuje Vas šetnja carskim gradom i upoznavanje ljepota Opatije (ŠETALIŠTE SLAVNIH – LUNGOMARE – CRKVA SV. JAKOVA – UMJETNIČKI PAVILJON JURAJ ŠPORER – HOTEL KVARNER – VILLA ANGIOLINA). Slobodno vrijeme za individualne programe (šetnju Lungomareom do Voloskog ili pak šetnju Opatijom i uživanje u predivnim parkovima). Slijedi odlazak do NAJMANJEG GRADA NA SVIJETU – HUMA. Grad sa svega 30-ak stanovnika u kojem je do dan danas sačuvan običaj “biranja župana na leto dan” kad svi muškarci iz župe u gradskoj loži urezivanjem glasova na drveni štap “raboš” biraju seoskog poglavara. Poznata je gastronomska ponuda Humske konobe, jedinog mjesta gdje se može dobiti “biska”, ljekovita rakija od imele, spravljena prema stoljećima starom receptu. Također je poznat i po svojoj Aleji glagoljaša. Vrata Huma, kroz koja se ulazi u Hum, posljednje je obilježje spomenute Aleje. Vrata su metalna, a okolo se nalazi dvanaest medaljona koji prikazuju mjesece. Prošetati ćemo gradom i krenuti u jedan od NAJLJEPŠIH OBALNIH GRADOVA NA SVIJETU – ROVINJ. U Rovinju, prema mnogima NAJROMANTIČNIJEM gradu na Jadranu, krećemo u obilazak, u pratnji licenciranog vodiča: CRKVA SVETE EUFEMIJE – ZAVIČAJNI MUZEJ – BALBIJEV LUK – GRADSKA URA – GRADSKA PALAČA.. Slobodno vrijeme za ručak i za istraživanje uskih uličica i malenih trgova te za uživanje u jedinstvenom mediteranskom duhu koji Vas ovdje očekuje. Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme i polazak prema Međimurju. Slijedi ugodna vožnja Istrom i zelenim srcem Hrvatske, uz kraća usputna zaustavljanja prema potrebi grupe. Dolazak na mjesto polaska je predviđen u večernjim satima.

Plaćanje:

Putovanje mora biti plaćeno u cijelosti (100 %) najkasnije 5 dana prije putovanja. Uplate se mogu izvršiti virmanski ili internet bankarstvom.

Minimalni broj putnika potreban za organizaciju izleta: 30 osoba.

Ukoliko nema minimalnog broja putnika za organizaciju izleta, putnik će o tome biti obaviješten usmeno ili pismeno 3 dana prije putovanja.

Sukladno preporukama HZJZ, molimo Vas da na izlet ponesete maske te da ih nosite na licu za vrijeme vožnje. Na ulazu u turistički kombi, potrebno je dezinficirati ruke. Agencija će osigurati potrebne dezinficijense za ruke.

Molimo da prije uplate aranžmana pročitate Ugovor i Opće uvjete  turističke agencije Potepuh navedene na službenim stranicama. Uplatom na račun AGENCIJE, pristali ste na uvjete objavljenim na službenim stranicama Potepuh.hr.

Upute za plaćanje:

Molimo Vas da putovanje uplatite na račun agencije:

Otvoren kod :
Privredna Banka Zagreb d.d., Čakovec
IBAN: HR 17234 0009 11108 67300

PRIMATELJ :
Potepuh j.d.o.o. za usluge i turistička agencija
Kalnička ulica 44, Podbrest
OPIS PLAĆANJA : Ime i prezime, destinacija putovanja
MODEL 00, POZIV NA BROJ : datum putovanja (bez točke)

Najljepša hvala!

Lokacija

Original price was: 38.49 €.Current price is: 33.18 €.  

Rasprodano