KORISNIČKA PODRŠKA: +385 (98) 131 2364       info@potepuh.hr   

PRODUŽENI VIKEND: Sarajevo, Jajce i Travnik – 3 DANA u TOP hotelu s 5 ⭐️

Sarajevo, Bosna i Hercegovina - Pogledaj na karti
  • 18.11.2022.
     -
    20.11.2022.
  • Trajanje: 3 Dana
  • Polazak: Čakovec, Varaždin, Zagreb
  • Grupa: 40 putnika
Description
Produženi vikend najbolje je provesti na jednom od najboljih mjesta na Balkanu. U Sarajevu se uvijek može doživjeti nešto novo. Ovoga puta odlučili smo uz SARAJEVO posjetiti i TRAVNIK poznat po najboljim ćevapima na Balkanu te JAJCE, koji je jedini grad u svijetu koji ima u centru grada VODOPAD. Hotel Hills s 5 zvjezdica i all inclusive wellness garancija su dobrog provoda!
Prošetati ćemo Barščaršijom, jesti poznate sarajevske ćevape, piti kafu i istražiti u tri dana sve ljepote Bosanskohercegovačkog kraja!
Paket uključuje:
Prijevoz autobusom visoke turističke klase (TV, video, klima) na relaciji Prelog – Sarajevo – Prelog
Dva noćenja u dvokrevetnim deluxe sobama, u Hotelu Hills Sarajevo s pet zvjezdica*****
Tradicionalni bogati jutarnji doručak
Posjet predivnim gradovima Travniku i Jajcu
Korištenje Wellness Spa & Health centra u hotelu – Niagara tuš, Kambala, Rimska sauna, Slana soba, Finska sauna…
Ulaz na unutarnje Termalne rivijere Ilidža
Voditelja putovanja
Razgled i pratnju po programu agencije
Osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana
Organizaciju i realizaciju putovanja
FIRST MINUTE CIJENA: 990,00 kuna / 131,40 € (RASPRODANO)
Trenutna cijena iznosi 1100,00 kuna / 146,00 € (POSLJEDNJIH 6x MJESTA)
Paket ne uključuje:
Osobne troškove hrane i pića
Boravišnu pristojbu: 3-5 EUR (obvezna doplata)
Izlet u MOSTAR i VRELO BUNE = 20,00 EUR #TopPreporuka
Paket putnog osiguranja (osiguranje od otkaza, osiguranje prtljage te dopunsko zdravstveno osiguranje)
Polazak:
DONJA DUBRAVA – 22:45 (INA benzinska)
PRELOG – 23:00 (DG Sport)
ČAKOVEC – 23:30 (Dvorana GOC-a, parking)
VARAŽDIN – 23:50 (Parking kod Špara, na Banfici)
ZAGREB – 01:00 (City Centar East – kod McDonaldsa)

* Satnica može varirati 5-10 minuta, ovisno o gužvi u prometu! Hvala na razumijevanju

Plan putovanja:

Polazak u četvrtak u 23:00 sata iz Preloga i nastavak puta prema rasporedu putovanja.

Nastavak puta prema Zagrebu. Vožnja kroz Hrvatsku i Bosnu uz gledanje filmova te kraćih pauza za odmor. Slijedi ugodna vožnja do prijestolnice Bosne i Hercegovine – Sarajeva uz izlaganje plana i programa puta od strane voditelja putovanja. Dolazak u Sarajevo u prijepodnevnim satima. Slijedi panoramski razgled autobusom te orijentacijska šetnja s voditeljem putovanja BAŠČARŠIJOM kroz koju ćemo upoznati staru povijesnu jezgru, mostove na rijeci MILJACKI, PRINCIPOV MOST, VIJEĆNICU, KATEDRALU, DŽAMIJE …

Obavezno ćemo probati SARAJEVSKE ĆEVAPE. Nakon obilaska slobodno poslijepodne za kupovinu ili ispijanje kavice u jednom od prekrasnih kafića na Baščaršiji. Odlazak do prekrasnog HOTELA HILLS S PET ZVJEZDICA ⭐️ i slobodan ostatak dana za druženje u SPA & WELLNESS CENTRUkupanje u unutarnjim bazenima ili odmaranje u sobama. Mogućnost večere uz nadoplatu. Izlazak u jedan od brojnih kafića i klubova. Noćenje.

Jutarnji doručak. Slobodno vrijeme za posjet bazenu, odmaranje i vlastite aktivnosti. Mogućnost FAKULATIVNOG IZLETA u MOSTAR, gradu smještenom na obalama rijeke Neretve – kulturno koji je gospodarsko središte Hercegovine. Po dolasku u grad odlazak u razgled staroga grada u pratnji vodiča: Bulevar – Sinagoga – Kriva ćuprija – mali most (prototip Starog mosta) – Tabačica džamija – Hamam – Stari Most – Kujundžiluk – Koski mehmed pašina džamija – Turska kuća – Karadžozbegova džamija. Nakon razgleda slobodno vrijeme za osobne programe, šetnju, fotografiranje, te predlažemo odlazak u jednu od poznatih ćevabdžinica na ćevapčiće u somunu s kajmakom, pitu zeljanicu i kiselo mlijeko. Nastavak izleta u obližnji BLAGAJ gdje ćemo svjedočiti ČUDU PRIRODE i pogledati VRELO BUNE koje je jedno od najposjećenijih turističkih atrakcija u Bosni i Hercegovini. Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme te odlazak prema hotelu. Slobodna večera za dernek u obližnjim kafićima uz živu muziku. Noćenje.

Doručak u hotelu. Spremanje kovčega i odjeva na recepciji. Odlazimo do TRAVNIKA koji je jedan od najbolje očuvanih gradova iz osmanskih vremena. Na ovom području nalazi se 28 zaštićenih kulturno-historijskih građevina. Među najvažnijim od njih svakako je čuvena Travnička tvrđava sagrađena još u 15. stoljeću, a je nadograđena nakon osmanskog osvajanja. U sklopu Travničke tvrđave nalazi se jako interesantan historijsko-etnološki muzej.

Travnik je poznat i po tome što je rodno mjesto Ive Andrića, jugoslavenskog romanopisca i  dobitnika Nobelove nagrade za književnost iz 1961. godine. Ulaz u rodnu kuću Ive Andrića je opcionalan. Nezaobilazno u ovome gradu je ĆEVABDŽINICA HARI koja je poznata kao mjesto s NAJBOLJIM ĆEVAPIMA NA SVIJETU! Ovaj šarmantni grad poznat je i po lijepoj maloj rijeci koju nazivamo Plava Voda, smještenoj točno u centru grada. Tik uz rijeku nalazi se čuvena Lutvina kafana u kojoj možete probati najbolju bosansku kahvu i čuti priču o Lutvinoj (Rudolfovoj) kafi.

Nakon posjeta Travniku, nastavit ćemo prema JAJCU, glavnom gradu nezavisne srednjovjekovne Kraljevine Bosne. Jajce je poznato kao grad kamena, svjetla i vode. Ovaj grad-muzej pod otvorenim nebom, sagrađen je na obalama rijeka Plive i Vrbasa.  Stari grad Jajce kandidat je za UNESCO-ovu svjetsku baštinu, a zasigurno ćete shvatiti zbog čega kada otkrijete njegove čari i misterioznu i bogatu povijest koja privlači turiste širom svijeta. U Jajcu ćemo prvo posjetiti najistaknutiji dio grada, njegov zaštitni znak, veličanstven vodopad, visok 18 metara, mjesto na kojem se rijeka Pliva naglo sliva u rijeku Vrbas. Vodopad Jajce dominira središtem Starog grada, što ovo mjesto čini jedinstvenim i jedinim gradom na svijetu koji u svom centru ima nevjerojatni vodopad. Slobodno vrijeme za fotografiranje i uživanje. Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme i odlazak prema Međimurju. Dolazak u pristojnim noćnim satima.

Plaćanje:

Putovanje mora biti plaćeno u cijelosti (100 %) najkasnije 7 dana prije putovanja. Uplate se mogu izvršiti virmanski ili internet bankarstvom.

Službena valuta BiH je Konvertibilna marka. (1 KM ~ 4 KN)

Putovanje će biti održano u skladu s preporukama HZJZ!

Minimalni broj putnika potreban za organizaciju izleta: 40 osoba.

Ukoliko nema minimalnog broja putnika za organizaciju izleta, putnik će o tome biti obaviješten usmeno ili pismeno 7 dana prije putovanja.

Molimo da prije uplate aranžmana pročitate Ugovor i Opće uvjete  turističke agencije Potepuh navedene na službenim stranicama. Uplatom na račun AGENCIJE, pristali ste na uvjete objavljenim na službenim stranicama Potepuh.hr.

Za ovo putovanje potrebna je važeća osobna iskaznica!


Zahvaljujemo Vam na Vašem povjerenju i želimo Vam sretan put! ☺️

Upute za plaćanje:

Molimo Vas da putovanje uplatite na račun agencije:

Otvoren kod :
Privredna Banka Zagreb d.d., Čakovec
IBAN: HR 17234 0009 11108 67300

PRIMATELJ :
Potepuh j.d.o.o. za usluge i turistička agencija
Kalnička ulica 44, Podbrest
OPIS PLAĆANJA : Ime i prezime, destinacija putovanja
MODEL 00, POZIV NA BROJ : datum putovanja (bez točke)

Najljepša hvala!

Lokacija

146.00   

Rasprodano