KORISNIČKA PODRŠKA: +385 (98) 131 2364       info@potepuh.hr   

NERADNI VIKEND: Romantičan jesenski vikend u Sarajevu i Mostaru ❤️ | 2 dana u hotelu s 5 ⭐️

Sarajevo, Bosna i Hercegovina - Pogledaj na karti
  • 18.11.2023.
     -
    19.11.2023.
  • Trajanje: 2 Dana
  • Polazak: Prelog, Čakovec, Varaždin, Zagreb
  • Grupa: 40 putnika
Description

Grad na razmeđu Istoka i Zapada, Grad ljubavi, Olimpijski grad i Europski Jeruzalem koji se mora posjetiti!

Dobrodošli u Sarajevo, glavni grad Bosne i Hercegovine, koji je bogat kulturnom i povijesnom baštinom. Sarajevo je spoj istoka i zapada, s raznolikim utjecajima iz Osmanlijskog i Austro-Ugarskog perioda. Istovremeno moderno i tradicionalno, ovaj grad nudi brojne turističke atrakcije i znamenitosti koje će zadovoljiti sve vrste putnika.

Jedna od najpoznatijih atrakcija u Sarajevu je Baščaršija, stari dio grada koji je središte trgovačkog života. Na Baščaršiji možete prošetati kamenim ulicama, kupiti suvenire i tradicionalne proizvode, kao što su baklave i ćevapi, te posjetiti Gazi Husrev-begovu džamiju, jednu od najljepših džamija u Bosni i Hercegovini.

Ovoga puta odlučili smo se dobro odmoriti u Sarajevu i Mostaru u hotelu Hills s 5 zvjezdica i ALL INCLUSIVE wellnessom koji su garancija dobrog provoda!

Prošetati ćemo Baščaršijom, jesti poznate sarajevske ćevape, piti kafu i istražiti sve ljepote Bosanskohercegovačkog kraja!

Paket uključuje:
Prijevoz autobusom visoke turističke klase (TV, video, klima) na relaciji Prelog – Sarajevo – Mostar – Prelog
Jedno noćenje u dvokrevetnim deluxe sobama, u Hotelu Hills Sarajevo s pet zvjezdica*****
Bogati tradicionalni jutarnji doručak
Posjet prekrasnom Mostaru
Korištenje Wellness Spa & Health centra u hotelu – Unutarnji bazeni i 12 vrsta sauna
Razgled i pratnju po programu agencije s voditeljem putovanja
Osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana
Organizaciju i realizaciju putovanja
FIRST MINUTE CIJENA: 120,00 €
Cijena od 20.10. iznosi: 130,00 €
Paket ne uključuje:
Osobne troškove hrane i pića
Boravišnu pristojbu: 2 EUR
Paket putnog osiguranja (osiguranje od otkaza, osiguranje prtljage te dopunsko zdravstveno osiguranje)
Fakultativni izleti:
VRELO BUNE

Cijena: 13 EUR #TopDestinacija

*prijevoz do mjesta BLAGAJ i ulaznica u TEKIJU, gdje ćemo svjedočiti ČUDU PRIRODE i pogledati VRELO BUNE koje je TOP 3 najposjećenijih turističkih atrakcija u Bosni i Hercegovini.


NAPOMENA:

Sve rezervacije s cijenom od 120,00 EUR vrijede do 20.10. Nadalje je cijena 130,00 bez obzira na prethodnu rezervaciju (ukoliko ostane slobodnih mjesta).

Polazak:
PRELOG – 23:30 (DG Sport)
ČAKOVEC – 00:00 (Dvorana GOC-a, parking)
VARAŽDIN – 00:30 (Bus parking kod groblja)
ZAGREB – 01:00 (City Centar East – kod McDonaldsa)
Plan putovanja:

Polazak u petak u 23:00 sata iz Preloga i nastavak puta prema rasporedu putovanja.

Nastavak puta prema Zagrebu. Upoznavanje s voditeljem putovanja uz izlaganje plana i programa puta. Ugodnja vožnja kroz Hrvatsku i Bosnu uz gledanje filmova te kraćih pauza za odmor do prijestolnice Bosne i Hercegovine – Sarajeva. Dolazak u Sarajevo u jutarnjim satima. Slijedi panoramski razgled autobusom te orijentacijska šetnja s voditeljem putovanja BAŠČARŠIJOM kroz koju ćemo upoznati staru povijesnu jezgru, mostove na rijeci MILJACKI, PRINCIPOV MOST, VIJEĆNICU, KATEDRALU, DŽAMIJE … Obavezno ćemo probati SARAJEVSKE ĆEVAPE. Nakon obilaska slobodno poslijepodne za kupovinu ili ispijanje kavice u jednom od prekrasnih kafića na Baščaršiji.

Odlazak do prekrasnog HOTELA HILLS S PET ZVJEZDICA ⭐️ oko 14:00 sati i slobodan ostatak dana za druženje u SPA & WELLNESS CENTRU i kupanje u unutarnjim bazenima. Mogućnost večere uz nadoplatu u hotelu. Živa muzika nakon večere ili izlazak u jedan od brojnih kafića i klubova na Ilidži. Noćenje.

Doručak u hotelu. Slobodno vrijeme za posljednji posjet bazenu, pakiranje i CHECK OUT oko 10:00 sati. Odlazak u najljepše područje BIH. Slijedi fakultativni posjet BLAGAJU gdje ćemo svjedočiti ČUDU PRIRODE i pogledati VRELO BUNE koje je jedno od najposjećenijih turističkih atrakcija u Bosni i Hercegovini.

Nastavljamo do neodoljivog MOSTARA, grada smještenog na obalama rijeke Neretve koji je ujedno i gospodarsko središte Hercegovine. Po dolasku u grad odlazak u razgled staroga grada u pratnji voditelja putovanja: Bulevar – Sinagoga – Kriva ćuprija – mali most (prototip Starog mosta) – Tabačica džamija – Hamam – Stari Most – Kujundžiluk – Koski mehmed pašina džamija – Turska kuća – Karadžozbegova džamija. Nakon razgleda slobodno vrijeme za osobne programe, šetnju, fotografiranje te predlažemo odlazak u jednu od poznatih ćevabdžinica na ćevapčiće u somunu s kajmakom, pitu zeljanicu i kiselo mlijeko. Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme te polazak prema Međimurju. Ugodna vožnja uz filmove do povratka u Hrvatsku. Potpuno iskorišten dan. Dolazak u kasnim noćnim satima.

Plaćanje:

Putovanje mora biti plaćeno u cijelosti (100 %) najkasnije 7 dana prije putovanja. Uplate se mogu izvršiti virmanski ili internet bankarstvom.

Službena valuta BiH je Konvertibilna marka. (1 KM ~ 0,50 EUR)

Minimalni broj putnika potreban za organizaciju izleta: 40 osoba.

Ukoliko nema minimalnog broja putnika za organizaciju izleta, putnik će o tome biti obaviješten usmeno ili pismeno 3 dana prije putovanja.

Molimo da prije uplate aranžmana pročitate Ugovor i Opće uvjete  turističke agencije Potepuh navedene na službenim stranicama. Uplatom na račun AGENCIJE, pristali ste na uvjete objavljenim na službenim stranicama Potepuh.hr.

Za ovo putovanje potrebna je važeća osobna iskaznica!


Zahvaljujemo Vam na Vašem povjerenju i želimo Vam sretan put! ☺️

Upute za plaćanje:

Molimo Vas da putovanje uplatite na račun agencije:

Otvoren kod :
Privredna Banka Zagreb d.d., Čakovec
IBAN: HR 17234 0009 11108 67300

PRIMATELJ :
Potepuh j.d.o.o. za usluge i turistička agencija
Kalnička ulica 44, Podbrest
OPIS PLAĆANJA : Ime i prezime, destinacija putovanja
MODEL 00, POZIV NA BROJ : datum putovanja (bez točke)

Najljepša hvala!

Lokacija

130.00   

Rasprodano