KORISNIČKA PODRŠKA: +385 (98) 131 2364       info@potepuh.hr   

Krstarenje Jadranskim otocima – 8 DANA s polupansionom 🍹⛵🌞

Jadranski otoci, Hrvatska - Pogledaj na karti
 • 29.07.2023.
   -
  05.08.2022.
 • 05.08.2023.
   -
  12.08.2023.
 • Trajanje: 8 Dana
 • Polazak: Prelog, Čakovec, Varaždin, Zagreb
 • Grupa: 45 putnika
Description

Dosta Vam je dosadnog ljetovanja? 🤠

U najboljim ste godinama, ludi, puni pozitivne energije, željni avanture i razgleda hrvatskih bisera?🍹

Volite upoznavati novo društvo, sunčati se na palubi broda i piti koktele uz zalazak sunca?

NE TRAŽITE DALJE!

Organiziramo za Vas prijevoz, putovanje života i super ekipu na vrhuncu sezone! 🌞🌞🌞

VAŽNA NAPOMENA!

 • Cilj ovog putovanja je upoznati Hrvatske otoke, kupati se na predivnim plažama, lijepo se zabaviti u noćnom životu, istraživati skrivene uvalice, upoznati nove ljude i kulturu te ponijeti uspomene za cijeli život.
 • Brod je B kategorije, sastoji se od 18 kabina, 45 spavaćih kreveta i 5 zajedničkih WC-a i tuševa.
 • Sobe se prodaju po krevetu u dvokrevetnim (na kat) i trokrevetnim sobama (bračni plus na kat) u donjim i gornjim kabinama.
 • Svi kreveti na brodu se popunjavaju, nema privatnih kabina.
 • Ukoliko je nekome bitan luksuz i miran odmor, onda ovo nije aranžman za Vas!
 • Imamo ograničeni broj mjesta, stoga molimo da se prijave ljudi bez obzira na dob, s dobrom i pozitivnom energijom koji će se družiti, piti, plesati, uživati i kupati 8 dana na prekrasnim otocima Jadranske obale.
Paket uključuje:
Prijevoz autobusom visoke turističke klase (TV, video, klima) na relaciji Čakovec – Split – Čakovec
Sedam noćenja u dvokrevetnim ili trokrevetnim kabinama, na brodu B kategorije
Polupansion tijekom cijeloga tjedna (doručak i ručak u tri slijeda) na brodu
Piće dobrodošlice
Vodu za piće tijekom cijeloga putovanja
Licenciranog turističkog pratitelja + četveročlana posada
Posjet otocima: BOL – HVAR – KORČULA – MLJET – VIS  uz SPLIT i MAKARSKU
Animaciju od strane voditelja putovanja
Osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana
Organizaciju i realizaciju putovanja
FIRST MINUTE CIJENA: 650,00 €
Cijena od 01.06. iznosi: 700,00 €
Paket ne uključuje:
Osobne troškove hrane i pića
Ulaznice za razgled po želji (Nacionalni park Mljet, Night clubovi)
Lučke takse i boravišnu pristojbu = 40,00 € po osobi (obvezno)
Paket putnog osiguranja (osiguranje od otkaza, osiguranje prtljage te dopunsko zdravstveno osiguranje)
Fakultative:
“KAPETANSKA VEČERA”  – Tradicija je da se jednom u tjednu organizira kapetanska večera  na kojoj kapetan održi govor, ispriča priču o brodu i tradiciji plovidbe, ali se i zbliži s putnicima. Putnici koji žele prisustvovati mogu ostati na brodu, podružiti se s posadom, a šefica kuhinje će pripremiti domaću ribu ili neku drugu tipičnu dalmatinsku večeru.

➡️ Cijena: 30,00 € 

“PIRATE PIZZA PARTY” 

➡️ Cijena: 10,00 €


CIJENA ZA DONJE KABINE IZNOSI: 630,00 EUR

CIJENA ZA OSTALE KABINE IZNOSI: 650,00 EUR

Potpalublje se sastoji od:

 • šest kabina (5x dvokrevetnih na kat i 1x trokrevetna – bračni plus na kat)

Gornja kabina sastoji se od:

 • dvanaest kabina (4x dvokrevetnih na kat i 8x trokrevetnih – bračni plus na kat)

INFORMACIJE:

 • Plovidba je uvijek u jutarnjim satima kako bi svi koji žele posjetiti gradove u koje pristajemo imali što više vremena za razgledavanje i kupanje. Što se tiče trajanja i plovidbe, ovisi o uvjetima na moru, ali cijeli tjedan imamo 20 sati plovidbe, pa je neki prosjek 3-4 sata dnevno.
 • Imati ćemo naravno i svakodnevne SWIN STOP pauze u kojima se kupamo u uvalama po otocima ili u blizini plaža. Naravno, ako to vrijeme dozvoljava. Brod ima platformu predviđenu za ulazak u more.

Završno pismo sa svim informacijama šaljemo na e-mail, 48 sati prije putovanja!
*Satnice su podložne promjeni, ovisno o uvjetima na licu mjesta!


Nakon rezervacije putovanja, potrebno je uplatiti minimalno 200,00 avansa, a ostatak do 01.07.
Hvala na razumijevanju!

Polazak:
PRELOG – 02:00 (DG Sport)
ČAKOVEC – 02:30 (Dvorana GOC-a, parking)
VARAŽDIN – 03:00 (Parking kod groblja)
ZAGREB – 04:00 (Buzin, trgovački centar Supernova, na parkingu)
Plan putovanja:

Jutarnji polazak iz Preloga te nastavak puta prema Čakovcu, Varaždinu i Zagrebu. Vožnja u pravcu Splita, gdje se okupljamo na brodu, upoznajemo s posadom i krećemo u ljetnu avanturu.  Svaki dan na brodu će biti HAPPY HOUR kada će pića biti po jeftinijoj cijeni.

Nakon pića dobrodošlice, slijedi ručak na brodu i lagana plovidba prema Bolu. Slobodno vrijeme za istraživanje otoka, odlazak na jednu od najljepših plaža na svijetu – Zlatni rat i upoznavanje grupe. Kupanje u moru. Party. Noćenje.

Doručak na brodu. Plovidba prema Hvaru. Odmaranje i sunčanje na palubi uz otvoreni šank.

Otok Hvar, kralj među dalmatinskim otocima, poznat je od antike po svom važnom strateškom i nautičkom položaju, bogatstvu slojevitosti povijesnih razdoblja, kulturnim i prirodnim spomenicima i književnosti. Tu su vino i masline, pa će gost koji se želi približiti prirodi, radje otići u malu Hvarsku konobu, nego u najluksuzniji restoran. Probaće pravo domaće vino, umjesto čuvenog šampanjca, zapjevaće staru otočku pjesmu i zaboraviti na svakodnevnu rutinu. Tijekom vremena i života na otoku, tu se sačuvala oaza kulture, svjedočanstvo identiteta.

Hvar je centar noćnog života u ljetnim mjesecima, a obično se posjećuju Carpe Diem, Hula hula i slična mjesta koja su malo skuplja. Normalnije cijene imaju Nautika i Sidro, a oko 2 sata ujutro, manjim se brodovima zabava seli na Paklenjake. Naravno, ovo jako ovisi o klijenteli.

Ručak na brodu i slobodno vrijeme za istraživanje otoka. Tu su najbolji noćni provodi, stoga preporučamo svakako izlazak u večernjim satima. Kupanje, sunčanje, party. Noćenje.

Doručak na brodu. Plovidba prema Visu. Odmaranje i sunčanje na palubi uz otvoreni šank.

Otok Vis najistureniji je hrvatski otok s površinom od 90,3 km2. Hvarski ga kanal dijeli od otoka Hvara, a Biševski od otoka Biševa. Prekrasni hrvatski otok Korčula nalazi se 25 nautičkih milja istočno. Od talijanske je obale udaljen oko 60 milja.

Vis je oduvijek bio otok ribara i vinogradara. Komiža na otoku Visu smatra se kolijevkom ribarstva na Jadranu, a u minulim stoljećima komiški ribari bili su poznati u svim Mediteranskim lukama kao vrsni poznavaoci svoga zanata. Danas o slavnoj povijesti viškog ribarstva svjedoči Ribarski muzej u Komiži. Kaže se da su prvu vinovu lozu u Dalmaciji posadili stari Grci i da je posađena upravo na Viškom polju. Još je grčki pisac Agatarhid govorio da je vino s Visa u usporedbi sa svim drugima bolje. Najpoznatije autentično bijelo vino svakako je čuvena viška Vugava, koju možete probati u brojnim restoranima i vinskim podrumima na otoku Visu.

Također, iz Visa se može organizirati ili pronaći lokalni autobus koji vodi do plaže Stinive, koja je nekoliko puta proglašavana najljepšom u Europi.

Ručak na brodu i slobodno vrijeme za istraživanje otoka. Kupanje, sunčanje, party. Noćenje.

Doručak na brodu. Plovidba prema Korčuli. Odmaranje i sunčanje na palubi uz otvoreni šank.

Korčula je povijesni utvrđeni grad na istočnoj obali otoka Korčule.
Stari grad je okružen zidinama, a ulice su raspoređene u riblje kosti omogućujući slobodno strujanje zraka, ali i štiteći od jakih vjetrova.
Od značajnijih povijesnih znamenitosti navest ćemo gotičko-renesansnu katedralu Svetog Marka, gradsku vijećnicu, te masivne gradske zidine, kao i franjevački samostan iz 15. st. s prekrasnim manastirom na otoku Badija.

Ručak na brodu i slobodno vrijeme za istraživanje otoka. Korčula ima nešto manji izbor noćnog života, stoga će vjerojatno tu biti organizirana KVIZ VEČER. Preporučamo razgled otoka. Kupanje, sunčanje, party. Noćenje.

Doručak na brodu. Plovidba prema otoku Mljetu. Odmaranje i sunčanje na palubi uz otvoreni šank.

Mljet, najljepši i najšumovitiji otok Jadrana, jedan je od najatraktivnijih bisera Mediterana. Izdvojen i nedirnut, otok mistike, maslina, vinove loze i bogatih šuma idealan je za istraživanje bogate flore i faune te za spokojno uživanje u ljepoti netaknute prirode.

Spominje se još u četvrtom stoljeću prije Krista u grčkim spisima, a brojni nalazi grčkih amfora i potopljenih brodova uz mljetske obale svjedoče da su se grčki pomorci zadržavali na mljetskim obalama tijekom puta.
Nacionalni park Mljet obuhvaća veći dio otoka; nekoliko naselja, dva slana jezera – Veliko i Malo jezero, benediktinski samostan na otočiću Svete Marije, a u Polačama se nalazi najbolje prirodno sidrište cijelog Jadrana.

Iz ilirskog razdoblja sačuvane su mnoge utvrde – gradci i grobovi, a najbolje su sačuvani oni na brdu Veliki gradac Velikog jezera i gradac od Vodica, poviše izvora Vodice kod Babina Polja. Rimska palača, koja je po veličini odmah iza Dioklecijanove palače u Splitu i arene u Puli, spada u vrijedne baštine otoka Mljeta.

Preporučamo obilazak Nacionalnog parka MLJET, uz moguće rentanje bicikla. Ovdje se u pravilu uvijek održava KAPETANSKA VEČERA i druženje putnika s posadom.

Ručak na brodu i slobodno vrijeme za istraživanje otoka. Kupanje, sunčanje, party. Noćenje.

Doručak na brodu. Plovidba prema Makarskoj. Odmaranje i sunčanje na palubi uz otvoreni šank.

Makarska je jedno od najpoznatijih turističkih odredišta hrvatskog priobalja, privlačno zbog svojih prirodnih i klimatskih karakteristika, raznolike turističke ponude i gostoljubivih domaćina.

Park Prirode Biokovo zanimljivo je izletište, pogodno za ozbiljnije pješačke ture, ali i za upoznavanje s raznolikim biljnim i životinjskim svijetom za koji se brinu uprava Parka prirode, lovačka društva i planinari. Trajektnom vezom Makarska je povezana s otokom Bračem, a tijekom ljetnih mjeseci katamaranskom linijom i brojnim izletničkim brodovima s ostalim otocima i gradovima. (Mogućnost odlaska na Skywalk Biokovo).

ODLIČAN NOĆNI ŽIVOT! Mnoštvo klubova, koncerata i mladih partijanera. Ručak na brodu i slobodno vrijeme za istraživanje grada. Kupanje, sunčanje, party. Noćenje.

Doručak na brodu. Plovidba prema Splitu. Odmaranje i sunčanje na palubi uz otvoreni šank.

Split je najveći grad u Dalmaciji, te po broju stanovnika i drugi najveći grad u Hrvatskoj, a predstavlja gospodarsko i kulturno središte Dalmacije.

Punih 17 stoljeća traje priča o Splitu, još otkako je rimski car Dioklecijan odlučio baš na tom poluotoku blizu velikog rimskog grada Salone izgraditi palaču u kojoj bi u miru proveo posljednje godine svoga života. U tih 1700 godina Palača je polako postajala i postala grad, koji danas mami bogatom tradicijom, veličanstvenom poviješću, ljepotom prirodne i kulturne baštine.

Dioklecijanova palača i cijela povijesna jezgra Splita na spisku su svjetske baštine UNESCO – a još od 1979., i to ne samo zbog izvanredne očuvanosti same Palače, nego bar jednako zbog toga što Palača i njezin grad (ili grad i njegova Palača, kako vam drago) i dalje žive punim životom.

Preporučamo razgled grada, kavicu na rivi ili walking turu s lokalnim vodičem ako Vas zanima povijest. Ručak na brodu i slobodno vrijeme za istraživanje grada. Kupanje, sunčanje, party. ZAVRŠNI PARTY NA BRODU! Noćenje.

Doručak na brodu. Pakiranje stvari i odlazak s broda, prepuni uspomena, avantura, novih poznanstava, a možda započne i koja ljubavna veza.

Ukrcaj stvari u autobus i dva sata slobodnog vremena za posljednji razgled grada. Odlazak prema Međimurju. Dolazak u večernjim satima.

Plaćanje:

Putovanje mora biti plaćeno u cijelosti (100 %) najkasnije 25 dana prije putovanja. Uplate se mogu izvršiti virmanski ili internet bankarstvom.

Minimalni broj putnika potreban za organizaciju izleta: 40 putnika.

Ukoliko nema minimalnog broja putnika za organizaciju izleta, putnik će o tome biti obaviješten usmeno ili pismeno 15 dana prije putovanja.

Molimo da prije uplate aranžmana pročitate Ugovor i Opće uvjete turističke agencije Potepuh navedene na službenim stranicama. Uplatom na račun AGENCIJE, pristali ste na uvjete objavljenim na službenim stranicama Potepuh.hr.

Za ljetna putovanja vrijede sljedeća prava:

Ukoliko Putnik otkaže aranžman za putovanje, Potepuh j.d.o.o. od ukupne cijene aranžmana na ime naknade štete zadržava sljedeći iznos:

 • više od 30 dana prije polaska: 30 % cijene aranžmana
 • od 29 do 22 dana prije polaska: 40 % cijene aranžmana
 • od 21 do 15 dana prije polaska: 80 % cijene aranžmana
 • od 14 do 0 dana prije polaska: 100 % cijene aranžmana
 • nakon polaska: 100 % cijene aranžmana

Službena valuta je Euro.

Za ovo putovanje potrebna je važeća osobna iskaznica ili putovnica!


Zahvaljujemo Vam na Vašem povjerenju i želimo Vam sretan put! ☺️

Upute za plaćanje:

Molimo Vas da putovanje uplatite na račun agencije:

Otvoren kod :
Privredna Banka Zagreb d.d., Čakovec
IBAN: HR 17234 0009 11108 67300

PRIMATELJ :
Potepuh j.d.o.o. za usluge i turistička agencija
Kalnička ulica 44, Podbrest
OPIS PLAĆANJA : Ime i prezime, destinacija putovanja
MODEL 00, POZIV NA BROJ : datum putovanja (bez točke)

Najljepša hvala!

Lokacija

700.00   

Rasprodano