KORISNIČKA PODRŠKA: +385 (98) 131 2364       info@potepuh.hr   

Dragulji Dalmacije: DUBROVNIK & ELAFITSKI OTOCI – 4 dana 🌞⛵️

Dubrovnik, Hrvatska - Pogledaj na karti
  • 23.06.2022.
     -
    26.06.2022.
  • Trajanje: 4 Dana
  • Polazak: Čakovec, Varaždin, Zagreb
  • Grupa: 40 putnika
Description

Još u 19. stoljeću, slavni pjesnik Lord Byron napisao je kako je grad biser Jadranskog mora, a njegov kolega George Bernard Shaw jednom je rekao: “Tko traži raj na zemlji, trebao bi posjetiti Dubrovnik”…

Dubrovnik je posljednjih godina postao istaknuto turističko središte na karti svijeta. Malo tko danas nije čuo za ovaj grad, a u prilog popularnosti mu ide i činjenica da su se upravo na njegovim ulicama snimale i neke od najpoznatijih scena u svijetu filmova i serija. Naravno, najistaknutija od njih je Game of Thrones (Igre prijestolja) čije su se glumice i glumci iz sezone u sezonu rado vraćali u ovaj raj na Zemlji. Uz to, tko se upoznao s poviješću ovog grada, mogao ga je samo još više zavoljeti jer neke stvari koje su se događala na ovom prostoru uistinu su hvalevrijedne i fascinantne.

(Photography: Pixabay – cedlambert)

Paket uključuje:
Prijevoz autobusom visoke turističke klase na relaciji Čakovec – Šibenik – Zaton – Dubrovnik – Tučepi – Čakovec
Tri noćenja u dvokrevetnim sobama, u HOTELU “Villa Paradiso 2” s četiri zvjezdice u Zatonu, svega pet kilometara od Dubrovnika, Vrijednost više: Najljepši zalazak sunca na Jadranskoj obali 🌞
Tri polupansiona, Doručak i Večera
Izlet u UNESCO-ove gradove Svjetske baštine Šibenik i Dubrovnik
Wellness centar u hotelu (vanjski bazen s pogledom na Elafitske otoke)
Kupanje u Tučepima
Licenciranog lokalnog vodiča u Dubrovniku
Licenciranog turističkog pratitelja
Osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana
Organizaciju i realizaciju putovanja

LAST MINUTE CIJENA: 1490,00 kuna  #TopPonuda

Paket ne uključuje:
Osobne troškove hrane i pića
Izlet na Elafitske otoke uz neograničeno piće i ručak na cjelodnevnom izletu
Skywalk Biokovo uz prijevoz minibusom i ulaznicu za PP Biokovo
Paket putnog osiguranja (osiguranje od otkaza, osiguranje prtljage te dopunsko zdravstveno osiguranje)
Polazak:
DONJA DUBRAVA – 01:10 (INA benzinska)
PRELOG – 01:30 (DG Sport)
ČAKOVEC – 02:00 (Dvorana GOC-a, parking)
VARAŽDIN – 02:20 (Parking kod Špara, na Banfici)
ZAGREB – 03:30 (Buzin, trgovački centar Supernova, na parkingu)
Plan putovanja:

Polazak u 1:30 sati iz Preloga te nastavak puta prema ZAGREBU. Vožnja ugodnim turističkim autobusom kroz Zagreb i Karlovac uz zanimljive informacije voditelja putovanja. Noćno spavanje uz povremene pauze. Prva stanica je u najstarijem samorodnom hrvatskom gradu na jadranskoj obali – ŠIBENIKU. Šibenik je grad sjeverne Dalmacije, smješten na ušću rijeke Krke u Jadransko more. Glavni je grad Šibensko-kninske županije i po prvi se put spominje 1066. godine u povelji kralja Petra Krešimira IV., zbog čega se često naziva i Krešimirovim gradom. Službeni status grada koji dobiva u 13. stoljeću glavni je razlog početka gradnje njegovog glavnog simbola, KATEDRALE SV. JAKOVA, čuvene građevine uvrštene na UNESCO-ov popis spomeničke baštine.

Krešimirov grad prvi je grad u svijetu koji je dobio javnu rasvjetu na izmjeničnu struju te je još poznat i kao rodni grad košarkaškog Mozarta, DRAŽENA PETROVIĆA. Tamo ćemo napraviti kratki razgled grada, pogledati najvažnije znamenitosti, popiti kavicu, nešto pojesti i krenuti dalje prema jugu. Ukrcati ćemo se na autobus i poći prema našem krajnjem odredištu – ZATONU (DUBROVNIKU). Slijedi prijava u HOTEL “VILLA PARADISO 2” oko 14:00 sati te slijedi slobodan ostatak dana za odmor, wellness i uživanje u morskome zraku. Večera. Party uz upoznavanje na gornjem bazenu. Noćenje.

Doručak u hotelu. Slobodan dan za kupanje u moru, na bazenu ili mogućnost cjelodnevnog fakultativnog izleta na ELAFITSKE OTOKE. Provedite dan na izletu brodom do Elafita i posjetite tri otoka u blizini Dubrovnika: Koločep, Lopud i Šipan. Uživajte u vožnji brodom, istražite otoke, uživajte u prekrasnoj prirodi i plivanju u čistom Jadranskom moru. Šetajte, odmarajte se ležeći na plaži i opustite se u prekrasnom ambijentu. Uživajte u ručku na brodu. Možete izabrati riblji, mesni ili vegetarijanski meni. Provedite nezaboravan dan na otocima koji su poznati kao posljednje oaze netaknute očuvane prirode na Mediteranu.

Cjelodnevno kupanje i uživanje na brodu u kojem imate neograničeno piće – vino i sokove. Gornja paluba je rezervirana za muziku i party i sunčanje dok se dolje u hladu može bezbrižno promatrati savršeno čisto more u kojem ćemo se kupati na nekoliko lokacija. Dolazak u hotel u večernjim satima te slijedi večera i odmor u sobama ili šetnja okolicom. Slobodno vrijeme za druženje na terasi s ekipom. Noćenje.

Doručak u hotelu. Slobodno vrijeme za prijepodnevno kupanje i odmor. Slijedi odlazak na poslijepodnevni izlet u DUBROVNIK (10 minuta vožnje), jadranski dragulj koji je poznati i kao grad – muzej te je pod zaštitom UNESCO-a, a više je puta proglašavan NAJLJEPŠIM GRADOM NA JADRANU. Iskrcaj u blizini Pila, odakle krećemo u obilazak Starog grada s lokalnim vodičem koji će nas upoznati s povijesnim znamenitostima Orlandov stup – Katedrala s relikvijama sv. Vlahe – Palača Sponza – Dominikanski samostan – Knežev dvor – Crkva sv. Ignacija – Revelin… Nakon razgleda grada, SLOBODNO VRIJEME za uživanje, kupnju suvenira, obilazak dubrovačkih zidina (individualno, uz doplatu na licu mjesta) ili nekih od mnogobrojnih muzeja. Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme te odlazak prema hotelu. Večera. Slobodno vrijeme za druženje na terasi s ekipom. Noćenje.

Doručak u hotelu. Priprema za lagani check out. Odjava iz hotela u 10:00 sati i odlazak do prekrasnih TUČEPA na kupanje ili na fakultativni izlet minibusom na SKYWALK BIOKOVO! Hodanje po oblacima na Biokovu, nevjerojatna nova šetnica jedinstvena je u Hrvatskoj, ali i Europi. Sagrađena je na visini od 1228 metara, a zovu je i “Pogled od milijun dolara”. Ispred Vas biti će pogled na srednjodalmatinske otoke te čak i do Italije, a ispod nogu kristalno čisti stakleni pod s više od stotinu metara provalije. Kroz sami Park prirode BIOKOVO možete vidjeti divlje konje, magarce, poskoke te po želji kupiti neke od domaćih proizvoda kao što su rakija ili med. Sami izlet traje nekih tri sata, a za to vrijeme ostatak ekipe ima predviđeno slobodno vrijeme u TUČEPIMA na POSLJEDNJEM KUPANJU ili šetnju Jadranskom obalom. Tuširanje s čistom vodom na plaži. Okupljanje grupe u dogovoreno i vrijeme i odlazak prema Međimurju oko 17:00 sati. Dolazak u noćnim satima.

Plaćanje:

Putovanje mora biti plaćeno u cijelosti (100 %) najkasnije 7 dana prije putovanja. Uplate se mogu izvršiti virmanski ili internet bankarstvom.

Minimalni broj putnika potreban za organizaciju izleta: 40 osoba.

Ukoliko nema minimalnog broja putnika za organizaciju izleta, putnik će o tome biti obaviješten usmeno ili pismeno 3 dana prije putovanja.

Molimo da prije uplate aranžmana pročitate Ugovor i Opće uvjete turističke agencije Potepuh navedene na službenim stranicama. Uplatom na račun AGENCIJE, pristali ste na uvjete objavljenim na službenim stranicama Potepuh.hr.


Zahvaljujemo Vam na Vašem povjerenju i želimo Vam sretan put! ☺️

Upute za plaćanje:

Molimo Vas da putovanje uplatite na račun agencije:

Otvoren kod :
Privredna Banka Zagreb d.d., Čakovec
IBAN: HR 17234 0009 11108 67300

PRIMATELJ :
Potepuh j.d.o.o. za usluge i turistička agencija
Kalnička ulica 44, Podbrest
OPIS PLAĆANJA : Ime i prezime, destinacija putovanja
MODEL 00, POZIV NA BROJ : datum putovanja (bez točke)

Najljepša hvala!

Lokacija

Original price was: 237.57 €.Current price is: 197.76 €.  

Rasprodano