KORISNIČKA PODRŠKA: +385 (98) 131 2364       info@potepuh.hr   

💎 DRAGULJI DALMACIJE: Dubrovnik, Split, Trogir i Pelješac – 4 dana 🌞🌞

Dubrovnik, Hrvatska - Pogledaj na karti
  • 30.05.2024.
     -
    02.06.2024.
  • Trajanje: 4 Dana
  • Polazak: Prelog, Čakovec, Varaždin, Zagreb
  • Grupa: 40 putnika
Description

Još u 19. stoljeću, slavni pjesnik Lord Byron napisao je kako je grad biser Jadranskog mora, a njegov kolega George Bernard Shaw jednom je rekao: “Tko traži raj na zemlji, trebao bi posjetiti Dubrovnik”…

Dubrovnik je posljednjih godina postao istaknuto turističko središte na karti svijeta. Malo tko danas nije čuo za ovaj grad, a u prilog popularnosti mu ide i činjenica da su se upravo na njegovim ulicama snimale i neke od najpoznatijih scena u svijetu filmova i serija. Naravno, najistaknutija od njih je Game of Thrones (Igre prijestolja) čije su se glumice i glumci iz sezone u sezonu rado vraćali u ovaj raj na Zemlji. Uz to, tko se upoznao s poviješću ovog grada, mogao ga je samo još više zavoljeti jer neke stvari koje su se događala na ovom prostoru uistinu su hvale vrijedne i fascinantne.

(Photography: Pixabay – cedlambert)

Paket uključuje:
Prijevoz autobusom visoke turističke klase na relaciji Čakovec – Trogir – Pelješac – Split – Čakovec
Tri noćenja u dvokrevetnim sobama, u VRHUNSKOME HOTELU s četiri zvjezdice u Neumu, Booking ocjena 9.2
Tri buffet doručka s pogledom na Pelješki most
Izlet u UNESCO-ove gradove Svjetske baštine Trogir i Split
Potpuni All Inclusive wellness u hotelu (unutarnji bazen, vanjski bazen, jacuzzi, saune)
Stručne lokalne vodiče
Licenciranog turističkog pratitelja
Osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana
Organizaciju i realizaciju putovanja
FIRST MINUTE CIJENA: 250,00 €
Uplate od 01.05. iznose: 280,00 €
Paket ne uključuje:
Osobne troškove hrane i pića
Boravišnu pristojbu u hotelu = 5,00 € /osobi (obvezno)
Tri večere u hotelu = 20,00 € (po želji)
Izlet u Dubrovnik = 20,00 € (po želji)
Paket putnog osiguranja (osiguranje od otkaza, osiguranje prtljage te dopunsko zdravstveno osiguranje)
Polazak:
PRELOG – 03:00 (DG Sport)
ČAKOVEC – 03:30 (Dvorana GOC-a, parking)
VARAŽDIN – 04:00 (Parking kod groblja)
ZAGREB – 05:00 (Buzin, trgovački centar Supernova, kod McDonaldsa na parkingu)

*Satnica varira 5-10 minuta, ovisno o gužvi u prometu. Hvala na razumijevanju!

Plan putovanja:

Polazak u 3:00 sata iz Preloga te nastavak puta prema NEUMU. Vožnja ugodnim turističkim autobusom kroz Zagreb i Karlovac uz zanimljive informacije voditelja putovanja.

Prva stanica je u jednom od najljepših gradova na Jadranu – TROGIRU. Ono što je svakako najzanimljivije iz povijesti Trogira jest činjenica da je ovo prvi grad u Europi koji je imao svoju vlastitu ljekarnu, otvorenu već 1271. godine. Vizurom Trogira dominira katedrala sv. Lovre koja je jedan od najznamenitijih trogirskih spomenika, a cijela jezgra starog grada uvrštena je na UNESCO-v popis Svjetske baštine, kao primjer odlično očuvanog romaničkog otočnog grada. Prošetati ćemo sat vremena ovim prelijepim gradom nevjerojatne povijesti te se ukrcati na autobus i poći prema našem krajnjem odredištu – NEUMU.

Slijedi prijava u odličan hotel s 4**** te slobodno popodne za more, wellness i uživanje u morskome zraku. Noćenje u hotelu.

Doručak u hotelu. Dan za vlastite aktivnosti ili odlazak na fakultativni poludnevni izlet prema DUBROVNIKU, jadranskome dragulju koji je poznati i kao grad – muzej te je pod zaštitom UNESCO-a, a više je puta proglašavan NAJLJEPŠIM GRADOM NA JADRANU. Iskrcaj na Pilama gdje krećemo u obilazak Starog grada s lokalnim vodičem koji će nas upoznati s povijesnim znamenitostima Orlandov stup – Katedrala s relikvijama sv. Vlahe – Palača Sponza – Dominikanski samostan – Knežev dvor – Crkva sv. Ignacija – Revelin… Nakon razgleda grada, SLOBODNO VRIJEME za ručak, kupnju suvenira, obilazak dubrovačkih zidina ili odlazaK žičarom na Srđ. Moguće kupanje na COPACABANI. Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme te odlazak prema hotelu. Slobodna večer za wellness ili druženje na terasi s ekipom. Noćenje u hotelu.

Doručak u hotelu. Slobodno jutro za vlastite programe i kupanje, pa oko podneva krećemo autobusom na jednu odličnu pješčanu plažu (Pelješki Maldivi). Popodnevno kupanje. Polazak prema hotelu u ranim večernjim satima. Party na plaži ili druženje u hotelu. Noćenje u hotelu.

Doručak u hotelu. Odjava s recepcije. Odlazak do najvećeg grada Dalmacije i drugog najvećeg hrvatskog grada – SPLITA. Split je grad bogatog kulturnog i povijesnog naslijeđa, grad umjetnosti i raskošne arhitekture, sporta i pjesme, a za one koji ga prvi puta posjećuju zasigurno predstavlja pravi doživljaj. Također, jedna od zanimljivosti jest da Split ponosno drži titulu grada s najvećim brojem olimpijskih medalja po stanovniku. Brojni poznati sportaši rođeni su upravo u Splitu, a među najistaknutijim imenima su Tonči Kukoč, Dino Rađa, Ivano Balić, Blanka Vlašić, Goran Ivanišević, Mario Ančić, Nikola Pilić, Aljoša Asanović, Đurđica Bjedov te brojni drugi.

Razgledati ćemo središte grada s licenciranim lokalnim vodičem koji će nam pokazati Dioklecijanovu Palaču, najznačajniju kulturnu turističku atrakciju Splita izgrađenu još za vrijeme cara Dioklecijana, Splitski Peristil koji se smatra najljepšim trgom u Splitu, ali i jednim od najljepših u cijeloj Hrvatskoj, pa čak i u Europi, Zlatna Vrata, najljepši ulaz u Dioklecijanovu palaču, skoro pa su potpuno očuvana, Kip Grgura Ninskog, koji se nalazi u blizini Zlatnih Vrata, majstorsko je djelo Ivana Meštrovića, najpoznatijeg hrvatskog kipara te za kraj prošetati najpoznatijom šetnicom, Splitskom rivom koja je mjesto romantičnih šetnji, prvih ljubavi i druženja. Slobodno vrijeme za ručak i kupnju suvenira. Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme te polazak prema Čakovcu. Dolazak u noćnim satima.

Plaćanje:

Putovanje mora biti plaćeno u cijelosti (100 %) najkasnije 7 dana prije putovanja. Uplate se mogu izvršiti virmanski ili internet bankarstvom.

Minimalni broj putnika potreban za organizaciju izleta: 40 osoba.

Ukoliko nema minimalnog broja putnika za organizaciju izleta, putnik će o tome biti obaviješten usmeno ili pismeno 5 dana prije putovanja.

Završno pismo dostavljamo na e-mail 48h prije putovanja!

Molimo da prije uplate aranžmana pročitate Ugovor i Opće uvjete turističke agencije Potepuh navedene na službenim stranicama. Uplatom na račun AGENCIJE, pristali ste na uvjete objavljenim na službenim stranicama Potepuh.hr.

Zahvaljujemo Vam na Vašem povjerenju i želimo Vam sretan put! ☺️

Upute za plaćanje:

Molimo Vas da putovanje uplatite na račun agencije:

Otvoren kod :
Privredna Banka Zagreb d.d., Čakovec
IBAN: HR 17234 0009 11108 67300

PRIMATELJ :
Potepuh j.d.o.o. za usluge i turistička agencija
Kalnička ulica 44, Podbrest
OPIS PLAĆANJA : Ime i prezime, destinacija putovanja
MODEL 00, POZIV NA BROJ : datum putovanja (bez točke)

Najljepša hvala!

Lokacija

Original price was: 270.00 €.Current price is: 250.00 €.  

Ukupno
Options total
Grand total

Moguće rezervirati do: 1. 06. 2024.

Broj putnika

Unesite broj putnika za koje želite rezervirati putovanje: