KORISNIČKA PODRŠKA: +385 (98) 131 2364       info@potepuh.hr   

Čarolija Adventa u Opatiji + Festival čokolade 🎄🎀🍪

Opatija, Hrvatska - Pogledaj na karti
  • 04.12.2021.
  • 05.12.2021.
  • Trajanje: 1 Dan
  • Polazak: Čakovec, Varaždin, Zagreb
  • Grupa: 40 putnika
Description

Doživite najljepši Advent uz more u bajkovitoj atmosferi grada Opatije. Dođite, prošećite prekrasno okićenim gradom i provedite božićne blagdane za pamćenje! 🎁🎄

Zima će Opatiju i ove godine odjenuti u raskošno adventsko ruho. Najromantičniji i najsvečaniji dio godine najbolja je prilika za upoznavanje ove poznate europske destinacije u jedinstvenoj atmosferi. Vrijeme je to u kojem se blagdanska čarolija osjeti u svakom kutku grada i čini svaki doživljaj nezaboravnim. Stotine tisuća lampica i predivnih dekoracija tijekom Adventa pretvaraju Opatiju u zimsku bajku.

Najslađa opatijska manifestacija predstavlja najbolje domaće i međunarodne čokoladne brendove, ali i male specijalizirane proizvođače originalnih slastica od čokolade. Izložbeni i prodajni dio Festivala čokolade smješten je u centru Gervais gdje svaki proizvođač u svome prostoru predstavlja ono najkvalitetnije iz svoje ponude, no atraktivni programi poput radionica, predavanja, degustacija, koncerata i izložbi vezanih uz čokoladu održavaju se u svim opatijskim hotelima i restoranima, ali i umjetničkim galerijama, izložbenim paviljonima, te muzejskim i školskim prostorima. 🧇🧁🍰🍪

Paket uključuje:
Prijevoz turističkim autobusom visoke kvalitete na relaciji Prelog – Opatija – Prelog
Cjelodnevni boravak na najljepšom Adventu uz more u Hrvatskoj
Posjet i degustaciju na 15. Festivalu Čokolade u restoranima po izboru
Degustaciju kuhanog vina
Licenciranog turističkog pratitelja
Osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana
Organizaciju i realizaciju putovanja

LAST MINUTE CIJENA: 200,00 kuna

Paket ne uključuje:
Osobne troškove hrane i pića
Paket putnog osiguranja (osiguranje od otkaza, osiguranje prtljage te dopunsko zdravstveno osiguranje)

COVID POTVRDE TRENUTNO NISU POTREBNE!

Polazak:
DONJA DUBRAVA – 08:20 (INA benzinska)
PRELOG – 08:30 (DG Sport)
MALA SUBOTICA – 08:45 (Božo Pub)
ČAKOVEC – 09:00 (Dvorana GOC-a, parking)
VARAŽDIN – 09:15 (Parking kod Špara, na Banfici)
ZAGREB – 10:40 (Buzin, Supernova, McDonalds – parking)
Plan putovanja:

Polazak u 08:30 sati iz Preloga te nastavak puta prema Čakovcu i Zagrebu. Upoznavanje s pratiteljem putovanja. Vožnja udobnim turističkim autobusom do Opatije uz dobro društvo i povremena stajanja za pauzu. U ranim popodnevnim satima dolazimo u OPATIJU, omiljenom okupljalištu austrougarske aristokracije. Po dolasku u Opatiju, očekuje Vas šetnja carskim gradom i upoznavanje ljepota Opatije: (ŠETALIŠTE SLAVNIH – LUNGOMARE – CRKVA SV. JAKOVA – UMJETNIČKI PAVILJON JURAJ ŠPORER – HOTEL KVARNER – VILLA ANGIOLINA). Slijedi slobodno popodne za individualne programe i uživanje u jedinstvenom božićnom ugođaju kakvog možete vidjeti samo u filmovima. Svakako preporučamo šetnju Lungomareom do Voloskog ili pak šetnju Opatijom i uživanje u predivnim parkovima ili pak posjet FESTIVALU ČOKOLADE u brojnim restoranima te u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner.

Opatijski je Advent »top«! Sve je čarobno dekorirano, a postavljeno je čitavo »more« svjetlosnih atrakcija, tako da se svi koji to požele, uz pridržavanje epidemioloških mjera, mogu pridružiti neobičnoj predblagdanskoj šetnji gradom i otkrivati tajne » Najljepšeg Adventa uz more«. Dočekat će Vas čak 20 kilometara lampica, više od 10.000 različitih dekorativnih elemenata i poseban ugođaj na čak 19 adventskih lokacija. Nije ih teško pronaći, jer Opatija doslovce »blista« i teško je reći što je od svega ponuđenog najljepše.

Od 3. do 5. prosinca posjetitelji sajma „Čokoladna čarolija“ moći će kušati neodoljive delicije dvadesetak domaćih i stranih proizvođača, ali i doživjeti još mnoga „slatka iznenađenja“ koja su pripremili organizatori. Bit će to jedinstvena prilika za uživanje u unikatnim slasticama koje se, izuzev u specijaliziranim trgovinama prisutnih „craft“ čokolatera, mogu kupiti samo na ovom sajmu.

U sklopu sajma „Čokoladna čarolija“ svaki proizvođač u svome prostoru predstavlja ono najkvalitetnije iz svoje ponude, no atraktivni programi poput radionica, predavanja, degustacija i koncerata vezanih uz čokoladu održavaju se u brojnim opatijskim hotelima i restoranima.

Okupljanje grupe oko 19:00 sati i odlazak prema Međimurju.

Plaćanje:

Putovanje mora biti plaćeno u cijelosti (100 %) najkasnije 7 dana prije putovanja! Uplate se mogu izvršiti virmanski ili internet bankarstvom.

Putovanje će biti održano u skladu s preporukama HZJZ!

Minimalni broj putnika potreban za organizaciju izleta: 40 osoba.

Ukoliko nema minimalnog broja putnika za organizaciju izleta, putnik će o tome biti obaviješten usmeno ili pismeno 7 dana prije putovanja.

Sukladno preporukama HZJZ, molimo Vas da na izlet ponesete maske te da ih nosite na licu za vrijeme vožnje. Na ulazu u autobus, potrebno je dezinficirati ruke. Agencija će osigurati potrebne dezinficijense za ruke.

Molimo da prije uplate aranžmana pročitate Ugovor i Opće uvjete turističke agencije Potepuh navedene na službenim stranicama. Uplatom na račun AGENCIJE, pristali ste na uvjete objavljenim na službenim stranicama Potepuh.hr.


Zahvaljujemo Vam na Vašem povjerenju i želimo Vam sretan put! ☺️

Upute za plaćanje:

Molimo Vas da putovanje uplatite na račun agencije:

Otvoren kod :
Privredna Banka Zagreb d.d., Čakovec
IBAN: HR 17234 0009 11108 67300

PRIMATELJ :
Potepuh j.d.o.o. za usluge i turistička agencija
Kalnička ulica 44, Podbrest
OPIS PLAĆANJA : Ime i prezime, destinacija putovanja
MODEL 00, POZIV NA BROJ : datum putovanja (bez točke)

Najljepša hvala!

Lokacija

Original price was: 33.18 €.Current price is: 30.53 €.  

Rasprodano