KORISNIČKA PODRŠKA: +385 (98) 131 2364       info@potepuh.hr   

Advent u BEČU: Blagdanska čarolija vraća se u punom sjaju 💖🎄✨

Budimpešta, Mađarska - Pogledaj na karti
  • 23.12.2023.
  • Trajanje: 1 Dan
  • Polazak: Prelog, Čakovec, Varaždin
  • Grupa: 40 putnika
Description

Od sredine studenog do kraja prosinca milijuni posjetitelja iz Austrije i inozemstva uživaju u čarima bečkog Adventa. Trgovi i brojne druge lokacije u gradu prožete su božićnim pjesmama, mirisima punča i medenjaka te svjetlošću božićnih lampica.

Najpoznatiji je i najstariji adventski sajam u Beču onaj ispred zgrade gradske vijećnice, takozvani „Christkindlmarkt”, koji se ove godine održava od 15. studenog do 23. prosinca. Na 152 štanda posjetitelji mogu pronaći najukusnije delikatese, tople napitke i kreativne predmete ručne izrade.

Drvce ukrašeno dvjema stotinama svjetlećih srca u parku kod gradske vijećnice pravi je magnet za posjetitelje te savršen kutak za fotografiranje i romantične sastanke. (journal.hr)

Paket uključuje:
Prijevoz autobusom visoke turističke klase na relaciji Čakovec – Beč – Čakovec
Posjet najboljem Adventu u Austriji
Licenciranog turističkog pratitelja
Razgled Beča prema programu s voditeljem putovanja
Osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana
Organizaciju i realizaciju putovanja
FIRST MINUTE CIJENA: 40,00 €
Cijena od 25.11. iznosi: 45,00 €
Paket ne uključuje:
Osobne troškove hrane i pića
Paket putnog osiguranja (osiguranje od otkaza, osiguranje prtljage te dopunsko zdravstveno osiguranje)
Javni prijevoz (obavezan, zbog gradskih gužvi)
Polazak:
PRELOG – 05:00 (DG Sport)
VARAŽDIN – 05:30 (Kod groblja)
ČAKOVEC – 06:00 (Dvorana GOC-a, parking)

* Satnica može varirati 5-10 minuta, ovisno o gužvi u prometu. Hvala na razumijevanju!

Plan putovanja:

Adventski sajmovi u Europi imaju dugu tradiciju i vrlo su popularni. Austrijski su posebno omiljeni i posjećeni. Najpoznatiji je svakako bečki adventski sajam. Svake godine ova prava blagdanska čarolija privuče oko 3 milijuna posjetitelja.

Polazak u 5:00 sati iz Preloga te nastavak puta prema Varaždinu i Čakovcu uz prelazak preko Murskog Središća do slovenske granice. Nakon upoznavanja grupe sa pratiteljem putovanja, slijedi ugodna vožnja kroz Sloveniju i Mađarsku, sve do veličanstvenog glavnog grada Austrije i desetog po redu najvećeg grada u Europskoj Uniji. BEČ je poznat kao grad bogatog, kulturnog i povijesnog naslijeđa, grad umjetnosti i raskošne arhitekture, sporta i pjesme, a za one koji ga prvi puta posjećuju zasigurno predstavlja pravi doživljaj.

Po dolasku odmah odlazimo do kraljevskog dvorca Schönbrunn koji je dan danas najznačajnija turistička znamenitost Austrije, veličanstveni zlatno-žuti dvorac i bogato nasljeđe Austro-Ugarske Monarhije. Slijedi slobodno vrijeme za šetnju prekrasnim parkom i uživanje u adventskom ugođaju i mnogobrojnim gastro-delikatesama. Nakon razgleda, zajednički odlazak do Božićnog sajma ispred STARE GRADSKE VIJEĆNICE u kojem ćete imati dovoljno slobodnog vremena za kupovinu na mnogobrojnim adventskim štandovima, u glavnoj trgovačkoj ulici Mariahilferstrasse.

Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme i odlazak u večernjim satima (oko 18:00h) iz Beča prema mjestu polaska. Ugodna vožnja Mađarskom i Hrvatskom, uz usputna zaustavljanja prema potrebi grupe. Povratak na mjesto polaska previđen je u pristojnim noćnim satima.

Napomena: Zbog velikih prometnih gužvi u Beču, ograničeno je kretanje autobusa po centru, pa se stoga koristi javni gradski prijevoz. Cijena pojedinačne karte je 2,40 €, djeca 6-15 godina €1,20 €, djeca do 6 godina besplatno, dnevna karta 24 sata 8,00 €. Nedjeljom djeca do 15 godina imaju besplatan prijevoz. Karte vrijede za podzemnu željeznicu, nadzemnu željeznicu, autobuse i tramvaje.

Plaćanje:

Putovanje mora biti plaćeno u cijelosti (100 %) najkasnije 7 dana prije putovanja. Uplate se mogu izvršiti virmanski ili internet bankarstvom.

Minimalni broj putnika potreban za organizaciju izleta: 40 osoba.

Ukoliko nema minimalnog broja putnika za organizaciju izleta, putnik će o tome biti obaviješten usmeno ili pismeno 5 dana prije putovanja.

Molimo da prije uplate aranžmana pročitate Ugovor i Opće uvjete turističke agencije Potepuh navedene na službenim stranicama. Uplatom na račun AGENCIJE, pristali ste na uvjete objavljenim na službenim stranicama Potepuh.hr.

Službena valuta Austrije je EURO.

Za ulazak na terirorij Austrije dovoljna je samo osobna iskaznica.


Zahvaljujemo Vam na Vašem povjerenju i želimo Vam sretan put! ☺️

Upute za plaćanje:

Molimo Vas da putovanje uplatite na račun agencije:

Otvoren kod :
Privredna Banka Zagreb d.d., Čakovec
IBAN: HR 17234 0009 11108 67300

PRIMATELJ :
Potepuh j.d.o.o. za usluge i turistička agencija
Kalnička ulica 44, Podbrest
OPIS PLAĆANJA : Ime i prezime, destinacija putovanja
MODEL 00, POZIV NA BROJ : datum putovanja (bez točke)

Najljepša hvala!

Lokacija

Original price was: 45.00 €.Current price is: 40.00 €.  

Ukupno
Options total
Grand total

Moguće rezervirati do: 23. 12. 2023.

Broj putnika

Unesite broj putnika za koje želite rezervirati putovanje: