KORISNIČKA PODRŠKA: +385 (98) 131 2364       info@potepuh.hr   

Čudesni Advent u Pragu i Dresdenu – 3 DANA ☃️🌟🎄

Prag, Češka - Pogledaj na karti
  • 15.12.2023.
     -
    17.12.2023.
  • Trajanje: 3 Dana
  • Polazak: Prelog, Čakovec, Varaždin
  • Grupa: 40 putnika
Description

Prag je jedan od onih gradova koji će vas osvojiti na prvu. Smješten u samom srcu Europe na obalama Vltave glavni je i najveći grad Češke s preko 1,2 milijuna stanovnika. Nudi sve što jedan turist može poželjeti; bogatu povijest koja seže daleko u 9. stoljeće, prelijepe dvorce, crkve, sinagoge, bogat kulturni život te odličnu gastronomsku ponudu. Uživat ćete u svakom trenutku provedenom istražujući njegovu bogatu prošlost. Kako je njegova povijesna arhitektura i srednjovjekovna gradska jezgra jedna od najuščuvanijih u Europi, stari dio grada uvršten je u UNESCOV popis svjetske baštine.

Paket uključuje:
Prijevoz autobusom visoke turističke klase na relaciji Čakovec – Prag – Český Krumlov – Čakovec
Dva noćenja s doručkom u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama, u hotelu s tri zvjezdice u Pragu
Posjet prekrasnom gradiću – Česky Krumlovu
Razgled prema programu s voditeljem putovanja
Osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana
Organizaciju i realizaciju putovanja
FIRST MINUTE CIJENA: 190,00 €
LAST MINUTE cijena iznosi: 210,00 €
Paket ne uključuje:
Osobne troškove hrane i pića
Troškove javnog prijevoza
Boravišnu pristojbu u hotelu – 5,00 € po noćenju/osobi, (obvezno)
Cjelodnevni izlet na PRVI BOŽIĆNI SAJAM NA SVIJETU – u prelijepi DRESDEN = 25,00 €
Paket putnog osiguranja (osiguranje od otkaza, osiguranje prtljage te dopunsko zdravstveno osiguranje)
Polazak:
PRELOG – 00:30 (DG Sport)
ČAKOVEC – 01:00 (Dvorana GOC-a, parking)
VARAŽDIN – 01:30 (Kod groblja)

* Satnica može varirati 5-10 minuta, ovisno o gužvi u prometu! Hvala na razumijevanju
* Mogući polazak iz Zagreba (min. 10 ljudi)

Plan putovanja:

Polazak u 00:30 sati iz Preloga te nastavak puta prema PRAGU. Vožnja ugodnim turističkim autobusom kroz Sloveniju i Austriju uz kratke pauze za odmor. Upoznavanje s voditeljem putovanja koji će ispričati zanimljive informacije o destinacijama kroz koje prolazimo. Dolazak u PRAG u jutarnjim satima i odlazak u panoramski razgled autobusom te u šetnju gradom uz pratnju gradskog vodiča: Loreta – samostan Strachov – Hradčany – katedrala sv. Vita – kraljevska palača – Mala Strana – Karlov most – Staromestni trg s poznatim astronomskim satom i starom gradskom vijećnicom – spomenik Jana Husa – Vaclavske namesti. Slobodno vrijeme za ručak.

Smještaj u hotel i poslijepodnevni odmor u sobama. Navečer slijedi zajednički odlazak s pratiteljem putovanja javnim prijevozom do gradskog središta na upoznavanje češke prijestolnice osvjetljene u božićnom ugođaju. Slobodno vrijeme za KUHANO VINO, ČEŠKU GASTRONOMIJU i UŽIVANJE u jednom od najljepših božićnih sajmova u Europi. Povratak u hotel. Noćenje.

Doručak u hotelu. Slobodno vrijeme za vlastite aktivnosti u Pragu ili odlazak na fakultativni izlet u DRESDEN. Dresden je poznati kao grad koji je “izmislio” Advent još od davne 1434. godine i svake zime posjeti ga više od 3 milijuna ljudi. Po dolasku u Dresden slijedi šetnja s voditeljem putovanja te prvo upoznavanje „Firence na Elbi“, kako često nazivaju Dresden, i to s dobrim razlogom. Naime ovaj čarobno lijepi grad ponosi se jednom od najznačajnijih kolekcijom umjetnina u Europi.

Nastavak razgleda povijesne jezgre Dresdena od koje je čak 80% uništeno je u Drugom svjetskom ratu, kada je bio najbombardiraniji grad u Europi, međutim važne su znamenitosti obnovljene u svom svojem nekadašnjem sjaju. Razgled povijesne jezgre pješice: veličanstvena zgrada Semper opera – katolička katedrala – Dresdenski dvorac iz 15.stoljeća – barokni dvorac Zwinger s Galerijom starih majstora – Zid saskih vojvoda – protestantska crkva Frauenkirche – Bruhlska terasa, balkon rijeke Elbe… Slobodno vrijeme za posjet božićnom sajmu. Okupljanje grupe oko 18 sati i odlazak prema hotelu. Slobodna noć u Pragu. Noćenje.

Doručak u hotelu. Kratki odmor i odlazak iz hotela. Vožnja do jednog od najljepših čeških gradova. ČESKY KRUMLOV jedan je od najromantičnijih povijesnih gradića Češke, smješten idilično iznad rijeke Vltave. Šetnja s pratiteljem kroz gradić uz stare palače, kroz dvorišta dvorca i uske uličice i trgove poput je putovanja vremeplovom u davna vremena! Romantično adventsko razdoblje i božićni ukrasi čine ovaj gradić čarobnim! Slobodno vrijeme za kavu ili ručak u ovom jedinstvenom mjestu pod zaštitom UNESCO-a. Povratak vožnjom kroz Austriju uz kraća zaustavljanja putem. Dolazak u Čakovec u kasnim večernjim satima.

Plaćanje:

Putovanje mora biti plaćeno u cijelosti (100 %) najkasnije 7 dana prije putovanja. Uplate se mogu izvršiti virmanski ili internet bankarstvom.

Minimalni broj putnika potreban za organizaciju izleta: 40 osoba.

Ukoliko nema minimalnog broja putnika za organizaciju izleta, putnik će o tome biti obaviješten usmeno ili pismeno 7 dana prije putovanja.

Molimo da prije uplate aranžmana pročitate Ugovor i Opće uvjete turističke agencije Potepuh navedene na službenim stranicama. Uplatom na račun AGENCIJE, pristali ste na uvjete objavljenim na službenim stranicama Potepuh.hr.

Službena valuta Češke je KRUNA: 100 kn ~ 325 kruna


Zahvaljujemo Vam na Vašem povjerenju i želimo Vam sretan put! ☺️

Upute za plaćanje:

Molimo Vas da putovanje uplatite na račun agencije:

Otvoren kod :
Privredna Banka Zagreb d.d., Čakovec
IBAN: HR 17234 0009 11108 67300

PRIMATELJ :
Potepuh j.d.o.o. za usluge i turistička agencija
Kalnička ulica 44, Podbrest
OPIS PLAĆANJA : Ime i prezime, destinacija putovanja
MODEL 00, POZIV NA BROJ : datum putovanja (bez točke)

Najljepša hvala!

Lokacija

Original price was: 210.00 €.Current price is: 190.00 €.  

Ukupno
Options total
Grand total

Moguće rezervirati do: 15. 12. 2023.

Broj putnika

Unesite broj putnika za koje želite rezervirati putovanje: