KORISNIČKA PODRŠKA: +385 (98) 131 2364       info@potepuh.hr   

KAJAK AVANTURA na Mrežnici i Korani & Prvo ljetno kupanje 🌞🏊🛶

Karlovac, Hrvatska - Pogledaj na karti
  • 06.07.2024.
  • 13.07.2024.
  • Trajanje: 1 Dan
  • Polazak: Prelog, Čakovec, Varaždin, Zagreb
  • Grupa: 40 putnika
Description

Ljeto je najbolje započeti jednim avanturističkim izletom na kojem smo Vam pripremili brdo zanimljivih stvari. Ukrcamo se u autobus, krećemo za Karlovac, oblačimo kupaći i biramo partnera za KAJAK s kojim ćemo četiri sata ploviti po 11 km dugoj stazi od donjeg toka Mrežnice preko ušća Korane pa sve do Karlovca.

Usput radimo pauze na prekrasnim mjestima i kupamo se u bistroj vodi te skačemo s drveća. Nakon što se osušimo, opustiti ćemo se uz domaće kolače i liker. Popodne ćemo prošetati prekrasnim gradskim parkom Karlovca za savršeni kraj dana.

Paket uključuje:
Prijevoz autobusom visoke turističke klase (TV, video, klima) na relaciji Prelog – Karlovac – Prelog
Najam kajaka za plovidbu
Svu potrebnu opremu (kaciga, prsluk, vesla)
Licencirane lokalne vodiče za sportski turizam
Domaće kolače i liker
Kratki razgled staroga grada u Karlovcu
Piće dobrodošlice u autobusu
Voditelja putovanja i lokalnog turističkog vodiča
Osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana
Organizaciju i realizaciju putovanja
FIRST MINUTE CIJENA: 55,00 €
Cijena od 01.05.2024. iznosi: 70,00 €
Paket ne uključuje:
Osobni troškove hrane i pića
Paket putnog osiguranja (osiguranje od otkaza, osiguranje prtljage te dopunsko zdravstveno osiguranje)

Cijena od 01.06. iznosi = 80,00 EUR.

Polazak:
PRELOG – 07:30 (DG SPORT)
ČAKOVEC – 08:00 (Dvorana GOC-a, parking)
VARAŽDIN – 08:30 (Bus parking kod groblja)
ZAGREB – 09:30 (Buzin, trgovački centar Supernova, McDonalds parking)

*Satnica varira 5-10 minuta, ovisno o gužvi u prometu. Hvala na razumijevanju!

Plan putovanja:

Polazak u 7:30 sati iz Preloga te nastavak puta prema Čakovcu. Vožnja ugodnim turističkim autobusom do Karlovca gdje se iskrcavamo te oblačimo kupaće kostime, uzimamo kajake i vozimo se donjim tokom Mrežnice (11 km) kroz 2 slapa, nekoliko brzanca te uglavnom mirnu rijeku. Usput ćemo imati nekoliko stajanja za prvo ljetno kupanje te skakanje s okolnih skakaonica. Nastavljamo kajakom kroz ušće Korane do Karlovca gdje imamo pauzu za sunčanje i sušenje kupaćih. Slijedi ukrcavanje u autobus i vožnja do obližnjeg sela Brđani.

Četiri rijeke simbol su Karlovca, a naša kajak tura pružit će Vam jedinstven doživljaj grada i ovih zelenih ljepotica. Kajak tura Karlovac započinje na rijeci Mrežnici u Mrzlom Polju gdje će Vas naši vodiči upoznati s opremom. Nakon sigurnosnih uputa, demonstracije veslanja i upravljanja čamcem, započinjemo jedanaest kilometara dugu turu s veslanjem kroz malu urbanu džunglu, netaknutu prirodu, nekolicinu malih brzaca i miran krajolik.

Gotovo čitava tura prolazi kroz naseljena mjesta iako krajolik to ne da naslutiti. Na jednoj od njih radimo pauzu za odmor i kupanje po želji. Veslajući preko turanjskog slapa ulazimo u donji tok rijeke Korane, a naš stručni tim uputiti će Vas kako na najsigurniji način preveslati slap. Veslajući dalje vijugavim tokom Korane dolazimo na glavno gradsko kupalište Foginovo, prelazimo preko koranskog slapa gdje ujedno i završava izlet.

Ponuda uključuje vođenu kajak turu uz licenciranog vodiča-skipera s iskustvom, opremu za kajakarenje, transfer do startne pozicije i osiguranje od nezgode. Za kajak turu koristimo RTM kajake za dvije i tri osobe, a u kajacima su i nepropusne vreće ili bačve za pohranu mobilnih uređaja, foto aparata i slično. Svaki sudionik opremljen je veslom i sigurnosnim prslukom za plivanje. Broj vodiča ovisi o veličini grupe.

Za sudjelovanje u Kajak turi Karlovac nije potrebno veslačko iskustvo, a u turi mogu sudjelovati djeca od navršenih 6 godina u pratnji odgovorne osobe. Od osobne opreme potrebno je ponijeti kupaći kostim, rezervnu odjeću i obuću, ručnik, sandale ili tenisice za vodu, kapu ili šešir, kremu za sunčanje sa zaštitnim faktorom, sunčane naočale, po želji hranu i piće za osobne potrebe.

Nakon plovidbe idemo autobusom do Karlovca gdje je predviđeno još slobodno vrijeme za šetnju prelijepim gradskim parkom te mogućnost odlaska u Stari grad . Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme te polazak prema  Međimurju. Dolazak na mjesto polaska u večernjim satima.

Plaćanje:

Putovanje mora biti plaćeno u cijelosti (100 %) najkasnije 7 dana prije putovanja. Uplate se mogu izvršiti virmanski ili internet bankarstvom.

Minimalni broj putnika potreban za organizaciju izleta: 40 putnika.

Završno pismo dostavljamo 48h prije puta.

Ukoliko nema minimalnog broja putnika za organizaciju izleta, putnik će o tome biti obaviješten usmeno ili pismeno 5 dana prije putovanja.

Molimo da prije uplate aranžmana pročitate Ugovor i Opće uvjete turističke agencije Potepuh navedene na službenim stranicama. Uplatom na račun AGENCIJE, pristali ste na uvjete objavljenim na službenim stranicama Potepuh.hr.


Zahvaljujemo Vam na Vašem povjerenju i želimo Vam sretan put! ☺️

Upute za plaćanje:

Molimo Vas da putovanje uplatite na račun agencije:

Otvoren kod :
Privredna Banka Zagreb d.d., Čakovec
IBAN: HR 17234 0009 11108 67300

PRIMATELJ :
Potepuh j.d.o.o. za usluge i turistička agencija
Kalnička ulica 44, Podbrest
OPIS PLAĆANJA : Ime i prezime, destinacija putovanja
MODEL 00, POZIV NA BROJ : datum putovanja (bez točke)

Najljepša hvala!

Lokacija

Original price was: 80.00 €.Current price is: 70.00 €.  

Ukupno
Options total
Grand total

Moguće rezervirati do: 13. 07. 2024.

Broj putnika

Unesite broj putnika za koje želite rezervirati putovanje: