KORISNIČKA PODRŠKA: +385 (98) 131 2364       info@potepuh.hr   

Najbolji noćni život gradova diljem svijeta

Ako ste ovisni o dobrom provodu, tada vas sigurno zanima koja se to mjesta u svijetu smatraju najboljim lokacijama za nezaboravan provod svih onih željnih dobre zabave.

10. Tel Aviv, Izrael

Osim što je poznat kao grad bogate povijesti, gdje praktički na svakom koraku možete vidjeti tragove nekadašnjeg života, isto tako nudi bogat paket sadržaja za sve one željne ludih noćnih provoda. U skladu sa svojim imenom “Grad koji nikad ne spava”, svoje goste zabavlja na nekoliko lokacija.

9. Auckland, Novi Zeland

Iako možda nije jedan od većih gradova u svijetu kao što je New York, Auckland je grad bogat ponudom. Pritom naravno mislimo na velik broj lokacija koje se odnose na kulturnu ponudu, ali isto tako i na bogatu ponudu noćnog života. Kada govorimo o noćnom životu Aucklanda tada treba izdvojiti velik broj kasina, kina, klubova, pubova, barova, koncerata i raznih performansa.

8. Baku, Azerbejdžan

Osim što je poznat po egzotici brojnih lokacija diljem grada, Baku je isto tako poznat i kao grad koji daje dobru ponudu za sve one koji se žele malo zabaviti. Noćni život Bakua okarakteriziran je kao ludi paket zabave za sve one koji se tamo zapute. Pod bogatom ponudom podrazumijevamo velik broj kafića i pubova. Od klubova svakako treba izdvojiti Universal Club.

7. Cape Town, Južnoafrička republika

Cape Town osim privlačne ponude raznih lokacija koje se odnose na velika prirodna bogatstva, poznat je i po bogatoj ponudi koja podrazumijeva velik broj noćnih klubova i naravno restorana čije radno vrijeme nije ograničeno do ponoći. Među poznatija mjesta na koje treba izaći su svakako Opium i naravno Jet Lounge.

6. La Paz, Bolivija

La Paz grad egzotike i nadasve zanimljive kulture, svoje posjetitelje već duže vrijeme privlači bogatom turističkom ponudom. Ta ponuda naravno obuhvaća sadržaje prilagođene svima, od najmanjih do onih malo starijih. Naravno za one koji žele iskusiti noćni život La Paza tu je u ponudi velik izbor barova sa živom glazbom. Pored njih možete uživati u modernoj muzici raznih klubova, odnosno diskoteka.

5. Solun, Grčka

Osim tradicionalne kuhinje Grčka nudi obilje sadržaja vezanih uz onu malo mlađu populaciju. Pritom naravno mislimo na bogatu noćnu ponudu, gdje svakako prednjači grad Solun. To je jedan od razloga zašto ga mnogi nazivaju glavnim gradom Grčke kada je u pitanju zabava. Odlučite li se na dolazak možete uživati kako u tradicionalnoj tako i u modernoj glazbi.

4. Dubai, UAE

Dubai ili grad luksuza. Mnogi žele otići ali si ne mogu priuštiti cijene koje se kreću. Naravno i za smještaj i hranu. No oni koji si to mogu priuštiti neka se slobodno zapute, jer pored uživanja u nevjerojatnoj arhitekturi, mogu iskoristiti bogatu ponudu noćnog života. Tu mislimo na velik broj barova. Jednu stvar koju morate imati na umu da pazite na dress code, jer ako ste previše otkriveni postoji mogućnost da u nekom od klubova uspijete vidjeti samo vrata.

3. Buenos Aries

Južna Amerika poznata je kao kontinent pun egzotičnih lokacija, zanimljivih ljudi i nevjeroatne kuhinje. Tu svakako prednjači Argentina odnosno Buenos Aires poznat prije svega po bogatoj ponudi koja uključuje velik broj barova i diskoteka.

2. Montreal, Kanada

Tko bi rekao da je Kanada osim po svojoj prepoznatljivoj socijalnoj politici poznata isto tako i po dobroj zabavi? Naime Montreal osim što je drugi grad po veličini u Kanadi, poznat je po bogatom noćnom provodu. Dakle ako ste odlučili putovati u taj dio svijeta, znajte da i Kanađani znaju iznenaditi.

1. Beograd, Srbija

Gle iznenađenja! U našem susjedstvu, svega četiri sata vožnje od Zagreba nalazi se grad koji očito nudi najbolji paket zabave, barem što se tiče ludih noćnih provoda. Beograd je prije svega postao poznat zbog velike ponude barova, a da ne spominjemo raspoložene konobare i miks različitih ritmova.