KORISNIČKA PODRŠKA: +385 (98) 131 2364       info@potepuh.hr   

Rukometni EURO 2022.: Hrvatska – Srbija | Navijački bus 🏆 🇭🇷

Szeged, Mađarska - Pogledaj na karti
  • 15.01.2022.
  • Trajanje: 1 Dan
  • Polazak: Prelog, Čakovec, Varaždin
  • Grupa: 50 putnika
Description

Europsko prvenstvo u rukometu 2022. je petnaesto europsko prvenstvo u rukometu, a održava se u Mađarskoj i Slovačkoj. Utakmice će se igrati u Budimpešti, Debrecenu i Szegedu u Mađarskoj, te u Bratislavi i Košicama u Slovačkoj. Nakon odlične atmosfere u Grazu i Beču prije dvije godine, odlučili smo ovog puta organizirati jedan novi NAVIJAČKI BUS u kojem ćemo uživati, pjevati i družiti se u opuštenoj atmosferi. Očekuje nas subotnje ludilo, to je sigurno!

Paket uključuje:
Prijevoz autobusom visoke turističke klase na relaciji Čakovec – Szeged – Čakovec
Navijačku atmosferu u autobusu
Piće dobrodošlice
Licenciranog turističkog pratitelja
Osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana
Organizaciju i realizaciju putovanja

FIRST MINUTE CIJENA: 350,00 kuna
SAMO 50 MJESTA !!!

Paket ne uključuje:
Osobne troškove hrane i pića
Cjelodnevni paket ulaznica (Hrvatski navijački sektor – kategorija 3.) uz osiguranje, pdv i dostavu za utakmicu HRVATSKA – SRBIJA i FRANCUSKA – UKRAJINA = 30 EUR (obvezna doplata na busu)
Paket putnog osiguranja (osiguranje od otkaza, osiguranje prtljage te dopunsko zdravstveno osiguranje)
NAPOMENA:

Mađarska je donijela odluku kako je od 23. lipnja iz svih susjednih država pa tako i iz Hrvatske, za ulazak dovoljna samo važeća osobna iskaznica ili putovnica (nema više ograničenja, testova i potvrda), međutim za povratak u Hrvatsku potrebna je Covid putovnica (brzi negativan test).

Molimo informirajte se o preporukama za putovanja i upozorenja za Mađarsku na službenim stranicama MVEP-a vezano uz potrebe i mogućnostima ulaska u Mađarsku.

Za ulazak u dvoranu potrebna je COVID PUTOVNICA (Cijepljeni ili preboljeli u posljednjih 180 dana, ili s negativnim PCR testom u posljednja 72 sata, maske u dvorani su obavezne :-))

Polazak:
DONJA DUBRAVA – 03:45 (INA benzinska) – MEĐIMURJE
PRELOG – 04:00 (DG Sport)
MALA SUBOTICA – 04:15 (Božo Pub)
ČAKOVEC – 04:30 (Dvorana GOC-a, parking)
VARAŽDIN – 04:45 (Parking kod Špara, semafori prema Čk-u)
Plan putovanja:

Polazak u 4:00 sata iz Preloga te nastavak puta prema Čakovcu uz priključak na cestu za Pečuh. Nakon upoznavanja grupe sa pratiteljem putovanja, slijedi ugodna vožnja kroz Hrvatsku i Mađarsku uz piće dobrodošlice. U jutarnjim satima predviđene su navijačke pjesme i top atmosfera na putu do SZEGEDA gdje naša HRVATSKA REPREZENTACIJA igra grupnu fazu Europskog prvenstva 2022. u rukometu. Dolazak oko podneva. Zajednički odlazak autobusom na zagrijavanje pred dvoranu ili u centar s tisućama ostalih navijača sve do utakmice protiv vječitih rivala SRBIJE! Ulaznice su dnevne, tako da možete pogledati i drugu utakmicu između Francuske i Ukrajine prvoga dana. Rukometno poslijepodne uz veličanstvenu atmosferu i pivice te punu dvoranu naših navijača. Naša utakmica počinje u 20:30 sati. Nakon utakmice okupljanje u dogovoreno vrijeme i pokret prema mjestu polaska. Dolazak oko 6, u jutarnjima satima. OSTAJE CIJELA NEDJELJA ZA ODMOR!

Plaćanje:

Putovanje mora biti plaćeno u cijelosti (100 %) najkasnije 7 dana prije putovanja. Uplate se mogu izvršiti virmanski ili internet bankarstvom.

Minimalni broj putnika potreban za organizaciju izleta: 40 osoba.

Ukoliko nema minimalnog broja putnika za organizaciju izleta, putnik će o tome biti obaviješten usmeno ili pismeno 7 dana prije putovanja.

Sukladno preporukama HZJZ, molimo Vas da na izlet ponesete maske te da ih nosite na licu za vrijeme vožnje. Na ulazu u autobus, potrebno je dezinficirati ruke. Agencija će osigurati potrebne dezinficijense za ruke.

Molimo da prije uplate aranžmana pročitate Ugovor i Opće uvjete turističke agencije Potepuh navedene na službenim stranicama. Uplatom na račun AGENCIJE, pristali ste na uvjete objavljenim na službenim stranicama Potepuh.hr.

Službena valuta Mađarske je FORINTA.

Za ulazak na terirorij Mađarske dovoljna je samo osobna iskaznica.


Zahvaljujemo Vam na Vašem povjerenju i želimo Vam sretan put! ☺️

Upute za plaćanje:

Molimo Vas da putovanje uplatite na račun agencije:

Otvoren kod :
Privredna Banka Zagreb d.d., Čakovec
IBAN: HR 17234 0009 11108 67300

PRIMATELJ :
Potepuh j.d.o.o. za usluge i turistička agencija
Kalnička ulica 44, Podbrest
OPIS PLAĆANJA : Ime i prezime, destinacija putovanja
MODEL 00, POZIV NA BROJ : datum putovanja (bez točke)

Najljepša hvala!

Lokacija

Original price was: 66.36 €.Current price is: 46.45 €.  

Rasprodano