KORISNIČKA PODRŠKA: +385 (98) 131 2364       info@potepuh.hr   

EURO 2024. ⚽️ | Navijački bus BROJ 2.: Hrvatska – Albanija u HAMBURGU ▪︎ 4 DANA bez ulaznice! 🏆🔥🇭🇷

  • 18.06.2024.
     -
    22.06.2024.
  • Trajanje: 4 Dana
  • Čakovec, Varaždin, Zagreb
  • Grupa: 50 putnika
Description

Ovoga LJETA Njemačka će gorjeti u sklopu EUROPSKOG NOGOMETNOG PRVENSTVA, gdje igramo u najjačoj mogućoj grupi s ITALIJOM 🇮🇹 , ŠPANJOLSKOM 🇪🇸 i ALBANIJOM 🇦🇱. Dugo se nismo imali prilike veseliti na velikim natjecanjima (osim genijalne LIGE NACIJE i naših 7 dana u Rotterdamu), od RUSIJE 2018., pa Euro 2020. u koroni, pa daleki KATAR 2022. i sada je konačno došlo naših 5 minuta u državi s nekoliko milijuna naših navijača.

GRUPA B

1. kolo | 15. lipnja u 18:00: Španjolska – HRVATSKA (Berlin)

2. kolo | 19. lipnja u 15:00: HRVATSKA – Albanija (Hamburg)

3. kolo | 24. lipnja u 21:00: HRVATSKA – Italija (Leipzig)

Svi hoteli su već gotovo RASPRODANI, dolaze navijači iz 24 europskih zemalja, stoga valja osigurati svoje mjesto na vrijeme. Potepuh agencija pobrinula se za nekoliko aranžmana u svom klasičnom NAVIJAČKOM AUTOBUSU, gdje ćemo u granicama normale PITI, PJEVATI, PLESATI, DRUŽITI SE, UPOZNAVATI SE i NAVIJATI ZA NAŠU HRVATSKU. Smještajima su dignuli cijene u nebesa, ali mi ćemo se pobrinuti za NAJBRŽE putnike iz cijele Hrvatske.

Ovaj bus organiziran je za putnike koji već imaju ulaznice ili koji će imati. 

(Navijačka atmosfera u Potepuh autobusu)

Paket uključuje:
Prijevoz autobusom turističke klase na relaciji Zagreb – Čakovec – Hamburg – Čakovec – Zagreb
Tri noćenja s doručkom u dvokrevetnim sobama u središtu Hamburga, (Booking ocjena 8,1)
Posjet predivnom Hannoveru na povratku
Piće dobrodošlice i navijačka atmosfera uz ludilo u centru grada
Stručnog turističkog pratitelja
Razgled i pratnju po programu agencije
Osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana
Organizaciju i realizaciju putovanja
FIRST MINUTE CIJENA: 900,00 €
Cijena od 01.03.2024. iznosi: 1200,00 €
Paket ne uključuje:
Osobne troškove hrane i pića
Boravišnu pristojbu = 10,00 € (obvezna doplata na licu mjesta)
Fakultativne izlete i javni prijevoz
Paket putnog osiguranja (osiguranje od otkaza, osiguranje prtljage te dopunsko zdravstveno osiguranje)
Fakultativni izleti:
  • Najljepše od Njemačke – Prekrasni gradić LUBECK
  • Cijena: 30 EUR

EXTRA FIRST MINUTE CIJENA: 650 EUR – RASPRODANO ✅️

➡️ Nakon rezervacije, potrebna je uplata 100% iznosa zbog ograničenog broja mjesta i soba. Svojom uplatom garantirate mjesto u autobusu. 

⚠️ Pravila ponašanja u autobusu:

❌ Zabranjeno pušenje, lupanje i polijevanje

✅  Fair i korektno navijanje uz uvažavanje drugih putnika

Polazak:
ZAGREB – 19:00 (City Centar East, na parkingu kod McDonaldsa)
VARAŽDIN – 20:30 (Parking kod groblja)
ČAKOVEC - 21:00 (Dvorana GOC-a, parking)

*Satnica varira 5-10 minuta, ovisno o gužvi u prometu. Hvala na razumijevanju!

Plan putovanja:

Polazak autobusa iz Zagreba u 19:00h kod City Centar East (Parking, kod McDonaldsa) te iz Varaždina i Čakovca po dogovorenoj satnici. Noćna vožnja kroz Mađarsku, Slovačku, Češku i Njemačku uz pauzu za odmor i filmske projekcije tijekom puta.

Dolazak u Hamburg u popodnevnim satima. Odlazak do hotela, gdje ćemo se smjestiti u dvokrevetne sobe i odmoriti od puta. U večernjim satima zajednički odlazak s voditeljem putovanja do FAN ZONE (centar ili okolica) pješice ili javnim prijevozom, gdje ćemo se zagrijati za drugu utakmicu s desetinama tisuća hrvatskih navijača. Povratak u hotel javnim prijevozom. Noćenje u hotelu.

Doručak u hotelu. Slijedi relaksacijski dan. Samostalni ili zajednički odlazak autobusom u kratki panoramski obilazak Berlina te do FAN ZONE u kojoj će HAMBURG gorjeti od crveno-bijelih kockica. Navijačko ludilo i TOP atmosfera, kakvu samo Hrvati mogu napraviti. U popodnevnim satima zajednički odlazak s desetinama tisuća navijača javnim prijevozom do utakmice HRVATSKA – ALBANIJA. NAKON VELIKE POBJEDE, slobodno vrijeme u gradu za slavlje, feštu i odlazak u noćne klubove. Samostalni dolazak u hotel po želji. Hotel se nalazi u središtu Hamburga, tako da je pogodan za sve aktivnosti. Noćenje u hotelu.

Doručak u hotelu. Odmor od prethodnog dana. Odlazak kombinacijom autobusa i pješice u razgled HAMBURGA. Razgledati ćemo najvažnije znamenitosti drugog najmnogoljudnijeg grada NJEMAČKE. Odlazimo u šetnju gradom s najviše mostova na svijetu, više od Venecije i Amsterdama zajedno, čak 2500. Po dolasku panoramski razgled drugog najvećeg grada Njemačke, koji se zbog svog primorskog šarma i kozmopolitskog duha ubraja u najljepše i najzelenije europske metropole i svojim posjetiteljima nudi mnoštvo restorana, kazališta i trgovina, otmjene plaže na Labi i zelenu obalu rijeke Alster, živahnu luku i znamenitosti iz gradske povijesti starije od 1200 godina.

Obići ćemo prekrasno jezero Alster – Jungfernstieg, slavnu modernu ulicu smještenu uz obalu jezera prepunu luksuznih butika i trgovačkih centara – gradsku vijećnicu Rathaus, jednu od najljepših zgrada u Hamburgu, sagrađenu u neorenesansom stilu u 19. st. – kultnu baroknu protestantsku crkvu sv. Mihaela, s čijeg se 132 metra visokog tornja pruža najljepši pogled na grad – Krameramtsstuben, kompleks koji se sastoji od pet zgrada izgrađenih u 17. st. od strane udruženja trgovaca za smještaj udovica.

Pauza za ručak.  Nakon kraćeg odmora, odlazak s pratiteljem putovanja u poznatu četvrt St. Pauli, nekadašnje okupljalište mornara u potrazi za pićem i damama noći, a danas nezaobilaznom stanicom za svakog posjetitelja Hamburga. Ova četvrt nudi mnogo više od same ulice Reeperbahn, hamburške verzije „četvrti crvenih svjetiljki“; u bezbroj malih bočnih ulica i stražnjih dvorišta nalazi se mnogo živopisnih trgovina, strip klubova, hip koktel barova u kojima su Beatlesi nekoć započeli svoju karijeru.

Noćni život u poznatim veselim ulicama. Slobodna večer za vlastite aktivnosti. Povratak u hotel s voditeljem putovanja ili samostalnim prijevozom. Noćenje u hotelu.

Doručak u hotelu. Odjava iz smještaja u prijepodnevnim satima. Na putu prema doma, stati ćemo u HANNOVERU.

Sam centar grada izgleda kao tipični stari grad mnogih njemačkih gradova. Guste kuće s fasadama u njemačkom stilu okružuju uske uličice, prolaze i trgove pune kafića i dućana. Idealno za laganu šetnju i upoznavanje grada s povremenim zastojima na kavi. Svakako otiđite i na Trg Kropcke, koji dijeli ime s kafićem i satom. Zanimljivo je da je trg ime dobio po kafiću koji je ovdje otvoren 1869. Njegov je vlasnik Wilhelm Kropcke bio voljen i poštovan, pa su, nakon što su trg i kafić ratom uništeni, odlučili trg nazvati prema njemu.

Prekrasna izvana i iznutra

Izgrađena početkom 20. stoljeća, Nova gradska vijećnica od koje nećete moći odvojiti pogled nešto je što vrijedi posjetiti. Zidovi su visoki 40-ak metara s prekrasnim stepeništima sa svih strana. Osim što se možete diviti ljepoti ove građevine, možete i na maketama vidjeti kako je Hannover izgledao prijašnjih godina. Njegov se izgled mijenjao, a posebno je narušen tijekom Drugog svjetskog rata. Tada je zapravo razrušen u potpunosti.

Razgled s voditeljem putovanja i slobodno vrijeme za ručak. Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme i polazak prema Hrvatskoj. Dolazak u jutarnjim satima nedjelje.

Plaćanje:

Putovanje mora biti plaćeno u cijelosti (100 %) odmah nakon rezervacije. Uplate se mogu izvršiti virmanski ili internet/mobilnim bankarstvom.

Minimalni broj putnika potreban za organizaciju izleta: 45 osoba.

Završno pismo dostavljamo 3 dana prije putovanja!

Molimo da prije uplate aranžmana pročitate Ugovor i Opće uvjete turističke agencije Potepuh navedene na službenim stranicama. Uplatom na račun AGENCIJE, pristali ste na uvjete objavljenim na službenim stranicama Potepuh.hr.


Zahvaljujemo Vam na Vašem povjerenju i želimo Vam sretan put! ☺️

Upute za plaćanje:

Molimo Vas da putovanje uplatite na račun agencije:

Otvoren kod :
Privredna Banka Zagreb d.d., Čakovec
IBAN: HR 17234 0009 11108 67300

PRIMATELJ :
Potepuh j.d.o.o. za usluge i turistička agencija
Kalnička ulica 44, Podbrest
OPIS PLAĆANJA : Ime i prezime, destinacija putovanja
MODEL 00, POZIV NA BROJ : datum putovanja (bez točke)

Najljepša hvala!

Lokacija

900.00   

Rasprodano