KORISNIČKA PODRŠKA: +385 (98) 131 2364       info@potepuh.hr   

EURO 2024. ⚽️ | Hrvatska – Španjolska u BERLINU ▪︎ 4x NOĆENJA s uključenom ulaznicom! 🏆🔥🇭🇷

Berlin, Njemačka - Pogledaj na karti
 • 14.06.2024.
   -
  19.06.2024.
 • Trajanje: 5 Dana
 • Čakovec, Varaždin, Zagreb
 • Grupa: 50 putnika
Description

Ovoga LJETA Njemačka će gorjeti u sklopu EUROPSKOG NOGOMETNOG PRVENSTVA, gdje igramo u najjačoj mogućoj grupi s ITALIJOM 🇮🇹 , ŠPANJOLSKOM 🇪🇸 i ALBANIJOM 🇦🇱. Dugo se nismo imali prilike veseliti na velikim natjecanjima (osim genijalne LIGE NACIJE i naših 7 dana u Rotterdamu), od RUSIJE 2018., pa Euro 2020. u koroni, pa daleki KATAR 2022. i sada je konačno došlo naših 5 minuta u državi s nekoliko milijuna naših navijača.

GRUPA B

1. kolo | 15. lipnja u 18:00: Španjolska – HRVATSKA (Berlin)

2. kolo | 19. lipnja u 15:00: HRVATSKA – Albanija (Hamburg)

3. kolo | 24. lipnja u 21:00: HRVATSKA – Italija (Leipzig)

Svi hoteli su već gotovo RASPRODANI, dolaze navijači iz 24 europskih zemalja, stoga valja osigurati svoje mjesto na vrijeme. Potepuh agencija pobrinula se za nekoliko aranžmana u svom klasičnom NAVIJAČKOM AUTOBUSU, gdje ćemo u granicama normale PITI, PJEVATI, PLESATI, DRUŽITI SE, UPOZNAVATI SE i NAVIJATI ZA NAŠU HRVATSKU. Smještajima su dignuli cijene u nebesa, ali mi ćemo se pobrinuti za NAJBRŽE putnike iz cijele Hrvatske.

Organizirati ćemo po DVA autobusa za Berlin, Hamburg i Leipzig posebno (4 do 5 dana) s uključenom ulaznicom za pojedine utakmice grupne faze Europskog prvenstva.

 

(Nevjerojatna atmosfera s više od 30.000 hrvatskih navijača u Berlinu 2016)

 

Paket uključuje:
Prijevoz autobusom turističke klase na relaciji Zagreb – Čakovec – Berlin – Zagreb- Čakovec
Četiri noćenja s doručkom u dvokrevetnim sobama u Berlinu, (Booking ocjena 7,6) blizu Metroa
Posjet predivnom Dresdenu na povratku
Ulaznica za utakmicu, kategorija 3/4
Piće dobrodošlice i navijačka atmosfera uz ludilo u centru grada
Stručnog turističkog pratitelja
Razgled i pratnju po programu agencije
Osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana
Organizaciju i realizaciju putovanja
NORMALNA CIJENA iznosi: 1990,00 €
LAST MINUTE CIJENA iznosi: 1390,00 €
Paket ne uključuje:
Osobne troškove hrane i pića
Boravišnu pristojbu = 10,00 € (obvezna doplata na licu mjesta)
Fakultativne izlete i javni prijevoz
Paket putnog osiguranja (osiguranje od otkaza, osiguranje prtljage te dopunsko zdravstveno osiguranje)
Fakultativni izleti:
 • POTSDAM – Kraljevski grad s brojnim palačama 
 • SACHSENHAUSEN-ORANIENBURG – Koncentracijski logor 
 • Cijena: 20 EUR

NAPOMENA: Hotel se nalazi u Berlinu, 6 km od centra, nekoliko minuta hoda od metro stanice.

EXTRA FIRST MINUTE CIJENA: 990 EUR – RASPRODANO ✅️

➡️ Nakon rezervacije, potrebna je uplata 100% iznosa zbog ograničenog broja mjesta i soba. Svojom uplatom garantirate mjesto u autobusu. 

⚠️ Pravila ponašanja u autobusu:

❌ Zabranjeno pušenje, lupanje i polijevanje

✅  Fair i korektno navijanje uz uvažavanje drugih putnika

Polazak:
ZAGREB – 21:00 (City Centar East, na parkingu kod McDonaldsa)
VARAŽDIN – 22:30 (Parking kod groblja)
ČAKOVEC - 23:00 (Dvorana GOC-a, parking)

*Satnica varira 5-10 minuta, ovisno o gužvi u prometu. Hvala na razumijevanju!

Plan putovanja:

Polazak autobusa iz Zagreba u 21:00h kod City Centar East (Parking, kod McDonaldsa) te iz Varaždina i Čakovca po dogovorenoj satnici. Noćna vožnja kroz Mađarsku, Slovačku, Češku i Njemačku uz pauzu za odmor i filmske projekcije tijekom puta.

Dolazak u Berlin u popodnevnim satima. Odlazak do hotela, gdje ćemo se smjestiti u dvokrevetne sobe i odmoriti od puta. U večernjim satima zajednički odlazak s voditeljem putovanja do FAN ZONE (centar ili okolica) javnim prijevozom, gdje ćemo se zagrijati za prvu utakmicu s desetinama tisuća hrvatskih navijača. Povratak u hotel javnim prijevozom. Noćenje.

Doručak u hotelu. Slijedi relaksacijski dan. Samostalni ili zajednički odlazak autobusom u kratki panoramski obilazak Berlina te do FAN ZONE u kojoj će BERLIN goooorjeti od crveno-bijelih kockica. Navijačko ludilo i TOP atmosfera, kakvu samo Hrvati mogu napraviti. U popodnevnim satima zajednički odlazak s desetinama tisuća navijača javnim prijevozom do utakmice HRVATSKA – ŠPANJOLSKA. NAKON VELIKE POBJEDE, slobodno vrijeme u gradu za slavlje, feštu i odlazak u noćne klubove. Samostalni dolazak u hotel po želji. Metro je udaljen od hotela 10 minuta pješke, tako da možete u bilo koji dio grada za svega nekoliko stanica.  Noćenje.

Doručak u hotelu. Odmor od prethodnog dana. Odlazak autobusom i pješice u razgled BERLINA. Razgledati ćemo najvažnije znamenitosti glavnog grada NJEMAČKE: Stup pobjede, Brandenburška vrata – ponosni simbol nekadašnje prijestolnice njemačkog carstva. Nastavljamo razgled pješke: Trg Parizer Platz – Spomenik ubijenim Židovima u Drugom svjetskom ratu – lokacija Hitlerovog bunkera – Potsdamer Platz, gdje ćemo napraviti pauzu za ručak u jednom od najvećih shopping centara u Berlinu. Naziva se još i  „Berlin budućnosti” – s impresivnim primjerima moderne arhitekture.

Nakon pauze idemo do Detlev-Rohwedder-Haus, jedine preostale zgrade iz doba nacizma u Berlinu koja nije nastradala tijekom bitke za Berlin, a koja je služila kao ministarstvo avijacije, Friedrichstraße – gdje ćemo vidjeti ostatke Berlinskog zida i muzej Topografije terora, Checkpoint Charlie koji se nalazi na nekadašnjoj granici Zapadnog i Istočnog Berlina. Ovdje se nalazi i replika kontrolne kućice sa statistima koji stoje ispred nje u uniformama američke, francuske i ruske vojske i za naknadu se slikaju s turistima –Muzej berlinskog zida, East Side Gallery. Odlazak do hotela.

Slobodna večer za vlastite aktivnosti. Noćenje.

Doručak u hotelu. Dan za vlastite aktivnosti ili možebitni odlazak na poludnevni fakultativni izlet u POTSDAM & SACHSENHAUSEN-ORANIENBURG. Oranienburg je grad u saveznoj zemlji Brandenburg, 35 km od Berlina, Na rubu grada tijekom II. svjetskog rata nalazio se jedan od najvećih i najbrutalnijih njemačkih nacističkih logora (osnovan 1936.), poznat i kao Sachsenhausen-Oranienburg, danas mjesto memorijalnog centra Sachsenhausen. U logor je dovedeno 200 000 Židova i drugih (pogotovo političkih) zarobljenika iz Berlina, Hamburga, Mecklenburga i drugih njemačkih gradova, a čak 100 000 ih je pogubljeno.

Nakon tog strašnijeg dijela, odlazimo u jedan prekrasni grad POTSDAM, mjesto dvoraca i parkova iz zlatnog doba Prusije i velikog vladara Friedricha II. Panoramski razgled kroz vrtove Potsdama do parka Orangerie i Novog dvorca. Šetnja do palače Sanssouci (ulaz uz doplatu) i velikog parka. Posjetiti ćemo i lijepo uređeno gradsko središte s malim Brandenburškim vratima i holandsku četvrt. Slobodno vrijeme za ručak.

Odlazak do hotela i slobodno poslijepodne / večer za vlastite aktivnosti. Preporučamo odlazak u berlinski ZOO, jedan od najboljih u Europi. Noćenje u hotelu.

Doručak u hotelu. Odjava iz smještaja u prijepodnevnim satima. Na putu prema doma, stati ćemo u DRESDENU, gradu koji je prije 75 godina bio sravnjen sa zemljom, a danas je njemački centar kulture, biznisa i dobre zabave. Uljuljan u dolini rijeke Labe, ili kako je domaćini nazivaju Elbe, glavni grad njemačke pokrajine Saske, Dresden oduzima dah svojom povijesnom ljepotom i modernim načinom životaIako je tijekom drugog svjetskog rata bio jedan od najbombardiranijih gradova Europe i temeljito je porušen, ljepota Dresdena ostavit će svakog posjetitelja u čudu.

Na sreću veliki dio stare gradske jezgre vjerno je rekonstruiran i tako je Dresden poprimio svoju nekadašnju predratnu raskoš veličanstvenih kulturnih i povijesnih spomenika i građevina. Dresden je dugo bio poznat kao “Firenca na Labi” i to s dobrim razlogom. Naime ovaj čarobno lijep grad ponosi se sa jednom od najznačajnijih kolekcijom umjetnina u Europi. El Greco, Rembrant, Tintoretto, Titan i Veronese izloženi su radovi uz najpoznatiju Raphaelovu “Madonna di San Sisto” sa dva anđela koji su postali ikone same za sebe.

Razgled s voditeljem putovanja i slobodno vrijeme za ručak. Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme i polazak prema Hrvatskoj. Dolazak u kasnim noćnim satima.

Plaćanje:

Putovanje mora biti plaćeno u cijelosti (100 %) odmah nakon rezervacije. Uplate se mogu izvršiti virmanski ili internet/mobilnim bankarstvom.

Minimalni broj putnika potreban za organizaciju izleta: 45 osoba.

Završno pismo dostavljamo 3 dana prije putovanja!

Molimo da prije uplate aranžmana pročitate Ugovor i Opće uvjete turističke agencije Potepuh navedene na službenim stranicama. Uplatom na račun AGENCIJE, pristali ste na uvjete objavljenim na službenim stranicama Potepuh.hr.


Zahvaljujemo Vam na Vašem povjerenju i želimo Vam sretan put! ☺️

Upute za plaćanje:

Molimo Vas da putovanje uplatite na račun agencije:

Otvoren kod :
Privredna Banka Zagreb d.d., Čakovec
IBAN: HR 17234 0009 11108 67300

PRIMATELJ :
Potepuh j.d.o.o. za usluge i turistička agencija
Kalnička ulica 44, Podbrest
OPIS PLAĆANJA : Ime i prezime, destinacija putovanja
MODEL 00, POZIV NA BROJ : datum putovanja (bez točke)

Najljepša hvala!

Lokacija

Original price was: 1,990.00 €.Current price is: 1,390.00 €.  

Ukupno
Options total
Grand total

Moguće rezervirati do: 15. 06. 2024.

Broj putnika

Unesite broj putnika za koje želite rezervirati putovanje: